打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 全力為玩家爭取週年慶獎勵

[[onion_36]]我剩係想....沖秘文易少..開多d星房....沖符玉易d......每買一次點(唔好剩係要千二)200個d啦..都可以送野....買夠每一千到..就有靈一粒...2千點就壁...3千就斬..幾好[[onion_20]]仲有一d沖lv既任..好像新年個金牛..如中秋就到就有d特別野比我地抽朱筆咁....好像寫多在[[onion_16]]
回復 支持 反對

搞抽蛋送秘文或者要gash點抽野或者買滿指定元寶先有得送野等等果d,唔係唔得

但你自已都要顧及唔玩真錢既玩家感受

因為赤壁係免費game,先會有人唔玩真錢 ...
問題一個 發表於 9-9-2009 23:53
....某一舊橙..好鬼鍾意用呢招....未講到咁..一舉兩得[[onion_09]]
回復 支持 反對

26# 夢夢豬 呢個point....我都支持[[onion_10]]
回復 支持 反對

32# LinaMoster 跳舞衫唔係已經買到喇咩[[onion_17]]
回復 支持 反對

我最想' 赤壁 將暈ge 無效問題' bug' 改番正常就好了 = =
唔希望有咩天馬行空想要' 赤壁 維修番個暈技bug 就已經十分好了
bbq123321 發表於 13-9-2009 11:24
最好維修埋吳國皇任D BUG啦[[onion_08]]
回復 支持 反對

秘文·冥(專屬)或以上[[onion_09]]
edmundkwok1996 發表於 14-9-2009 00:15
專蜀.....放唔到出去[[onion_26]]
回復 支持 反對