樂古Nakuz

標題: 玩玩下hd機問題!!!!!!!!!! [打印本頁]

作者: .|.CHuN    時間: 17-6-2008 18:56
標題: 玩玩下hd機問題!!!!!!!!!!
點解我一洗完機裝番就係玩玩下hd機既
洗機之前都吾係咁既....點解依家會變成咁[[bao_29]]
作者: StarPrince    時間: 17-6-2008 19:16
我想知你係點hand機先??
可唔可以詳細小小
作者: 火炎爆炸器    時間: 17-6-2008 22:08
原帖由 ~星星王子~ 於 17-6-2008 19:16 發表
我想知你係點hand機先??
可唔可以詳細小小

我騙分都係咁樣架[[onion_62]]
作者: .|.CHuN    時間: 18-6-2008 11:49
我係玩到某一段時間就會重機/停左個畫面....就係咁
作者: lun199322    時間: 24-6-2008 18:26
我成日玩玩下/玩到一半到就LAG
郁下停下
要重新開機先得
我要點做好[[onion_08]]
作者: ~!卡卡西!~    時間: 24-6-2008 21:16
會唔會散熱有問題呀?= =
作者: lun199322    時間: 25-6-2008 07:34
原帖由 ~!卡卡西!~ 於 24-6-2008 21:16 發表
會唔會散熱有問題呀?= =

我可能係
我一開機
部機涷 同 開住air-con玩係唔lag的=[[onion_20]]
作者: 我係比賽人    時間: 18-7-2008 22:04
買個新既機吧。。[[yoyo_165]]
作者: hkopenc045507    時間: 18-7-2008 22:44
夏天係咁.
散熱問題..

有必要時要更換火牛、CPU風扇、增加機箱風扇
換CPU風扇順便叫整機條友塗埋散熱膏
作者: rofl    時間: 19-7-2008 13:19
有冇可能風扇壞左-.-
作者: nam_silly    時間: 26-7-2008 23:09
我都有咁既情況..玩玩下會hand..有時入到去英都未choose就hand..但係有時會完到場...

我部機新買唔夠半年..玩其他game都無問題...個風扇都郁..又開哂冷氣玩都hand...好苦惱
作者: .|.CHuN    時間: 28-7-2008 23:08
原帖由 nam_silly 於 26-7-2008 23:09 發表
我都有咁既情況..玩玩下會hand..有時入到去英都未choose就hand..但係有時會完到場...

我部機新買唔夠半年..玩其他game都無問題...個風扇都郁..又開哂冷氣玩都hand...好苦惱

我都係咁....吾知點解...
玩其他game都冇咩問題..係玩魔獸先至係咁...
但我都同你一樣..玩玩下會hd左機...亦有時完到埸..亦都有時玩成幾個鐘都冇hd...有時玩幾個字就hd
吾知點解
作者: 無聊〥aGaIn    時間: 5-8-2008 17:24
你有無開Mh[[yoyo_154]]
有關係
作者: hk24399    時間: 5-8-2008 18:28
樓主我同你一樣我風扇無壞 之後同學話我個你部機廢先咁我唔信 我開冰氣又係hang 點都係hang 我都唔知點解- -[[yoyo_192]]
作者: 無聊〥aGaIn    時間: 6-8-2008 09:14
開總攻加多幾次出中兵lag就正常 出兵lag都正常/口\
作者: @@杰仔@@    時間: 8-8-2008 23:40
我都係WOR=.=
玩信長+FRZ-----成日hd.....
好煩囉=.=
我果隻係 成個畫面停左
咩都唔郁得
一定要re機
你地係唔係咁丫= =?
作者: .|.CHuN    時間: 19-8-2008 13:35
原帖由 @@杰仔@@ 於 8-8-2008 23:40 發表
我都係WOR=.=
玩信長+FRZ-----成日hd.....
好煩囉=.=
我果隻係 成個畫面停左
咩都唔郁得
一定要re機
你地係唔係咁丫= =?

係....我都係咁..一時就成個畫面停左..
一時就自己重機...搞到好煩.好吾想玩
加上難得有fd陪玩...又係咁重/hd機搞到好吾好意思..

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2