收起左側

[綜合討論] 聊天區

好過依加既我諗+.+"""""
依加同雜工無咩分別
回復 支持 反對

yaya,唔讀書就要做野啦,我都不想往後天天都待在家-.-""""""

仲有20日正式離職+.+
回復 支持 反對

無呀+.+,抖下先算= ="""
我做夠左3個月要通知佢,順便賺多佢一個月~~~~~
回復 支持 反對

唔會XDDD
想當年我偶左半年,個心都好唔舒服啦XD
回復 支持 反對

悶得發慌-.-""~又無$$$洗XDDDD
我諗f2掛XDDD
回復 支持 反對

有陰影了+.+"""
何況很少人呢現在我想,得個掛字-.-""""""""""""""
回復 支持 反對

set我的最愛一樣得+.+依加炒版主,唔知幾時del咪討論區~v~有d驚添- -
吞食其實根本就係一隻掛game,吞2更加明顯+_+
吞1除左解任pk就真係無咩玩+_+""""無人會去享受組隊升級既樂趣-.-"""
但玩玩又覺得任來來去去都係一樣,如果話解任最開心,都莫過於低lv果時,組咪一班人打巨
回復 支持 反對

zonness0406@hotmail.com  ,不過我始終覺得論壇好傾過msn+_+msn我通常唔會主動搵人+.+

佢破百lv d任都可以叫有難度既+_+不過隻feel同低lv打巨唔同左,因為開始全冰封,之後打打打.又要好血多,真係好易悶+_+樂趣係有,不過就無低lv果時咁刺激+_+"~

不過免費左之後都真係吸引到d人黎玩番,不過係一陣囉+_+一年到,就少番曬~~~~~
回復 支持 反對

又岩呵-0-,我之前都唔識用,但係某某收費就真係要硬住頭皮試+.+結果得左
我之前果個ser就好d囉,果時都係走曬d新玩,仲有d老手係到~~~

說實話啦,吞食其實都係一隻張時間同金錢掉落咸水海既game(隻隻都係吧我諗)不過吹水,pk同打任果時既團隊合作精神真係好令人懷念~~

ps.唔怪之得你琴晚add完我都hi下我啦XDD
回復 支持 反對

ya,所以我到左未期果時,我開完掛就玩其他game-_-因為個頻好靜~_~
回復 支持 反對