樂古Nakuz

標題: 巨商遊戲 重新入坑 手痕抽個100黃金袋 [打印本頁]

作者: 328187572    時間: 28-2-2019 01:06
標題: 巨商遊戲 重新入坑 手痕抽個100黃金袋
[youtube]E_Ksi2nHqjU[/youtube]

作者: bravery1993    時間: 28-2-2019 09:33
把聲都係聽到訓著
作者: victims    時間: 28-2-2019 14:23
有台服你唔玩.要去玩私服-.-
作者: 回到首頁    時間: 28-2-2019 18:07
台服咁鬼多外掛 想問下我地可以玩咩?日日打廢怪升升升?你想唔課合天王?台巨得咩? 點解d人要去玩私服? 1:掛少:起碼可以打下王 2:點品價便宜:新手賺封書、入值、孫子不是問題!
作者: 回到首頁    時間: 28-2-2019 18:09
不進步則退步 總有日會被其他服代替 台服以為食硬你 對外掛不理不睬 對我地哩d課金玩既人公平?
作者: 回到首頁    時間: 28-2-2019 18:13
佢地開服所講既承諾 有冇做到? 連誠信都冇 點樣叫人去支持! 私服各方面都不是最好 但起碼唔俾錢玩係可以生存落去 係可以用時間去合神 天王 等等 台巨一隻馬過千蚊 巨錢0.6/億 當1800億一隻馬 你打咩寶 打幾耐先有1800億? 私服合馬65-68億 點比?
作者: 回到首頁    時間: 28-2-2019 18:19
再講 台服當你玩到超勁 又如何 要同外掛搶怪打 當你打到寶 照介 帝介 太甲 太腰 太介 會對你兵陣造成咩影響?接近0既影響 但私服 1件太甲 都夠你換兩本封書有凸 用相同既時間 做相同既野 但出黎既效果會係差天共地 我唔係想大家支持私服 只係我地哩班熱愛巨商既人 真係好希望係一個舒服既環境底下打機 錢我地唔係冇 不過都要值得你去俾!!
作者: lugia    時間: 1-3-2019 19:30
C服多人玩嗎? 有點興趣
作者: meishk1234    時間: 6-3-2019 20:48
私服黎嫁BO
作者: 5678000    時間: 6-3-2019 22:01
回到首頁 發表於 28-2-2019 18:07
台服咁鬼多外掛 想問下我地可以玩咩?日日打廢怪升升升?你想唔課合天王?台巨得咩? 點解d人要去玩私服?  ...

E位樓主講到肉 睇見台巨成日要人課金抽野但又唔做封鎖外掛基本野 睇見就嬲到震  (台服)我咁岩起熱血既心情去打麒麟既去到見到2個外掛係到不斷咁刷成個心灰晒
我SD左去1對1好N多次但佢地比既回覆就係機械式回應仲話以經有專員去睇 我由上個月頭到E加差唔多1個月既時間佢地都未封鎖果2個外掛真心覺得佢地(台服GM)以經冇得救了
正服仲差過私服真係WTF 所以我絕對讚佩E位樓主所講既野>>點解d人要去玩私服<<就係私服(GM)起碼用心經營起碼冇超多外掛 係到同仲未簡玩咩版本既巨商朋友或玩家講
私服真係可以玩得下既GAME 台服就不要來了佢只會令大家更加灰心同無奈 謝謝
作者: 328187572    時間: 10-3-2019 22:26
bravery1993 發表於 28-2-2019 09:33
把聲都係聽到訓著

多謝意見~
作者: 328187572    時間: 10-3-2019 22:27
lugia 發表於 1-3-2019 19:30
C服多人玩嗎? 有點興趣

多架~~~~~~~~~
作者: 328187572    時間: 10-3-2019 22:27
meishk1234 發表於 6-3-2019 20:48
私服黎嫁BO

無錯~!!!!!!!
作者: 328187572    時間: 10-3-2019 22:28
5678000 發表於 6-3-2019 22:01
E位樓主講到肉 睇見台巨成日要人課金抽野但又唔做封鎖外掛基本野 睇見就嬲到震  (台服)我咁岩起熱血既心 ...

私服...捉外掛送點俾你TIM~
作者: meishk1234    時間: 11-3-2019 21:39
328187572 發表於 10-3-2019 22:27
無錯~!!!!!!!

私服我都有玩  但正服既裝平...私服既裝超貴,,,
作者: banban14822    時間: 11-3-2019 22:25

玩左3個月就悶了私服,我玩果陣都係零課,睇下自己起唔起到隻天王返黎,果陣個半月就合左天王,但合完玩多個半完250左好幾隻就放棄無玩(因為升太快同過下手癮算)
如果玩正服倒不如玩下私服,無乜外掛同埋都算幾多人下,當然唔係鼓勵人地花錢玩私服,如果為左過下手癮私服真係一個唔錯既選擇黎。
作者: beasilter    時間: 12-3-2019 12:50
私服同正服都各有各好
但正服唔會比人改弱左天王既
作者: henryns    時間: 14-3-2019 19:12
話說你地有無睇過52........
作者: 328187572    時間: 22-3-2019 14:53
henryns 發表於 14-3-2019 19:12
話說你地有無睇過52........

有丫~做咩BRO
作者: 328187572    時間: 22-3-2019 14:54
beasilter 發表於 12-3-2019 12:50
私服同正服都各有各好
但正服唔會比人改弱左天王既

多謝指教~~~~~~~
作者: mki018    時間: 3-4-2019 23:18
花2 阴陽,    ,朱雀

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2