樂古Nakuz

標題: 其實玩免費ser好咩= =? [打印本頁]

作者: 殘S影    時間: 25-1-2008 18:58
標題: 其實玩免費ser好咩= =?
= =經同掉寶都扣半
咁難升仲點玩= =..
咁即係局住玩收錢ser姐= =
點解雲起一成不變= =免費ser乜都扣
隻game仲堅持收錢既

(我自已本身玩收錢ser)
作者: 不死怨凌    時間: 25-1-2008 23:29
標題: 回復 1# 的帖子
唔係...免費ser都算好!!又唔洗點數都算係咁啦>.<不過係升lv就慢左好多
作者: xoscarhy12    時間: 27-1-2008 14:18
免費ser唔洗錢
玩係因為多人d  收費ser太小人  d人太高lv啦  
新手好難升
免費ser的話   你難升  人地個個都難升架啦  一樣公平
作者: kenso123    時間: 27-1-2008 20:55
免費ser好就好在你開幾多個ac都得
收費就好在易升
作者: samsamsoso    時間: 30-1-2008 21:42
收費有收費好..free有free好
作者: 吹雪丸〞    時間: 2-2-2008 09:19
收錢真係好易升..係免ser度升到死-__-...
作者: 曬駱駝@    時間: 5-2-2008 21:42
我覺得玩收費ser仲抵玩啦∼_∼
作者: am9003    時間: 10-2-2008 11:30
比我就玩收費....
free玩1hr就悶死.........
作者: 笨乂笨呆    時間: 10-2-2008 17:39
我之前都玩過收費~
但係想玩免費~
因為唔洗錢~
但係難升- -
作者: kwokho123    時間: 10-2-2008 23:07
其實收費ser真係好d
你有時上妖3會搵到d高lv人士玩野帶你升
係唔收錢的(本人使過)
之後呢就算人地高過多,你吸到ge經又一定多過免ser
之後呢用埋雙經仲爽tim

但問題係雲起bo,仲要$88一個月,咁又玩唔玩得過呢?見人見智喇"

之後免ser喇
免ser好處1個>免費lor
壞處多多
server扣經升得慢
load慢,白目小朋友多(雖然我唔係好大但有品)
掉寶扣鬼埋打成個星期都冇卡 (睇人姐)
冇香食就一定88緊(慢到娘親都唔認得)

玩免費ser,可能1個鐘就已經趴左係度
到時你又可能覺得dl隻game成個鐘為咩呢?

以上只個人意見,不喜搵人發洩好了= ="
作者: 5454321    時間: 14-2-2008 00:04
台灣sev唔係免費架咩
係香港免費sev玩到唔想玩味去玩台灣服lo
1~60lv d 升級經驗要求減半添=.=
作者: heihei571    時間: 4-3-2008 19:58
你玩呢個GAME係灼WHAT=.=? JUST FOR FUN AND 鐘意佢姐
洗唔洗理佢升得快定慢AR
作者: 淚眼殺星    時間: 19-3-2008 02:04
兩睇既姐"....但個人比較鐘意收費
作者: chy2003    時間: 22-3-2008 10:51
如果一開頭無玩收費既就會覺得免費好,,因為我地唔知收費升快幾多

玩開收費就梗係唔想玩免費啦~~  得而復失係最難頭既(千古不變之定律
作者: 暉仔-v-    時間: 28-3-2008 09:29
費ser 雖然系難升d 但系都吾錯嫁 至小吾系局住局住 買點玩 可以用入便d錢收香玩就ok 吾錯
作者: kitqaz    時間: 4-4-2008 15:47
冇錢買月卡
作者: kitqaz    時間: 4-4-2008 15:49
原帖由 chy2003 於 22-3-2008 10:51 發表
如果一開頭無玩收費既就會覺得免費好,,因為我地唔知收費升快幾多

玩開收費就梗係唔想玩免費啦~~  得而復失係最難頭既(千古不變之定律

有道理有道理
作者: kitqaz    時間: 4-4-2008 15:52
但係新手入收費ser都好快悶..個個都咁高lv..點玩.京城係空既
作者: 卍蟲卍    時間: 4-4-2008 23:03
其實玩免費ser好咩?

我答你 好在免費
你唔俾錢 你就要俾多d時間去升lv同打寶
好公平 時間就是金錢 1物換物
如果你覺得時間重要d 你玩收費ser 相反唔講
作者: →茶牙←    時間: 11-4-2008 02:12
免費ser係難升
不過當你升到高lv既時候(假設高lv : 2轉)
比起收費ser既2轉 價值差一倍啦=]
作者: kingloveyan    時間: 11-4-2008 21:40
下.......好易升wo  我1個星期60
作者: kingloveyan    時間: 12-4-2008 23:30
玩唔洗錢ser仲想同收錢ser d野一樣  未冇有玩收點ser
作者: a屠saasas    時間: 10-7-2010 20:09
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2