打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 新活動送橙石

喔..如果我用HOTMAIL寄@@" 但無打名點算好..哈..講緊 副本果個XD
回復 支持 反對

節錄

活動規則:

1. 作品內容須符合《赤壁》或《三國時代》的世界觀。
   2. 劇情主要以未出現在正史和演義中的事件為主,可以是合理的杜撰和想像,尤其歡迎以三國史上的有名的人物做為原始題材而改編的劇情,風 ...
晨昌首 發表於 19-8-2009 21:17

咁我哩GM  /.\~我無打名呀 點算...
回復 支持 反對

其實我都有個意見. 就是呢 寄了作品呢.可以通知一下 確定自己是不是真的寄了出去.
還有如果官方可以. 都可以給些評語啊.

等我再想副本的時候都有改善嘛; ...
甘蝦. 發表於 21-8-2009 11:27

哈哈..我都寄了呀..還寫錯了 時代..gm 竟然會 回復我說錯了時代哈哈!!gm是有看的!!
不過當然就沒什麼評價了..我都想有呀>"<不知作得好不好唷~~~
回復 支持 反對

19# 諸葛謹  

寫錯時代-_- 的意思是指....
你不會是寫現代嘛. haha

如果有評價就好喇xddd
甘蝦. 發表於 21-8-2009 11:42

因為我寫左淝水之戰=-=..果到係 前秦 vs 東晉>"<~! haha
我都想有呀!"! 我覺得 諗  戰場獎勵 係最難...又唔知第時會出咩
e家出左既..又多個副本出 又好似好無聊=-= 來來去去都係送 秘文 同筆..我寫=-=
回復 支持 反對

我想問...個名應該把係邊[[onion_43]]
傻爪小優~ 發表於 22-8-2009 01:44

哈哈 gm佢無視左 副本名稱 哩樣野...我係 戰場大剛 上面 自己打左一行 當係個名XD

戰場大剛XD~~~
回復 支持 反對

分唔出 無雙  同 外傳 既分別?
姐係咩黎=-=
回復 支持 反對

係唔係即係我可以自己design 1 個副本出黎玩呀??@0@"
hidyleung 發表於 24-8-2009 12:28

自己作個故仔出黎..但格式要跟住 範例同 背景要係3國就得
回復 支持 反對