打印 上一主題 下一主題
收起左側

宜家SD既小學雞素質何在?

1:我地3個都唔鍾意你係你唔知
2:唔中意你踢你好出奇?對咩都感認真比人開個sp都要發脾氣~我個陣無幫手串你,只係同你打平時係唔會等刀多ss我先會問你~本人?絕無暗示其他野,但你又即火黎嘈感我唔中意唔通唔踢?
3:對你d自我中心既人講多有用?琴日講左個幾鍾你有聽過?
4:打機姐可必太認真(同你講左n次)你就一句彈返埋黎話打機都感做人會點.....兩樣野黎唔該分清楚!!
5:借問題我地係場主要踢你要有理由?感抱怨區咪好多個場主亂踢人呀~~~
6:面皮厚=解:有場同樓主一組大家新安(我高分但唔係話我勁- -)之後想去bj十場廢場無,佢就狂邀我3次我以拒絕佢都要邀既....我問題...?之後我j完搵到房原來識既隔唔耐佢入左黎就叫分隊...點解我地3個要就你?場主個陣好心廢事嘈你但原來同團廢事搞到黑房啦(雖然唔係但ran公平)再加上我地唔中意你咪踢囉(我只係同場主講左句~王樣識做啦~感無正正識識叫佢踢你如果佢係對你無野~感我相信正常人唔會中意亂踢人最多叫自離既姐,但講到感白你都係唔明重當正自己大曬一定要就你_
7:自打嘴吧=解:無神神話件事好小姐認真做咩~(我咪係囉感你又係到嘈咩呢,(佢突然話 感小事你都唔介意你點做人呀....求解釋...
8:踢完~話我係男人既就打...點知打完又唔承認賽果當正自己輸都係岩既....重要係簽名檔人身攻擊我(用咩就唔好講啦只能提供2b?同垃_?= =贏到佢叫垃_佢叫咩.....)感究竟邊個係小學雞呢..心照啦 無智商
9:唔該你幫你所謂兄弟退團啦佢係怕你煩先唔退炸因為你有佢fb又有電話用下你個腦啦淨係固執唔聽人講野死牛一面頸係到吠無用嫁..........
回復 支持 反對

係最後幾秒開你sp會影響到d咩?你會死_左?無_曬dg?你自己睇到太重- -重有我唔係淨係講個sp唔好淨係搵個sp係到吠
回復 支持 反對

1:再講多一次你唔_知唔代表唔係...
2:你大可以話hea玩~可以無視我唔中意人等刀有問題?
3:但你自我中心到影響人就關我地事啦!你都識講你問左幾個鍾我答左感_多次你都唔聽我問題?!!!!
4:又講sp..唔好淨係講個sp啦..你唔講sp可以講d咩道理?開sp無錯~重要最後幾秒會影響賽果?
5:一句識做暗示踢你,你自己都合啦,第2佢會怕有風險既都踢你....心照啦,第3我唔係大曬但佢都聽我講肯踢你既.....自己用下腦諗下啦....
6:我幾時有話過我勁....只係個場對面新手姐~邀一次比人拒絕左唔係問題?感多人唔邀係邀我都幾有問題下
wor借問聲又關失消邀請制度咩事呢唔好離題!!姐係佢唔係我fd?同團但唔鍾意同你玩既就叫fd?點解要為左你搞到我無得同佢一組先?又或者無得同王樣打先?點解要針對我le下唔知啦..
7:我又點自打嘴吧呢?分組小事感你又要講?又要分?小事炸wor洗咩分姐?重有我點串你呢?只係問你係咪本人?因為某人d打法改變左咪要問下囉~感知係第2個既技術有咩提升?
8:王樣要打佢都打左唔通叫佢停手打到你半血比我殺?_?感咪重無品咪叫佢打埋好停囉~最後無停到?最後我殺你兩次你殺得我個一次邊個贏呀?_?感不如講埋後面打左個十幾場呀?_?平手同邊個贏多LOL因為你真係傻~真係蠢但唔會鬧你2B同垃_掛我唔尊重你個腦,智商但我尊重你既技術!!
9:又黎你唔知既野唔等於唔係~如果我係狗思意既...你係咩?完全唔理解人地想點既叫好?只係以為自己係岩既叫好?佢唔敢你又知?我唔講你會知?我地密咩你又知?不如搵埋王樣出黎啦佢都睇到句我贏佢退你贏佢唔退著
淨係識話我將我既思想套落人地到你有無諗過你自己知唔知?唔知既你出咩_野聲?我爛口有咩問題?講粗口有問題??你覺得我爛仔咪覺囉我無所謂但唔好人身攻擊@v@個日好聲好氣同你講叫你唔好感認真你就同我完全黎真~我打左放鬆d呢le幾句多次你又聽?淨係識反駁我~唉~曬時間同d小朋友講野~!!!自己諗下啦你唔知唔代表唔係岩
回復 支持 反對

1:感你又知佢地唔憎你,你都可以拎証明出黎踢你唔係最好証明?比我串佢個兄弟都唔幫手都叫唔憎你?
2:有咩唔問得?我又唔係問d變態問題~你大可以無視,我點解要理你咩底線...!!!!!!?
3:我想問個sp好似唔係個陣放你拎出黎講唔叫離題?
4:開sp無錯就係感簡單ok?
5:你而家將你思有風險思想套用左落人地到啦,分左隊我又高分都無場主做既唔叫隊友踢唔通叫邊個踢?_?王樣唔係我fd只係打左幾場炸?_?踢硬~因為我地唔中意你地團d所作所為!!!!!
6:你都幾叻,邀人3次比人拒絕都可以當無野好野~!!le個唔係系統問題係你問題點解要連邀3次??求解釋,你實解唔到LOL
7:當時人同意,學你證據~~~~~哥哥有樣野叫人善被人欺~點解叫你呀哥心照啦..
8:我點將思想套用係人地到?洗腦- -?我控制王樣打?我無叫佢停手?姐係感唔計既但我計既係殺數唔係分數~第2場呢?第3場呢?_?如果係人品既點解要踢你..?心照
9:黑劍全程扮野打唔到中文係到玩你佢幾時有答唔討厭呢??????團頻既都係個句人善被人欺~王樣佢未答?佢無答炸wor-.-你未問佢以經走左搞清楚唔該~我點樣將我既思想套用落人地到?求解釋~都話佢怕你煩因為你有電話有fb..你可以唔信但我無將我既思想套用落佢個心態到~le句野係係你唔係到個陣講既,你可以唔信但我無講錯LOL,都係個句我攻擊既係你既思維並唔係你個人技術問題但你唔係咩叫2b?將個sp睇到感重唔係叫傻叫咩??????我又點攞返出黎串你呢?個陣以經嘈緊~20歲唔等於d咩......道理?何在?你有咩道理?求解釋,如果係有道理既點解帖名會叫小學雞?思維?小學雞點解?20歲人打機重係感幼稚?感小氣????20歲有叼用咩
1係最後幾秒放sp我唔覺得有問題人人都唔覺得有問題係你覺點解要就你?_?(因為我成日比人開,唔通人地覺得有問題重開??????)
2:有無問過我呢???????我唔係人LOL?你想同隊友一隊叫公平?淨係為左自己去分組要人地同意有無諗過其他人?重有我串你既唔係串分組囉~我只係問你係咪本人你覺得我串你既,你自己小器~唔係我問題~以上le個點唔該你用你個腦諗清楚自己講緊d咩啦20歲人都感.....唉重有唔該你一係打口語- -一係打書面睇到我死死下...成熟小小啦20歲LOL
回復 支持 反對

唉算~唔想曬時間同個20歲人都感幼稚感小氣既嘈~曬我時間去講~此帖已完
回復 支持 反對