樂古Nakuz

標題: 天元第1次的惡搞CB主題曲:時空超電磁砲 [打印本頁]

作者: 超時空之迷    時間: 11-9-2010 22:04
標題: 天元第1次的惡搞CB主題曲:時空超電磁砲

標準版
http://www.youtube.com/watch?v=Cvru20HW5ps
比較版
http://www.youtube.com/watch?v=cEyKSe_AfLY
再‧起動※四重比較版
http://www.youtube.com/watch?v=qxgRzqYpJOs
製作人數達10萬人!亞凡達大導演!製作時間達1星期!比惡搞更惡搞新作:CB版「科學超電磁砲」——「時空超電磁砲」!
製作名單:
製作:天元突破紅蓮螺巖(簡稱:天元)
編輯:天元
剪接:天元

LEVEL 7電擊使 超電磁砲(馬克西斯) 飾 美琴
艾美                                                          飾 白井黑子
        替身:Nemu、狂靈‧破滅、chri、H賢(←唔記得叫咩)
破懷女使者(黃,紅,深綠)                        飾 初春飾利
       替身:乂死傻貓乂、
野薔薇(時雨百合模式)                    飾 佐天淚子
機動捷達                                                  飾 婚後光子
破懷女使者(全黑)                          飾 灣內絹保
Yanxi 飾 審判野薔薇(全白)             飾 泡浮萬彬
超‧人型火車頭DX(核子火車頭X)    飾 木山春生
機動女捷達                                             飾 「小萌老師」
祭司                                                         飾 X監
野薔薇(光之魔神模式)                   飾 ???
SZ號                                                       飾 固法美偉
MISSION屋                                         飾 學園都市
玩家名單:
獸王 飾 電腦、小萌老師部車
砲火特效:小笨、Tam、黑色方杖
(如有缺名、請在下面打你個大名同飾邊個)
(紅色字為老吹)
作者: drgon123    時間: 11-9-2010 22:13
有人係sd惡搞左同你一樣
作者: yanxi0116    時間: 11-9-2010 22:13
H賢@_@.............
作者: alxxx    時間: 12-9-2010 04:33
好吧這是有點找錯字的味道
不過比起惡搞,這更貼近mad吧
作者: plk111    時間: 12-9-2010 11:20
!! (吐血
那,那是.......神ar.......(斷氣

p.s. 跳樓向上射那募做得很好@W@ (己死
作者: 戰虎    時間: 12-9-2010 11:34
頂你阿,又做得幾好wo
不過你要知道拍前頭5同拍劇情喔
不如你做我既拍擋一齊整片la
作者: otaking    時間: 12-9-2010 11:50
成個CB都冇10萬人吧......
作者: a17171740    時間: 12-9-2010 11:54
大佬,我係黑色方丈,點解冇我?????
作者: a17171740    時間: 12-9-2010 11:58
等等,不是昨天的片???????
作者: a17171740    時間: 12-9-2010 12:01
小笨都失蹤在???
作者: a17171740    時間: 12-9-2010 12:03
好多人都死在?????????
作者: a17171740    時間: 12-9-2010 12:06
大佬,我係嗰個係敢跟住你嗰個只會飛嗰個人啊!!!!!

無我咖?!
作者: 超時空之迷    時間: 12-9-2010 12:36
加左喇!
作者: a17171740    時間: 12-9-2010 12:36
收番之前D話,不過打錯寫= =
作者: plk111    時間: 12-9-2010 12:42
收番之前D話,不過打錯寫= =
a17171740 發表於 12-9-2010 12:36

好呃分 =|||||
一句一次
作者: pikopiko    時間: 12-9-2010 12:43
回復 15# plk111

(我係小笨)係囉勁呃分囉
呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分
作者: 超時空之迷    時間: 12-9-2010 12:48
根本你地講呃分都係度呃緊分啦囧
作者: pikopiko    時間: 12-9-2010 12:53
回復 17# 超時空之迷

我冇呃分呀
我冇呀我冇呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呃分呀
作者: a17171740    時間: 12-9-2010 13:20
哇靠!!这...这是怎麼回事?!
作者: 愛吃魚的貓    時間: 12-9-2010 13:22
幾好笑 @w@
作者: p1234lf2seed    時間: 12-9-2010 13:26
呃分,.........................................................................................

作者: 愛吃魚的貓    時間: 12-9-2010 13:29
呃分是不對的 @w@
作者: plk111    時間: 12-9-2010 13:35
H是不行的@3@
作者: 超時空之迷    時間: 12-9-2010 13:40
唔該唔好講D非本題既野
作者: plk111    時間: 12-9-2010 13:49
那....
沒有惡搞是不行的=A=
作者: 超時空之迷    時間: 12-9-2010 17:57
回復 25# plk111

請問即係點呢?
作者: 超時空之迷    時間: 13-9-2010 19:41
下星期六會拍時空超電磁砲第24話
作者: 噬神    時間: 17-9-2010 21:40
估唔到 你拍片都唔錯喎
雖然仲有少少位唔太似 但整體我比85分!!!
差少少位渣 下次加油
作者: Alan20081326    時間: 27-9-2010 17:15
上一上水先" 片都ok既 可 做到80%似"~
不過可以再好d"~
作者: plk111    時間: 27-9-2010 21:04
上一上水先" 片都ok既 可 做到80%似"~
不過可以再好d"~
Alan20081326 發表於 27-9-2010 17:15

倫ALAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
快回來
等你~~~~~~~~~~~~~
作者: 戰虎    時間: 28-9-2010 22:37
他很快又潛了
我也想他回來-_-
作者: Ykamhei    時間: 29-9-2010 13:44
戰虎
他回來了我們是不是有片拍?

by:在學校無聊的逆音
作者: 蚊滋:]    時間: 30-9-2010 10:54
支持下先!!
作者: Alan20081326    時間: 30-9-2010 17:54

無=) 我想拍個劇場電影一集過既" 如果大家支持
係m群add一add 老虎夠20人可以add我 我就拍
但拍之前請大家down skype  我怡家轉左用skype 溝通跟住拍
比下大家睇下我成長既速度-v-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2