樂古Nakuz

標題: 樂古m群係個吾係開心ge地方-.- [打印本頁]

作者: 邪.HANGz`    時間: 7-7-2008 22:19
標題: 樂古m群係個吾係開心ge地方-.-
話說我有係樂古m群度吹開水的- -
有d都幾熟下..
咁有個人- -
都算係d白痴泥囧..
佢係咁將我msn比人- -
已經有2個- -
有1個仲日日走泥問候我同將我msn比人
我已經block左了- -
之後我係m群度忍吾住問候左果個出賣我ge人兄- -
到頭來淨係比人圍插返轉頭- -

話就話..msn有比人add ge自由姐..
但係..
msn都算係email泥架可
咁佢呢d算吾算係出賣人- -?
算吾算出賣人地私隱- -?

相識1場咁泥對me- -
好好笑
作者: [S]fok01    時間: 7-7-2008 22:57
標題: 回復 樓主 的帖子
可能你識錯朋友 [[m532]]
作者: denny20011325    時間: 8-7-2008 05:39
算\吧  樹大有枯支  人多有白痴 -_-

他是其人吧  即使是朋友都不應該把人地的msn 公開吧[[m44]]
作者: Lemon雨    時間: 8-7-2008 10:36
做 任 何 事 也 是 有 他 的 風 險
就 當 買 個 教 訓 吧, 如 果 不 想 一 直 被 add 可 以 換 個 msn
作者: 絕風仔    時間: 8-7-2008 14:24
原帖由 邪.HANGz` 於 7-7-2008 22:19 發表
話說我有係樂古m群度吹開水的- -
有d都幾熟下..
咁有個人- -
都算係d白痴泥囧..
佢係咁將我msn比人- -
已經有2個- -
有1個仲日日走泥問候我同將我msn比人
我已經block左了- -
之後我係m群度忍吾住問候左果個 ...

樂古會員黎?
作者: Lemon雨    時間: 8-7-2008 14:39
有 必 要 抓 這 麼 明 顯 嗎
有 些 情 況 知 道 就 好
作者: 單良    時間: 8-7-2008 20:16
不過其實你預左入群同人傾計...

就有風險嫁啦

果個人又真係衰既-,-

不過俾人地msn人我認為冇咩大件事

但係如果一早知人地會煩人就咪啦
作者: MiChing    時間: 11-7-2008 18:30
樂古出名多咩?
小朋友囉^^

樓主唔洗咁激氣
我一早已經del左nakuz m群
作者: zero仔    時間: 11-7-2008 19:36
係..
我都上過
好煩
作者: denny20011325    時間: 12-7-2008 01:57
-,-連我細佬都話樂古多小朋友  ..  =,= 好彩我冇加樂古m群
作者: Lemon雨    時間: 12-7-2008 10:22
這 ...好像是公認的?
我M群從來不加=    ="
因為做事到一半, 無端端一個MSN彈來, 原來不是找你的 囧"
作者: ]]yin~[賢    時間: 12-7-2008 10:26
標題: 回復 11# 的帖子
好彩我地依到無小朋友姐
我都試過..人地係到傾計係咁彈出黎..煩爆
作者: Lemon雨    時間: 12-7-2008 10:27
所以我從來不加=P
小朋友都集中了在一個版(!?)
作者: 天使b‥◆    時間: 14-7-2008 20:29
我有加,但一直都處於屏蔽狀態(?)
那兒的人都很煩啊...
作者: MiChing    時間: 15-7-2008 03:11
標題: 回復 11# 的帖子
版主係難做D嫁喇;P要幫樂古講好說話...
想知係唔係,
去2KF,UW對比下咪知[[onion_57]]
作者: Lemon雨    時間: 15-7-2008 06:58
可 是 版 主 也 有 自 已 的 立 場...
作者: REQUIEM    時間: 15-7-2008 09:57
唯一一個msn m群都俾我鎖左[[onion_43]]
作者: i1bluesky    時間: 6-8-2008 19:55
作者: moonkfc    時間: 29-4-2009 14:46
好彩我地依到無小朋友姐

美妙生活要問佳人,在水一方讓我們回到過去吃喝玩樂那是個美麗的春天雨的記憶至少還有你兩個人的世界等一分鍾精彩小說讀人生逝去的流金年少的夢美好回憶永遠的守候讓你遇見我美麗的相遇那個夏季發現愛,發現夢想佛說的一千次回頭生命的挑戰冰河時代越來越愛明天會更好路燈下的小姑娘天路
浮沉人生兒時的夢想年少的夢啊天上人間那夜的月亮繼續生活美麗人生為誰而戰為誰而狂年少的激情美好的回回憶生活閑聊誰的天下不走尋常路回首走過的路那些愛情有愛的日子平凡人生人生美味那個雨季曾經的你我愛的呼喚激情人生美味人生幸福人生那個雨夜甜蜜生活美好願望一直很安靜女人的時尚生活的猜想

作者: Alex_Ma    時間: 1-5-2009 20:37
公開我msn比d令女都唔錯 [[onion_40]]
作者: kfc843as256    時間: 27-7-2009 17:16
[[bao_35]][[bao_35]]唔係個個都係好人.....或者佢係專登整估你嘞

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2