樂古Nakuz

標題: 我真係忍唔住啦~你地咁樣話牛奶仔(新增圖片)! [打印本頁]

作者: IKY    時間: 29-6-2009 20:49
標題: 我真係忍唔住啦~你地咁樣話牛奶仔(新增圖片)!

點解!?點解?!
點解你地要咁樣對牛奶呢?!
[虫仔講完呢番話,令我覺得你班人真係好冇為囉!]
[果d人貼d野上黎樂古,,多人回就=多人反牛奶?唔好話你地標題作得攪事,.,
回貼既人當中,.商1&商2都有,,或至有同牛奶互不認識的~..
咁講法,,實質有幾多人唔妥佢?口頭話唔妥佢既人都係你地攪出黎,
得閑得就攪一攪,無事又拎黎攪......
根本就係搵埋一班唔關事既人黎攪事,.然後攪大件事..
你地斷章取義,,將小事放大,.其不足之處就被人吹捧..
試過有團員要求睇牛奶d馬面,跟住牛奶就掛左出黎,用意只不過係俾人(團友)望兩眼..
(果陣俾你地影到咪大件事~
&市街夠大把人掛d野出黎哂啦,,佢地兇緊你?或者係兇緊人地?
同人論人品,,話人地品格差到要討伐佢,睇返你地自己d回復la,自己就有品過人?
定係有d人幫d懶係有品既人反牛奶就會對自己身段有所提高?..]

你地班商1,商2,商3 果d唔識牛奶架人...又唔清楚佢品格..
請唔好加以評論啦,光光看完人地發出來的post(數牛奶衰野果d)
就係度跟風...話佢衰,,,話佢咩咩咩
係人都忍唔到啦
唔通你忍到?!
狗屁都不如,垃圾,沒主建,
我覺得你們這班生事的人比我團的團名更衰,更壞呢,
人地牛奶有錢,你地又要唔底得,又要嘈,但錢又唔夠佢多
咁你嘈人做咩??! 係咪多舊魚?!嘈人之前,請哪一些本事出來看
打輸左又嘈,你地呢班咁無聊架人,唔該收收把口啦!

-====================================================-

少數民族大房 就是邊個HIC
攻城姐點解未分勝負就要人生攻擊嗎?
玩一隻GAME 姐有必要連人地父母親也拉起黎講嗎
有必要鬧人母親嗎?難道HIC這樣*才說*有品嗎?
D人口口聲聲話入少數民族 反冇品牛奶
如果你地覺得 一個人玩GAME都要拉埋人地父母親既
咁你地就會覺得HIC有品
但係你地睇睇團入面最高地位既大房 都要係未攻城前問候別人母親
講到尾都係大家比樂古呢個版本影響 原本唔識情既都覺得牛奶仔係衰人
樂古係比巨商玩家反影游戲中既點滴既好平台 而唔係人生攻擊既平台
令到讀者/玩家 比一D牛奶仔既敵人渲染左誤解左
勝敗係兵家常事
希望為牛奶感到不憤既人就算幫唔到牛奶
都可以對牛奶改觀
因為你地既一分一力都會默默支持到牛奶
令唔知情 而反佢既人能改變觀點
本人在此多謝各位 睇本人既回貼
                                                                   棋怪上

圖片:
(LOAD唔到條liNK可以到#33樓睇)
唔該睇真d你地個[少數xx] 大房hi*c
========================================================
最口一句, 我係商2 紫夜風
中意/想就黎搵我找悔氣,罵我.呢篇文絕對是我本人對你地的批評,與本人商團大房~牛奶仔~無關~

作者: tomlaw1031    時間: 29-6-2009 20:50
勁!!!
1人之力就想贏百人大軍- -
作者: tszhei12    時間: 29-6-2009 20:54
2# tomlaw1031
唔通佢係張飛
作者: IKY    時間: 29-6-2009 20:59
隨便上面2位點講! [[bao_50]]
作者: o咀了    時間: 29-6-2009 21:02
我都唔知咩事...
原來係咁...
作者: 殺手.銘    時間: 29-6-2009 21:05
你要拎咩本事俾你睇?.?
你邊話邊個打輸就嘈呀^,^
唔知邊個上次半個鍾俾人秒呢@,@?
作者: 路過客    時間: 29-6-2009 21:06
唔知點解,我ed局外人好似係到睇緊劇[[bao_40]]
作者: 955247    時間: 29-6-2009 21:10
咁佢點解要打果d字出黎?
作者: tonychung95    時間: 29-6-2009 21:12
我都唔知咩事,
只係知之前好多人講牛奶仔唔知做咩..
作者: wl01470952    時間: 29-6-2009 21:14
紫夜風講得好  個班咩都唔知既人就唔好跟風話牛奶仔衰
作者: ^.^o    時間: 29-6-2009 21:15
我想講呢粗魯唔係罪
我比起好多人(最少果D盲目附和的人)明白牛奶為人
佢係團頻度都講左好多人生道理
試問一D未做過團友既人有冇機會睇到呢?
其實你地睇到的係佢對自己唔中意既人既粗魯對話
牛奶就係一個咁直腸直肚既人
但係佢都好肯幫人
你地就成日搵佢D咩999E黎係度講
但係你地有冇諗過你地比人姐住左佢好既一面呢?
再講太保之所以同牛奶反面係因為一D小事
牛奶唔想攪大件事先想和平解決
但係就因為太保將呢樣野誤解成一個團員同佢既決擇
以為牛奶係一個忘恩負義既人
但太保可能忽略左果位團員對牛奶都有恩
牛奶之所以作出決定係因為相信太保呢位肝膽相照既好朋友唔會介面意
太保有冇諗過其他團友同牛奶既感受呢?
我地團友雖然都唔太中意果位團友
但亦希望大事化小小事化無
講到底又有邊位樂古用家會完全明白箇中既每一件事(包括我以上講的事)
雖然我知太保睇完都唔會改變佢既主意
但希望太保可以諒解同將事情淡化
希望各玩家唔好因樂古的所見所聞就當左自己親身經歷
見到人講兩講就變左牆頭草
反了一個有情有義既巨商玩家
棋怪上
作者: 6c03    時間: 29-6-2009 21:21
其實牛奶仔唔曬個999銀同話搶旗加投城應該冇嘈得咁勁既
作者: IKY    時間: 29-6-2009 21:23
你要拎咩本事俾你睇?.?
你邊話邊個打輸就嘈呀^,^
唔知邊個上次半個鍾俾人秒呢@,@?
殺手.銘 發表於 29-6-2009 21:05

唔好意思..我都唔想疾你..
上一次我沒有攻城....真係唔好意思bo

棋怪講得好岩~希望太保哥可以同牛奶和好!~唔好等d壞人有機可成
係度搞混亂
作者: SiUFaT~    時間: 29-6-2009 21:23
我想講呢粗魯唔係罪
牛奶就係一個咁直腸直肚既 ...
^.^o 發表於 29-6-2009 21:15

敢問你果位有情有義既大房
為何敵對燕尾蝶商團
係人都知上星期小數民族個大房叫Hi*c*bybe
你果位有情有義既玩家 大房
就同人地講話係我敵佢
叫人借人比佢攻城
偷敵完之後仲要同人講係我敵佢 可笑 可恥
作者: 豪餅    時間: 29-6-2009 21:24
各位冷靜d...唔好嘈啦
作者: 云~    時間: 29-6-2009 21:25
6# 殺手.銘

俾你地咁唱法,,攪到連商1果d知d唔知d既人都講埋一份
咁商2呢,,一傳十,,十傳百,,人地有咩好你都當睇唔到嫁la
作者: IKY    時間: 29-6-2009 21:29
6# 殺手.銘

俾你地咁唱法,,攪到連商1果d知d唔知d既人都講埋一份
咁商2呢,,一傳十,,十傳百,,人地有咩好你都當睇唔到嫁la
云~ 發表於 29-6-2009 21:25

十分認你同架講法

你地用人地壞的一面,com人地好的一面!
真係狗屁不如
作者: duladu    時間: 29-6-2009 21:32
支持 牛奶仔 我係過去GE1個月係攪攪震 我都覺佢分人好搞笑 好大量 VERY GOOD          按CTRL+A         呃POST呃POST呃POST呃POST呃POST呃POST
作者: baby+hide    時間: 29-6-2009 21:34
冇計啦..d人鍾意做新聞咪由佢做..d傻仔握得到自己咪由佢握..
邊個係人邊個係鬼自己唸啦~不過d人(鍾意小題大做果d)鍾意玩羊群效應姐~
作者: 流星御劍流    時間: 29-6-2009 21:35
作者: tonychung95    時間: 29-6-2009 21:37
個個都係咁講,
咁佢地點講咪點聽囉-__-
我連咩事都唔知..

咁牛奶仔d自己大家都知道佢係好人,
咁咪得囉,
唔洗理人地點睇..
我知自己團大房   (係唔係,我都唔係好知係唔係大房..)
比人咁話法,
係人都會想幫佢平反啦...
不過佢地唱左咁耐,
都淡化左啦,
再唔係既話..
叫牛奶仔講幾句野都好丫..
比人咁話發,,
係我就唔忍-v-

就好似人地咁講,
話佢係直腸直肚,
咁講幾句野都唔係好難姐..

我又冇咩立場既..
就唔好點插我呀..sor-3-
我連詳細咩事都唔知..
見你地咁講,
我覺得好似又對牛奶仔好唔公平..
又唔比機會人講野,
就係咁係度唱..
點講都唔係咁好啦,
係咪先,
唔好成日嘈啦,
都好似過左好耐咁,

人地點都係人地既事,
係既都係佢地團自己攪掂啦,,
作者: 無名者    時間: 29-6-2009 21:40
係就係= =
  不過文法有嚴重錯誤
有錯別字
以上  
離題
作者: ~正點雞鬥~    時間: 29-6-2009 21:40
串係唔係一種罪?
講真牛奶對我地每一個攪攪震既團員都好好,有咩事都會以我地為優先 真係睇唔過眼你地知小小野就係到嘈嘈嘈 郁d就上黎樂古發帖 商1商2商3既人都係 未入過我地團既 你地知道平時既牛奶係點? 剩係聽個d癲狗係到亂吠就當牛奶係衰人 上黎樂古鬧牛奶  真係忍唔到你地既所作所為
作者: ^.^o    時間: 29-6-2009 21:43
小肥大佬
我個人都好欣賞你係巨商既地位(真心的)
但係鬼叫牛奶同你有牙齒印
我都講左牛奶係一個直腸直肚先對你不敬
但係佢份人係咁GA啦
佢對團友好敵人就完全相反
但係有咩唔岩
唔通槍口對住自己人將自己既野特別係一顆對人好既心比敵人?
我覺得牛奶咁做係可以理解
牛奶只係一個常人
作者: 流星御劍流    時間: 29-6-2009 21:44
作者: 流星御劍流    時間: 29-6-2009 21:46
作者: jack222573048    時間: 29-6-2009 21:48
有時忍住啖氣, 諗住讓下步, 退一步海闊天空..

但係結果係話俾大家聽 "某一群人只會得寸進尺,愈黎愈過份"
作者: IKY    時間: 29-6-2009 21:53
有時忍住啖氣, 諗住讓下步, 退一步海闊天空..

但係結果係話俾大家聽 "某一群人只會得寸進尺,愈黎愈過份"
jack222573048 發表於 29-6-2009 21:48

係囉~~d人真係......
其實我發呢篇野真係登牛奶唔底!!!
作者: 真聖二世    時間: 29-6-2009 21:55
太多字唔想睇- -
不過都知你係支持佢- -
作者: seven1111    時間: 29-6-2009 21:56
雖然我係團內唔係好耐但我都會清楚佢的為人的
我支持你紫夜風
作者: 乂野鼬鼠乂    時間: 29-6-2009 22:01

我係攪攪震依個團既時間雖然唔長
但係我覺得牛奶都冇乜問題姐
佢對團員都唔錯
唔知點解個個講到佢咁衰
其實有時衝動都係人之常情姐
希望大家有客觀既評價
                                                by野
作者: GOLF    時間: 29-6-2009 22:03
我係攪攪震依個團既時間雖然唔長
但係我覺得牛奶都冇乜問題姐
佢對團員都唔錯
唔知點解個個講到佢咁衰
其實有時衝動都係人之常情姐
乂野鼬鼠乂 發表於 29-6-2009 22:01

咁佢都衝動左好多次 [[onion_59]]
作者: ^.^o    時間: 29-6-2009 22:03

攻城姐點解未分勝負就要人生攻擊嗎?
玩一隻GAME 姐有必要連人地父母親也拉起黎講嗎
有必要鬧人母親嗎?難道HIC這樣*才說*有品嗎?
D人口口聲聲話入少數民族 反冇品牛奶
如果你地覺得 一個人玩GAME都要拉埋人地父母親既
咁你地就會覺得HIC有品
但係你地睇睇團入面最高地位既大房 都要係未攻城前問候別人母親
講到尾都係大家比樂古呢個版本影響 原本唔識情既都覺得牛奶仔係衰人
樂古係比巨商玩家反影游戲中既點滴既好平台 而唔係人生攻擊既平台
令到讀者/玩家 比一D牛奶仔既敵人渲染左誤解左
勝敗係兵家常事
希望為牛奶感到不憤既人就算幫唔到牛奶
都可以對牛奶改觀
因為你地既一分一力都會默默支持到牛奶
令唔知情 而反佢既人能改變觀點
本人在此多謝各位 睇本人既回貼
棋怪上
作者: 被遺忘的我    時間: 29-6-2009 22:05
大家好..我係巨商一名寂寂無名既玩家

重玩巨商 ..攪攪震都幫左我好多,..答價 借兵都好樂意

剛玩返就攻城..雖然吾知咩事 但略有所聞..

因為一d小事..搞到e+咁多標題 個個話攪攪震@@

平時見到咁多話柒奶既貼 我都會一笑置之..

因為佢地吾會去分析 了解 ..

當中一D吾知頭 吾知路既人加巴口 更讓我覺得很可憐

如果一個人做事都要埋沒良心講野既 我比較鐘意柒奶直腸直肚

好過 一d團大房 一有攻城戰 只識得係樂古開貼 造謠生事 誤導讀者

打得出黎 可能會得罪某d朋友 但對吾住..

by混
作者: 波波~    時間: 29-6-2009 22:11

哦..咁即係之前咁多人出黎數臭佢都係老作既?
咁唔通人地有晒証據話某人昆人野/某網吧有木馬
之後人地入黎小佢都唔得?
你咁唔鐘意言論自由唔好上論壇囉^^
論壇個論係代表討論呀大哥=]
我想講呢粗魯唔係罪
牛奶就係一個咁直腸直肚既 ...
^.^o 發表於 29-6-2009 09:15 PM

人生道理依d野..
好主觀架je..
你認為岩同唔岩都係你個人既事
可能有人係隨波逐流
不過我認為做人最緊要係隨心所欲
要憎邊個要鐘意邊個唔洗經你認同啊?
作者: 流星御劍流    時間: 29-6-2009 22:14
作者: 幽靈之王    時間: 29-6-2009 22:16
我入左攪攪震都只不過係短時間得2個月到,同牛奶仔最初跟本唔識,但有一日
佢幫我一個好大既忙,之後我知道佢份人係好肯幫人,對團員無分彼此,相信入過
我地團既人都會知道牛奶仔份人係點...凌晨1點幾帶我吸經吸到5點幾,仲要我同
牛奶仔係完全唔熟佢都肯咁做,有幾多個大房會咁做?個個都知佢唔鍾意升lv打怪
,佢都肯幫手,證明佢個人跟本唔係d人講到咁差....
作者: 波波~    時間: 29-6-2009 22:18

依個只係例子..咁唔通有post話人昆人野
之後商1/2/3既人入黎插佢
之後就會有人話"根本就係搵埋一班唔關事既人黎攪事,.然後攪大件事..
你地斷章取義,,將小事放大,.其不足之處就被人吹捧.."
咁樣係岩既=]?做錯事既人就應該比人插
唔關事就唔插得?佢之前比人數臭咁多樣野無樣真?

攻城姐點解未分勝負就要仲交呢?
玩一隻GAME 姐有必要連人地父母親也拉起嗎
有必要鬧人母親嗎?難道HIC這*才說*有品嗎?
...
^.^o 發表於 29-6-2009 10:03 PM
唔通你認為牛奶係隻game無認人地小過人地父母?
作者: ikaika    時間: 29-6-2009 22:23
無錯,我都好認同樓主
樂古既人更本不了解該人的行為,性格,事件經過就會插把口埋黎罵人不是
人地講幾句野,就信到十足(epecially 其他server既玩家)
有時真係火都黎埋

話雖如此,我對牛奶仔的品格仍有保留
作者: jack222573048    時間: 29-6-2009 22:24
好可能一陣 又有某一群入黎話

"牛奶仔又俾左幾多利益大家, 個個咁賣力幫佢, 一定收左唔少著數啦"

一方面就話牛奶仔攻城次次唔分錢, 目的係咩, 咪又係想話牛奶仔私吞D錢

而家又話牛奶仔俾左著數我地,目的又係咩, 咪又係想話牛奶仔賄賂我地幫佢講好說話。

數黎數去,都係想講牛奶仔既不是...

一次賄賂百幾人, 真係好難度呢//..
作者: IKY    時間: 29-6-2009 22:25
其實小他人父母 只是人憤怒/一時沖動
哪你自問一下..你怒果陣有冇小人媽媽?!

另外好多謝咁多位團友支持
作者: BB仔仔仔    時間: 29-6-2009 22:27
牛奶仔係好人-_-?

仲慘過我叫相信...太陽由南邊升起-.-

講咁多做咩....攻城戰見啦...

大家係度嘈 係度數..無咩用...口水戰/.\
作者: kokokokokakuz11    時間: 29-6-2009 22:31
作者: simonAQAQA    時間: 29-6-2009 22:32
作者: laugh6733    時間: 29-6-2009 22:39
收錢 我係有收 女校果獲 我收得一億幾
解將租城都唔止啦 你唔信可以問下 果個丫頭 Nick(楓)
仲有d人話我收埋 世紀錢tim啦 你又唔講?
因為係人都知我無收錢 日日講丫頭? 丫頭你d人黎咖嗎
作者: 流星御劍流    時間: 29-6-2009 22:44
作者: WSTn    時間: 29-6-2009 22:48
樓主 唔介意我講句...
其實你咁樣唔係幫緊人
只係做緊佢ge醜人.....走出黎俾人話
作者: 云~    時間: 29-6-2009 22:52

38# 波波~

你清唔清楚我既意思呀!!
佢地將999銀票事件炒作,將天源流太保既言論加入自己既想法..
仲有敵人地既事拉埋一齊..
而你講既有人昆野,開post,,昆人,固然係唔岩,更加應該備受到唾罵..
但d人咁講牛奶同你既野有咩關係?
如果我真係昆左人,,,我俾人話都無所謂,
因為我做左丫ma..而我做既野係唔岩(昆人有得斷章取義?有就有,無就無!!
但從牛奶件事著眼,,,佢既衰野,只不過係經過人地放大,,再放大,,
佢既好野呢,,就俾你地踩到一文不值..
然後俾人人身攻擊,俾人串,俾人咁講法...
俾人炒作既野就好應該俾人俾人再加鹽加醋?
而有實質根據既昆人事件就好應該大家都要知道!!
作者: laugh6733    時間: 29-6-2009 22:53
什麼叫醜人 團員出來講事實都要比人話
原來d人鍾意偽君子 多d既
作者: IKY    時間: 29-6-2009 23:00
樓主 唔介意我講句...
其實你咁樣唔係幫緊人
只係做緊佢ge醜人.....走出黎俾人話
WSTn 發表於 29-6-2009 22:48

做醜人我不介意
當日係牛奶仔 汁我番黎
我只有對佢死忠
隨便你地點講~
作者: 乂野鼬鼠乂    時間: 29-6-2009 23:02
牛奶有冇分過錢比d團員?
佢呢d人只係搵團員泥當賺錢工具
kokokokokakuz11 發表於 29-6-2009 22:31

你唔洗諗住挑撥離間
做得團員就預佐架啦
下下為錢既咩
如果真係當我地係賺錢工具
又點會仲有百幾人係個團度
作者: jack222573048    時間: 29-6-2009 23:03
醜人唔怕做 最怕就係做賤人
作者: kokokokokakuz11    時間: 29-6-2009 23:05
作者: IKY    時間: 29-6-2009 23:08
你對佢死忠係你既事
冇人阻止到你
不過唔介意比我講一句
你只係攪攪震既走狗
kokokokokakuz11 發表於 29-6-2009 23:05

我有出賣到其他團咩?!
唔該你了解下[走狗]呢個詞語啦
唔明個詞就唔好亂話人!
作者: WSTn    時間: 29-6-2009 23:08
50# IKY

嗯嗯= =
支持自已友係好ge.....
但唔希望係盲目死忠
作者: 云~    時間: 29-6-2009 23:13

43# kokokokokakuz11

哈~
係我地團,,有幾多個人咁計較攻城錢?
點解?...因為牛奶會幫我地以成本價消野,
定期有mp藥&飽度野俾我地,有時就借埋eq俾我地,
甚至借埋錢俾你攪兵陣/打本俾你..
....攻城果少少錢根本微不足道..!!...攻城,只不過係一場令大家都倒貼既遊戲..
唔好再拎果少少事出黎抄作好冇?
999e驢放上個攤度,,,同人地市街掛神裝有咩分別?
點會得牛奶先會咁做?
就算牛奶係串,,而3叔公唔串..
咁代表左d咩?你地班人好品好過人?
作者: IKY    時間: 29-6-2009 23:15
50# IKY  

嗯嗯= =
支持自已友係好ge.....
但唔希望係盲目死忠
WSTn 發表於 29-6-2009 23:08

哪當然啦
我對他死忠一定有原因.
但詳情你不方便知~
作者: jack222573048    時間: 29-6-2009 23:15
回#51

同意, 攻城分唔分錢我就覺得冇咩所謂, 都係享受攻城既樂趣

下下都為錢真係冇咩引, 如果係為錢,不如去係攻城時間打番幾粒明石 都差唔多價錢 仲有lv升tim
作者: wong135    時間: 29-6-2009 23:17
做醜人我不介意
當日係牛奶仔 汁我番黎
我只有對佢死忠
隨便你地點講~
IKY 發表於 29-6-2009 23:00

同意,做得一個團既團員就要對個團死忠,我唔覺得牛奶仔係你地講到咁衰囉
作者: ^.^o    時間: 29-6-2009 23:21
我地先唔會計較攻城錢
最重要係我地團友拎個心出黎幫牛奶
講真好似斬C咁我都唔係為左攻完城有錢分先去
係真心幫小鬼攻城
你話我地走狗係你既事呀alan
但係我地真心付出
好過一D人走狗前走狗後
你認為你話我地走狗o岩係邊?
作者: 無想    時間: 29-6-2009 23:23
唔好意思..我都唔想疾你..
上一次我沒有攻城....真係唔好意思bo

棋怪講得好岩~希望太保哥可以同牛奶和好!~唔好等d壞人有機可成
係度搞混亂
IKY 發表於 29-6-2009 21:23

你有冇打關咩事0,0...
作者: IKY    時間: 29-6-2009 23:30
你有冇打關咩事0,0...
無想 發表於 29-6-2009 23:23

有人話我上次攻城唔夠半個中就比人打死左~
唔該睇下前面d回服~
作者: `悶悶不樂♀    時間: 29-6-2009 23:34
無謂~ 開個post 逼大家引戰
作者: 野孩×子♂    時間: 29-6-2009 23:38
樓主係乳牛個團 緊係咁講啦 好心你LOCK大d你隻狗眼啦 睇真D牛奶既為人  你諗清楚D 而家係邊個比人打輸之後比人搶旗之後係到話要全面搶接旗個個團?^o^  你唔係想屈返轉頭話上星期乳牛打羸?^o^
作者: kwan19407    時間: 29-6-2009 23:39
不如搵人長細交代下發生緊咩事-_-
我淋知好多人不爽牛牛    不過唔知點解-_-"
作者: `悶悶不樂♀    時間: 29-6-2009 23:40
雖然我吾識牛奶系乜水 都吾況好人喇 日日引起罵戰 又系佢
作者: 云~    時間: 29-6-2009 23:41
樓主係乳牛個團 緊係咁講啦 好心你LOCK大d你隻狗眼啦 睇真D牛奶既為人  你諗清楚D 而家係邊個比人打輸之後比人搶旗之後係到話要全面搶接旗個個團?^o^  你唔係想屈返轉頭話上星期乳牛打羸?^o^ ...
野孩×子♂ 發表於 29-6-2009 23:38

你咁講法,,大房輸左攻城戰唔應該嬲?大房更加唔應該有氣憤既時候?
牛奶果陣,,可以係想發洩一時之氣,,你又係度抄作la!!!!
作者: 野孩×子♂    時間: 29-6-2009 23:41
紫夜風講得好  個班咩都唔知既人就唔好跟風話牛奶仔衰
wl01470952 發表於 29-6-2009 21:14

你又好清楚乳牛? 你識左佢幾耐 ?你係佢邊位?你肯定你睇清佢為人? 唔通你係佢d親人,fd?
佢要係自己團扮到正義同偉大 我地無計  但係好心你睇真d佢既為人先啦
作者: jacky3014    時間: 29-6-2009 23:48
但其實牛奶都有錯.不過人地將呢d錯搞到好似佢殺人放火咁
作者: IKY    時間: 29-6-2009 23:49
你又好清楚乳牛? 你識左佢幾耐 ?你係佢邊位?你肯定你睇清佢為人? 唔通你係佢d親人,fd?
佢要係自己團扮到正義同偉大 我地無計  但係好心你睇真d佢既為人先啦 ...
野孩×子♂ 發表於 29-6-2009 23:41

你呢d咪引起罵戰源頭囉..
我開個post唔係比你用黎 罵牛奶
+上..你又有咩資格問人係牛奶邊個..
咁你又係牛奶邊個?!
作者: 野孩×子♂    時間: 29-6-2009 23:49
你咁講法,,大房輸左攻城戰唔應該嬲?大房更加唔應該有氣憤既時候?
牛奶果陣,,可以係想發洩一時之氣,,你又係度抄作la!!!!
云~ 發表於 29-6-2009 23:41

我有話過佢唔比嬲咩?佢講得話全面搶城既時候就要諗下後果先嫁啦 佢自己要大部份人興佢為敵都係因為佢既所作所為  你係佢既團緊係處處幫往佢嫁啦 
作者: IKY    時間: 29-6-2009 23:50
我有話過佢唔比嬲咩?佢講得話全面搶城既時候就要諗下後果先嫁啦 佢自己要大部份人興佢為敵都係因為佢既所作所為  你係佢既團緊係處處幫往佢嫁啦  ...
野孩×子♂ 發表於 29-6-2009 23:49

唔幫佢唔通幫你咩..用下腦啦~
作者: 野孩×子♂    時間: 29-6-2009 23:51
你地既大房 何嘗唔係引起罵戰既源頭 好心你話人之前諗下你個團有沒呢d行為先 
作者: 野孩×子♂    時間: 29-6-2009 23:53
唔幫佢唔通幫你咩..用下腦啦~
IKY 發表於 29-6-2009 23:50

所以咪話你地團緊係幫你地團嫁啦  就算大房唔岩你地都會幫嫁啦?︿o︿ 因為你地一早己經。。。(自己諗)
作者: ^.^o    時間: 29-6-2009 23:54
樓主係乳牛個團 緊係咁講啦 好心你LOCK大d你隻狗眼啦 睇真D牛奶既為人

你成日話睇清牛奶為人
試問有冇睇清HIC為人?
你咁樣就好似一個殺狗既人養狗
自相矛盾
正所謂狗眼看人低
我地就LOCK大眼睇下你隻眼係咩眼黎
作者: eric20031070    時間: 29-6-2009 23:54
我明你想講咩
你係佢團一定幫返自已大房
正如我都一樣
作者: jack222573048    時間: 29-6-2009 23:55
回 用屎眼看人的野仔POST

你用咩態度入黎講野 就用番同一種同你講野!! 咩叫狗眼?  唔通你用屎眼睇野?? 原來你個屎忽係頭到

難怪你回POST果陣咁頹  廢人回POST都係廢..  

比人搶左支旗, 我地拎番有咩問題??

我地係"拎" 唔係"搶"

我地係拎番 個團本身既野 咁都有錯?? 你可以話支旗原先都係搶番黎, 你咪叫上一手既團黎拎番
作者: 巨商有米仔    時間: 29-6-2009 23:56
買爆谷 睇野..
作者: GOLF    時間: 29-6-2009 23:58
你呢d咪引起罵戰源頭囉..
我開個post唔係比你用黎 罵牛奶
+上..你又有咩資格問人係牛奶邊個..
咁你又係牛奶邊個?!
IKY 發表於 29-6-2009 23:49

其實你開得呢個post就一定會有罵戰 [[onion_56]]
作者: ^.^o    時間: 30-6-2009 00:02
玩GAME最緊要開心
我係呢個團得到無比既樂趣
牛奶對我地付出
更何妨我唔認為牛奶邊度有做得唔岩
我幫牛奶唔係交換條件
而係拎個心上黎幫佢
作者: `悶悶不樂♀    時間: 30-6-2009 00:05
唉唷 一人小句喇 成日牛奶仔 牛奶仔後 吾煩都厭喇=]
作者: ^.^o    時間: 30-6-2009 00:10
其實你開得呢個post就一定會有罵戰

二房客既POST唔會有罵戰咩?
就算真係冇都係因為我地團唔想嘈退一步海闊天空
但係你地得寸進尺退一步變為退幾步
容忍係一種美德
但係容忍都有限度
所以我地希望用呢個貼黎同大家講番D野
唔通我地就係因為驚左罵戰就放棄伸張權利?
咁做對牛奶同攪攪震上下團友都好唔公平
作者: 天外*飛仙    時間: 30-6-2009 00:15
各有各立場吧!
對不?
作者: EVRA    時間: 30-6-2009 00:20
路過....你地收左幾多錢上黎講野? 佢一路都利用緊你地 收錢攻城 收錢谷將 乜都齊 有幾何分番俾你自己 上次丫頭請佢 1次7億 都可以講到1次1億幾 講埋谷將 使唔使講埋買mp藥 300mp呀甘 計埋十全俾你唷 ?呢d咪威囉 呢d咪型囉 我buy你 牛哥 牛奶哥萬歲 仲有 回上面 話牛奶仔=話攪攪震嗎? 呢d野自己諗 咩都有得揀 睇下你去唔去揀 88唷
作者: 二房老師    時間: 30-6-2009 00:21

你呢個"小團員"
真係乜野都唔知~~
佢星期3個陣比"小數"敵左~
問佢偷敵:佢竟然話...毛澤東~

我問佢野~佢都唔夠膽答啦~
你咁勁既"小團員"~你答下我啦~
做咩偷敵"燕尾牒"~~
係人都知小數~係hic開~
牛奶仔話小肥係慕後~搞笑啊??
你分別就想打咪!"燕尾牒"~~
唔好係到扮野啦~毛澤東!

佢high左野~
你個小團員~你唔乜都唔知放呢張相上來~又想誤導人啊??
個次~牛奶~屈hic~爆大田城主ac~~抽咪資~
你知唔知咩事啊~
一朝早~牛奶就唱hic啦~

作者: a99cch    時間: 30-6-2009 00:23
講真,,,如果佢冇做過衰野既話
點解會有人唱佢先?
有冇諗過呢個問題= ="
作者: 二房老師    時間: 30-6-2009 00:30
二房客既POST唔會有罵戰咩?
就算真係冇都係因為我地團唔想嘈退一步海闊天空
但係你地得寸進尺退一步變為退幾步
容忍係一種美德
但係容忍都有限度
所以我地希望用呢個貼黎同大家講番D野
唔通我地就係因為驚左罵戰就 ...
^.^o 發表於 30-6-2009 00:10

你又出來搞笑啊~小團員??
大把人數佢衰野啦~
"容忍係一種美德"~唔通牛奶仔~特登係pk場~
拎隻驢出來~哂999銀就唔係串??仲要比人影咪相~

咁勁既打鬼川啦~洗投城咩~!
你分別就想挑釁人~

叫你大房去搵"毛澤東"啦

問佢:做咩偷敵"燕尾牒"~係我個post~佢都答得出:毛澤東
答d~搞笑野出來~
3歲小朋友?

知唔知hic做咩罵牛奶仔~
係佢一早起身~屈hic爆大田城主~ac~抽咪資~
大把人都知咩事~得你呢d小團員~乜都唔知~

學牛牛話:講咁多廢話做乜~你呢張相証明到d咩~
一句罵人就可以講咩都得啦~!
呢幾日大把証據...打後咁上黎啊~!
作者: 殺手.銘    時間: 30-6-2009 00:31
50# 點解你甘乖既@.@

甘多野講都無用 ~,~ 成班搞搞既人上哂黎回PO 就可以平反 哈哈
攻城戰見啦!
作者: laugh6733    時間: 30-6-2009 00:35

重申一次 我只係收左 女校 1億幾 你可以直接問Nick(楓)
你又知我收人7億  不如叫 Nick(楓) 同埋 丫頭 上黎個貼到回應
你係旁觀者你知條毛 你又唔係當事人你講乜姐
我d團員就會乜都唔知 你d團員就乜都知
重申 大田城主比人爆ac件事 hic佢係其中一個有嚴疑既人
到現在件事 仲未查清楚咖  
仲有丫唔只我一個講咖 ann~等等 都有講咖 又唔見你話佢
請勿對號入座
作者: 殺手.銘    時間: 30-6-2009 00:38
89# 甘你做乜唱佢????????  你傻左?
作者: 二房老師    時間: 30-6-2009 00:39
重申一次 我只係收左 女校 1億幾 你可以直接問Nick(楓)
你又知我收人7億  不如叫 Nick(楓) 同埋 丫頭 上黎個貼到回應
你係旁觀者你知條毛 你又唔係當事人你講乜姐
我d團員就會乜都唔知 你d團員就乜都知
重申 大田 ...
laugh6733 發表於 30-6-2009 00:35

牛牛對我講:"你係旁觀者你知條毛 你又唔係當事人你講乜姐"
"咩叫知條毛啊"~你又high左野啊~
你一早起身無啦啦~唱人喎~!
好多人見住你唱人~唔好扮野~

唔好意思~我整係見到你係"清州"

hic佢係其中一個有嚴疑既人  <-學你個句:有無証據啊~有証據請提供啦~

依加我個post大把証據~洗唔洗去睇下^^
唔夠既~我在拎d相出來比大家証實下~

係喎~你未答我問題!
問你"星期三"做咩~偷敵"燕尾蝶"...

你知唔知你答咩:係毛澤東

作者: laugh6733    時間: 30-6-2009 00:39
人地殺狼都一樣 d人好明顯係對人唔對事
作者: EVRA    時間: 30-6-2009 00:39
就好就係囉 就算你收1億幾 你分過幾多條毛俾你d好團友? 你d好團友自己會識諗 88
作者: 殺手.銘    時間: 30-6-2009 00:40
92# 叫哂自己D團員上黎回PO 好叻呀^,^
作者: laugh6733    時間: 30-6-2009 00:43
我分唔分關你咩事呢 係都係我d團員對我講
你d大房咁有錢投城 又唔見你問佢囉錢 你都得得地既
作者: EVRA    時間: 30-6-2009 00:45
哦 好心就唔好打正旗號 話收錢攻城囉 攻完城d錢 自己落袋 你對團友真好唷 我buy你 牛哥 巨商你玩晒 ,仲有佢地夠膽講? 巨商一哥 唔驚全巨商通緝? 甘型咪 你自己話自己係咪型咪
作者: laugh6733    時間: 30-6-2009 00:46
嘩d人 咁快就知人地人情唔好 你係佢丫
定係人地之前同你講定丫
作者: 二房老師    時間: 30-6-2009 00:46

人地殺狼都一樣 d人好明顯係對人唔對事
laugh6733 發表於 30-6-2009 00:39

係喎~你未答我問題!
問你"星期三"晚做咩~偷敵"燕尾蝶"...

你知唔知你答咩:係毛澤東

咩對事唔對人啊~
依加咪問緊你問題囉~

係你唔答...只係無啦啦~拎"毛澤東"出來

洗唔洗比返我個post~你睇啊~你答左d咩~
作者: 云~    時間: 30-6-2009 00:47
83# 天外*飛仙

但係,,
企我地對面既人,,,拎乜都炒得起..
999e銀票....炒!!(同人地市街掛神裝有咩分別?..
團入面無人嘈既攻城錢...炒!!(福利呀,,我地團有福利嫁!!
攻城輸左+想拎返枝旗既心情...炒!!(你爆/無左會點?
二房客個貼度,想話d人乜都佢地講哂..想表達既係毛主席永遠是對的!!..d人就拎黎講左10幾頁...炒!!
作者: 幽靈之王    時間: 30-6-2009 00:48
牛奶仔係好人-_-?

仲慘過我叫相信...太陽由南邊升起-.-

講咁多做咩....攻城戰見啦...

大家係度嘈 係度數..無咩用...口水戰/.\
BB仔仔仔 發表於 29-6-2009 22:27
咁你又留言?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2