樂古Nakuz

標題: 【日版】真女神転生IMAGINE新手問題+apploc&d3dx9_27 [打印本頁]

作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 6-3-2007 09:51
標題: 【日版】真女神転生IMAGINE新手問題+apploc&d3dx9_27

Apploc轉日文程序

初始化有問題先咁做↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

d3dx9_27.dll

解壓完之後放係C:\WINDOWS\system32

或安裝最新版DirectX 9.0c End-User Runtime即可解決(視乎window而定)

作者: 打火j    時間: 6-3-2007 10:26
你好啊,我之前下左d3dx9_27.rar,但佢話有損壞,點解?
同埋我開遊戲,佢彈左個window出尼,之後就玩唔到,點解?
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 6-3-2007 10:27
上面有得下返d3dx9_27.rar

你電腦需求夠唔夠玩嫁??
作者: 打火j    時間: 6-3-2007 10:30
原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-3-6 10:27 發表
上面有得下返d3dx9_27.rar

你電腦需求夠唔夠玩嫁??

thx回,我部電腦可以話咩遊戲咩玩到= =但唔知有咩唔得
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 6-3-2007 10:33
你張顯示卡,RAM,CPU係幾多?
作者: 打火j    時間: 6-3-2007 10:36
原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-3-6 10:33 發表
你張顯示卡,RAM,CPU係幾多?

我而加唔起家,我一陣回你,thx
你有冇msn?
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 6-3-2007 10:46
原帖由 打火j 於 2007-3-6 10:36 發表

我而加唔起家,我一陣回你,thx
你有冇msn?

係度回我啦...MSN唔多 on
作者: 打火j    時間: 6-3-2007 10:49
原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-3-6 10:46 發表

係度回我啦...MSN唔多 on

k,我一陣回到家再回你
作者: ×aR賢★♂    時間: 6-3-2007 12:17
我想問下呢 我開到個視(槍)出黎 跟住佢就彈左兩個 野出黎 跟住就玩吾到既==

[ 本帖最後由  於 2007-3-6 13:39 編輯 ]

作者: o華o    時間: 6-3-2007 13:04
我申請唔到ac..點算好 /.\
我上果申請ac網..上到去無法顯示網頁..我d fd上到...但得我上唔到囉..~_~
有冇解決方法..??
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 6-3-2007 14:41
原帖由 ×aR賢★♂ 於 2007-3-6 12:17 發表
我想問下呢 我開到個視(槍)出黎 跟住佢就彈左兩個 野出黎 跟住就玩吾到既==

更新試下~
原帖由 o華o 於 2007-3-6 13:04 發表
我申請唔到ac..點算好 /.\
我上果申請ac網..上到去無法顯示網頁..我d fd上到...但得我上唔到囉..~_~
有冇解決方法..??

IE幾?

係唔係,係佢send俾你既e-mail度入?

[ 本帖最後由  於 2007-3-6 14:50 編輯 ]
作者: o華o    時間: 6-3-2007 14:47
可唔可以留msn啊..玲﹏瓏°兒
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 6-3-2007 15:05
唔好意思~你按我名都有我msn~

但係我只會係星期六日online
作者: 打火j    時間: 6-3-2007 16:41
佢話我個檔一係未知格式一係損壞= =
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 6-3-2007 17:05
有冇圖睇?

一係試下重裝
作者: 打火j    時間: 6-3-2007 17:15

[ 本帖最後由  於 2007-3-6 17:22 編輯 ]
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 6-3-2007 17:17
試下重裝啦~~

唔得既話真係唔知咩事- -
作者: 打火j    時間: 6-3-2007 17:23
再睇睇16樓 . . .
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 6-3-2007 17:32
你有冇解壓縮先放入去嫁....

係我個post第一頁down返d3dx9_27.dll

[ 本帖最後由  於 2007-3-6 17:40 編輯 ]
作者: 打火j    時間: 6-3-2007 17:42
原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-3-6 17:32 發表
你有冇解壓縮先放入去嫁....

係我個post第一頁down返d3dx9_27.dll

我就係解唔到= =
作者: +--小F--+    時間: 6-3-2007 17:55
作者: 迅天殺    時間: 6-3-2007 17:59
我同樓上一樣
又按唔到option
作者: KIn”    時間: 6-3-2007 18:04
我都係同上,請問點解?
作者: 柯嵐    時間: 6-3-2007 18:07
點解個個都係咁ge 我都係呀
作者: 高手007    時間: 6-3-2007 18:49
先不要開app直入去...
之後再用app開...
作者: 迅天殺    時間: 6-3-2007 18:50
再裝完directx,之後開到option,但都係話咩初期化失敗
作者: 高手007    時間: 6-3-2007 19:02
你們....
不聽我說喔.....
要用app開的是↓↓

作者: +--小F--+    時間: 6-3-2007 19:16
作者: mrcool23    時間: 6-3-2007 19:23
大大們..我玩到..但係呢我個畫面綠色哂..點好
作者: 高手007    時間: 6-3-2007 19:32
原帖由 +--小F--+ 於 2007-3-6 19:16 發表

米玩= =
我入到去更新左都係咁

為什麼我行
你不行- -.....(暈
最後方法.....
上去巴哈問吧...
作者: hang2460    時間: 6-3-2007 20:05
你地試過用桌面果個入未!?

仲有更新完再試下,按更新多次

你地window咩版本?
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 7-3-2007 07:50
初始化問題~

大家安完之後有冇立即更新??

更新完有冇即刻嘗試入game??(唔用apploc)

有冇安裝到DIRECTX 9.0C

[ 本帖最後由  於 2007-3-7 07:57 編輯 ]
作者: 迅天殺    時間: 7-3-2007 13:50
試過曬都係唔得,玩唔到
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 7-3-2007 14:40
原帖由 mrcool23 於 2007-3-6 19:23 發表
大大們..我玩到..但係呢我個畫面綠色哂..點好

請貼圖~~~唔係唔知你邊度問題
原帖由 迅天殺 於 2007-3-7 13:50 發表
試過曬都係唔得,玩唔到

window咩版本?

RAM,CPU,顯示卡,夠唔夠需求?

[ 本帖最後由  於 2007-3-7 14:42 編輯 ]
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 7-3-2007 14:45
如果出現d3dx927.dll找不到的錯誤訊息的話
請去微軟網站下載並執行directx end user runtime web installer後
(需要正板XP認證方可安裝)
或者是安裝DIRECTX 9.0C 2006年十月最新版
(部分舊的顯示卡無法相容,安裝時請先確認顯示卡是否相容)
再重新安裝執行遊戲
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 7-3-2007 15:51
初始問題的朋友

唔該講講你張顯示卡係咩版本,驅動程式咩版本...

eg.GF7600GT 265MB         NVIDIA9.1.3.1      2006/6/1

[ 本帖最後由  於 2007-3-7 15:55 編輯 ]
作者: 迅天殺    時間: 7-3-2007 16:16
我張顯示卡唔夠la
nvidia geforce2 mx/mx 400
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 7-3-2007 16:18
原帖由 迅天殺 於 2007-3-7 16:16 發表
我張顯示卡唔夠la
nvidia geforce2 mx/mx 400

係~唔夠- -

初始化問題係因為顯示卡唔夠或者顯示卡驅動程式版本問題
作者: mrcool23    時間: 7-3-2007 19:16
就係咁啦...你地睇下la

作者: 高手007    時間: 7-3-2007 19:56
顯示卡問題(指
初始化失敗大多是顯示卡問題(指
買另一張顯示卡吧
$350以上應該可以了

[ 本帖最後由  於 2007-3-7 19:57 編輯 ]
作者: hang2460    時間: 7-3-2007 20:03
原帖由 mrcool23 於 2007-3-7 19:16 發表
就係咁啦...你地睇下la

顯示卡夠唔夠嫁你!?
作者: mrcool23    時間: 8-3-2007 09:06
我唔知係邊到睇..因為我玩咩game都玩到
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 8-3-2007 09:29
咩GAME都玩到!?- -"

桌面>>內容>>設定值>>進階>>介面卡>>內容>>驅動程式

我連玩rainbo six最新果隻都少少lag....你張卡玩到而又唔lag既話就唔知咩事
作者: mrcool23    時間: 8-3-2007 11:42
原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-3-8 01:29 發表
咩GAME都玩到!?- -"

桌面>>內容>>設定值>>進階>>介面卡>>內容>>驅動程式

我連玩rainbo six最新果隻都少少lag....你張卡玩到而又唔lag既話就唔知咩事

RAINBO SIX咩game黎..好似幾好玩...
我玩真女神lag都lag唔lag下-0-
nvidia geforce fx 5900
NVIDIA
5.6.7.3
128mb
必要動作環境
プレイするのに必要なスペックです
推奨動作環境
より快適にプレイするためのスペックです
OSMicrosoft Windows(R) XP/Vista (日本語版)
CPUIntel Pentium(R)4 プロセッサ 2GHz以上
または同等以上の性能を持つCPU
Intel Pentium(R)4 プロセッサ 3GHz以上
または同等以上の性能を持つCPU
メモリー実装512MB以上実装1GB以上
グラフィックカードGeForce FX 5800以上または
Radeon 9800以上のビデオチップを搭載した
VRAM128MB以上のグラフィックカード
GeForce 7800以上または
Radeon X1800以上のビデオチップを搭載した
VRAM128MB以上のグラフィックカード
サウンドカードDirectX 8.1と100%互換性のあるドライバを備えたサウンドカード
ハードディスク容量2GB以上
通信環境通信速度 ADSL 1.5MB以上
その他キーボード、マウスキーボード、マウス(ホイール付き)

[ 本帖最後由  於 2007-3-8 03:46 編輯 ]
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 8-3-2007 12:03
驅動程式都未更新過- -

而且你連推薦環境都唔到...係會有d問題嫁啦

試下更新驅動程式啦

RAINBO SIX係比CS等槍game好玩既game
作者: 迅天殺    時間: 8-3-2007 12:54
我塊板AMD Duron(tm) processor
轉唔到顯示卡
又冇錢,姐係我冇得玩la
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 8-3-2007 17:35
你張顯示卡連埋版既!?

連埋版應該都有多個俾你插外置顯示卡嫁....冇咩?唔會咁奇呱...

冇錢等有錢先囉- -"開定公會等埋你都得...

換過塊底版都係500$左右,只不過要支援返你果d野囉~只不過最好顯示卡係AGP囉
作者: ka1wai    時間: 8-3-2007 21:36
我想問下點解裝唔到ge
作者: 高手007    時間: 8-3-2007 22:24
原帖由 迅天殺 於 2007-3-8 12:54 發表
我塊板AMD Duron(tm) processor
轉唔到顯示卡
又冇錢,姐係我冇得玩la

300-400應該可以了
我的顯示卡RADEON X550($350)

原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-3-8 17:35 發表
你張顯示卡連埋版既!?

連埋版應該都有多個俾你插外置顯示卡嫁....冇咩?唔會咁奇呱...

冇錢等有錢先囉- -"開定公會等埋你都得...

換過塊底版都係500$左右,只不過要支援返你果d野囉~只不過最好顯示 ...

話說..
公會名只想到兩個
1:黄昏の海
2:月の樹
作者: wongwing88    時間: 9-3-2007 04:32
我想問點轉返日文,勁多亂碼啊=.=
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 9-3-2007 07:49
Apploc轉日文程序

[ 本帖最後由  於 2007-3-9 08:13 編輯 ]
作者: wongwing88    時間: 9-3-2007 08:40
thx!孌返日文啦,而家玩緊
作者: ka1wai    時間: 9-3-2007 13:58
點解我裝唔到
我裝果時就好似下邊張圖咁
,我想玩,唔該幫幫我

作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 9-3-2007 14:36
可能你下載果時程式有問題~試下重新下載!!

check下C:仲有幾多空位~

桌面右下角盡量減少其他程式運作,避免安裝遊戲時令CPU負荷過大
作者: 柚子橙    時間: 9-3-2007 21:03
我唔識整acc><
請問有冇人可以教我整acc or 比個整acc既教學我><
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 10-3-2007 10:03
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

打e-mail之後收到就宜接入e-mail佢俾既網址申請啦~
作者: qawsd9876    時間: 12-3-2007 12:42
作者: 關你怪事    時間: 12-3-2007 14:29
原帖由 qawsd9876 於 2007-3-12 12:42 發表
有冇人可以帶我升呀 好難升 我依家得5LV 隻未熟貓仔得4LV
同埋有冇人可以比d錢我 d裝同武器好貴 冇錢買
仲有仲有 點先可以易d捉隻怪???
仲有合寵問題: 我想合寵果時彈左句野出黎:

你想合隻寵語過你...唔合得
想問下香港人係邊個頻道玩
如果冇 不如間一個一齊玩
E加玩幾日都見唔到個hkO.O

[ 本帖最後由  於 2007-3-12 14:30 編輯 ]
作者: 大中小    時間: 12-3-2007 18:19
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 13-3-2007 07:46
分流6~台灣香港集中地
作者: 關你怪事    時間: 13-3-2007 18:23
玩到冇咩癮..開隻新人玩下先=.=
原來雙開到=.="""

[ 本帖最後由  於 2007-3-13 18:25 編輯 ]
作者: vincentyy    時間: 14-3-2007 22:57
hi~all我岩岩而家先玩喔:lol
作者: vincentyy    時間: 14-3-2007 22:58
我都係~ser6玩kaka
作者: 薔薇姬    時間: 15-3-2007 06:24
我張顯示卡係NVIDIA GeForce FX 5200
咁係咪即係玩唔到=_="???
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 15-3-2007 07:40
係啦- -"最低都要5800~仲要係勉勉強強tim
作者: 薔薇姬    時間: 16-3-2007 00:12
-3-冇留意添...開到game架= =
但入到去綠色畫面之嘛=.="
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 16-3-2007 08:19
原帖由 薔薇姬 於 2007-3-16 00:12 發表
-3-冇留意添...開到game架= =
但入到去綠色畫面之嘛=.="

所以換過張卡就玩得啦- -不過換就換好小小...唔係遲下又玩唔到其他game- -
作者: ka1wai    時間: 16-3-2007 18:20
原帖由 ka1wai 於 2007-3-9 13:58 發表
點解我裝唔到
我裝果時就好似下邊張圖咁
,我想玩,唔該幫幫我

經我一星期ge嘗試
終於知道咩事
如果有人發生類似情況
你可以delete app,之後再裝真女,跟住裝番app入game
本人就係用呢個方法成功裝到真女
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 16-3-2007 20:06
你用app黎裝game?- -"
作者: kutar    時間: 16-3-2007 20:18

點拎寵呀搞唔掂呀
作者: kutar    時間: 16-3-2007 20:19
我得3lv點算呀寵又冇人地d龍呀地精 呀 好勁果d就係度行過
我又唔識捉點呀教下啦
作者: kutar    時間: 16-3-2007 20:21
有得揀sever嫁咩
作者: 薔薇姬    時間: 16-3-2007 21:55
原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-3-16 08:19 發表

所以換過張卡就玩得啦- -不過換就換好小小...唔係遲下又玩唔到其他game- -

點樣為止好少少-3-??
有冇好介紹 ?

最重要係...價錢方面-口-"???
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 17-3-2007 22:58
原帖由 kutar 於 2007-3-16 20:18 發表

點拎寵呀搞唔掂呀

冇得拎~只有捉(用會話捉)
原帖由 kutar 於 2007-3-16 20:21 發表
有得揀sever嫁咩

有~詳情請睇第一頁
原帖由 薔薇姬 於 2007-3-16 21:55 發表

點樣為止好少少-3-??
有冇好介紹 ?

最重要係...價錢方面-口-"???

GFx 6600  256mb大約400~500度
GFx 7600  256mb大約700~800度

[ 本帖最後由  於 2007-3-17 23:02 編輯 ]
作者: 2322220122    時間: 18-3-2007 14:08
NVIDIA GeForce4 mx460  得唔得
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 18-3-2007 18:57
原帖由 2322220122 於 2007-3-18 14:08 發表

唔清楚~幾時買嫁?
作者: 關你怪事    時間: 19-3-2007 09:32
原帖由 2322220122 於 2007-3-18 14:08 發表

我個張GF MX400都玩到
但係畫面起角=.="
搞到我要搵返張新卡插入去~~
e加用緊ATI RadaonX 1600 pro
感覺差好遠...
作者: ka1wai    時間: 19-3-2007 16:42
我想問17lv去邊到打好,我用槍+隻17lv天使
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 19-3-2007 20:13
原帖由 ka1wai 於 2007-3-19 16:42 發表
我想問17lv去邊到打好,我用槍+隻17lv天使

駐地吧~不過要小心
作者: kennest    時間: 20-3-2007 10:08
我裝左轉日文個file...邊到開-.-
====================
搵到啦...咁轉日文個程式係唔係玩單機game都得??

[ 本帖最後由  於 2007-3-20 10:14 編輯 ]
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 20-3-2007 10:46
原帖由 kennest 於 2007-3-20 10:08 發表
我裝左轉日文個file...邊到開-.-
====================
搵到啦...咁轉日文個程式係唔係玩單機game都得??

開始>>程式集>>Microsoft AppLocale>>AppLocale

係~咩game都得...轉韓文,簡體都得
作者: jasonwiner    時間: 20-3-2007 18:11
比個申請ac既網我
同埋係唔係dl  你比個個app就玩到?
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 20-3-2007 19:54
原帖由 jasonwiner 於 2007-3-20 18:11 發表
比個申請ac既網我
同埋係唔係dl  你比個個app就玩到?

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2840232&page=1&extra=page%3D1#pid13344161官網& ac申請

唔明我整教學~

App係裝亂碼變返正常文字~
作者: 快快不樂    時間: 20-3-2007 20:27
隻game都okwo
作者: 快快不樂    時間: 20-3-2007 20:28
我一家會玩,等我我個名叫快快快快不
作者: Fung*毛毛    時間: 21-3-2007 20:44
我radeon 9200(係咪呢個?)我都玩唔到
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 22-3-2007 07:56
[quote]原帖由
作者: Fung*毛毛    時間: 22-3-2007 15:03
係掛,我連機架!!!
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 22-3-2007 15:40
正常底板都應該有多一個插顯示卡嫁~冇咩?

你塊底板張顯示卡係咪內置嫁?
作者: timipip2636    時間: 22-3-2007 21:01
標題: thx~><
我好想問...點轉d字呀...我玩果時...日文都睇唔到只係睇到d

....?....    .?....
呢d野炸..我想正反好....唔識正....
作者: 關你怪事    時間: 22-3-2007 21:57
原帖由 timipip2636 於 2007-3-22 21:01 發表
我好想問...點轉d字呀...我玩果時...日文都睇唔到只係睇到d

....?....    .?....
呢d野炸..我想正反好....唔識正....

雞腸睇唔明...用appl...
頂樓咪有教用appl....
問之前睇清楚d~.~
作者: jasonwiner    時間: 24-3-2007 14:42
個d3dx9_27.rar 要放係邊度
我放左入去game度
未解壓
要點做
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 24-3-2007 15:45
原帖由 jasonwiner 於 2007-3-24 14:42 發表
個d3dx9_27.rar 要放係邊度
我放左入去game度
未解壓
要點做

初始化有問題先咁做↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

d3dx9_27.dll

或安裝最新版DirectX 9.0c End-User Runtime即可解決(視乎window而定)

作者: jackamke    時間: 28-3-2007 22:02
想問―個問題
攻略中的
・第一章 DBライセンス編
的ACT1
1・スネークマンと会話
2・第三ホームの南の崖でリーダーピクシーを仲魔にする
3・リーダーピクシーをレベル9まで上げる
4・スネークマンにリーダーピクシーを召喚した状態で報告
5・リーダーピクシーを渡すor渡さないのどちらか選択
リーダーピクシーを渡した場合の報酬:1000マッカ+オベリスクの石片(貴重品)
リーダーピクシーを渡さない場合の報酬:リーダーピクシーが残る+オベリスクの石片(貴重品)

是把ピクシー升至9lv再找スネークマン吧
為什麼我把ピクシー升至9lv後找スネークマン没事發生

另外,怎様一起打迷宮
作者: 『藥』志山莊    時間: 31-3-2007 15:20
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 31-3-2007 20:01
CPU已經不足了-   -"要3G以上
點解RAM得504MB咁神奇既~^~
唔知你顯示卡夠唔夠呢
作者: 冷月之悲    時間: 31-3-2007 21:26
原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-3-9 07:49 發表
Apploc轉日文程序

http://i1 ...

請問點解我冇applocale既?如要安裝,吾該俾條link我丫,thx!!
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 31-3-2007 21:59
第一頁1樓底下面有~^~
作者: climbw23271    時間: 1-4-2007 03:54
欄位        值
電腦       
作業系統        Microsoft Windows XP Professional
作業系統 Service Pack        Service Pack 2
Internet Explorer        6.0.2900.2180
DirectX        4.09.00.0904 (DirectX 9.0)
電腦名稱        LAM-I71Y5Y0KYWL
用戶名稱        lam

主機板       
CPU 類型        Unknown, 2533 MHz (19 x 133)
主機板名稱        未知
主機板晶片組        未知
系統記憶體        192 MB
BIOS 類型        AMI (09/23/05)
序列和平行埠        通訊連接埠 (COM1)
序列和平行埠        ECP 印表機連接埠 (LPT1)

顯示器       
視訊卡        VIA/S3G UniChrome Pro IGP  (64 MB)
顯示器        隨插即用監視器 [NoDB]  (120116843009)

多媒體       
音訊卡        VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

儲存       
IDE 控制        VIA Bus Master IDE Controller
SCSI/RAID 控制        VAX347S SCSI Controller
軟碟機        軟碟機
磁碟機        WDC WD800BB-00JHC0  (74 GB, IDE)
光學磁碟機        LITE-ON CD-RW SOHR-5239V
光學磁碟機        SCSIVAX DVD/CD-ROM SCSI CdRom Device
SMART 硬碟狀態        OK

分割區       
C: (NTFS)        42154 MB (31021 MB 可用)
D: (NTFS)        34153 MB (20496 MB 可用)

輸入       
鍵盤        標準 101/102 鍵或 Microsoft Natural PS/2 鍵盤
滑鼠        HID-compliant mouse

網路       
網路卡        IPvE Adapter - Packet Scheduler Miniport
網路卡        VIA Compatable Fast Ethernet Adapter  (61.238.135.17)
數據機        Internet Kit Modem Driver - 115200

週邊       
USB1 控制        VIA VT83C572 PCI-USB Controller
USB1 控制        VIA VT83C572 PCI-USB Controller
USB2 控制        VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller
USB 裝置        PC Camera
USB 裝置        USB 人性化介面裝置
夠唔夠
作者: 玲﹏瓏°兒    時間: 1-4-2007 13:50
你係桌面>>>我的電腦>>右click>>>內容>>>一般度睇啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2