樂古Nakuz

標題: ::: 電腦及遊戲系統問題討論區 (+2) [打印本頁]

作者: =羊=    時間: 19-1-2008 23:18
標題: ::: 電腦及遊戲系統問題討論區 (+2)

由 今 日 開 始 , 此 帖 成 為 電 腦 及 遊 戲 系 統 問 題 討 論 區 ,

由 於 有 不 少 會 員 經 常 發 問 很 多 不 同 的 遊 戲 系 統 問 題 ,

當 然 , 解 答 到 該 會 員 所 發 問 的 問 題 , 就 會 依 情 況 加 分 .

[ 圖文教學 ] 解決vista玩楓之谷打字彈game問題  -  aLeXQoo
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3258140

如果玩楓之谷時,螢幕睇唔到野就入黎睇睇! - cKonE
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3154161

如何更新顯示卡 ( 帖的#2 ) - =羊=
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3259936

視窗化程式 #2
http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3649630

轉IP方法 - 小鴨=]
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3312882&extra=page%3D2

詳盡 Easy2Game 轉 IP 教學 ` - =羊=
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3391610

台灣IP | 每天更新 - yauhowai
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3345552

IP 分享 - 東瓜豆腐
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3391378

搵台灣ip煩?呢到有提供 - ryching
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3363197

by =羊=

作者: 【疾﹏風】    時間: 20-1-2008 08:00
你置頂喇-.-''
玩ms 成日斷 問得嫁可=3=?
我和記公司-.-''
我諗呢個問題 解答吾到我嫁喇-.-''
作者: 極樂乂    時間: 20-1-2008 09:24
請問點樣可以極速汁野。我見過有一個人,一扔野出去就可以汁番。我同佢鬥快次次都輸。唔關網路事.......係一扔出去就汁左。我用香港寬頻的。
作者: 呀KeN    時間: 20-1-2008 13:37
標題: 回復 3# 的帖子
你玩港版定台版先..?
如果港版..就寬頻問題..仲有你禁右邊個0汁野應該系快D..
台版..以我所知系台灣汁野點都快過香港..我自己就用垃圾寬頻(有線)..想汁野都難拉..
個人認為汁野快定慢..都系關個寬頻事..仲有電腦配置問題..虧機玩楓之谷都LAG既..想汁野都汁吾到拉..有幾好既寬頻用都冇用拉!
作者: =羊=    時間: 20-1-2008 13:48
我都系用香港寬頻既. . .
但台板同港版汁野都好快. . .
玩日板就要逐件逐件汁-3-
作者: choilokyin50    時間: 20-1-2008 17:09
HELP- - 用速成打某D字會彈GAME- -
我部電腦係VISTA
作者: gary889    時間: 20-1-2008 18:49
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3224873&extra=page%3D1
幫解決-v-
等左好多日...
圖太細kick入去睇

作者: wai0o0    時間: 20-1-2008 19:41
原帖由 gary889 於 20-1-2008 18:49 發表
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3224873&extra=page%3D1
幫解決-v-
等左好多日...
圖太細kick入去睇

同佢既情況一樣
咁難得我想試玩下港版 一安就
作者: 魂~    時間: 20-1-2008 22:11
我唔知點解我一開楓之谷就自動重新開機.....................
作者: 呀KeN    時間: 20-1-2008 22:45
香港版有咁多問題..不如就玩台版拉..
寂寞的角落公會歡迎各位新/舊會員加入...!!!
作者: wai0o0    時間: 20-1-2008 23:10
原帖由 呀KeN 於 20-1-2008 22:45 發表
香港版有咁多問題..不如就玩台版拉..
寂寞的角落公會歡迎各位新/舊會員加入...!!!

拉客;P 我都想台版 但無奈麻煩轉ip 而且你地成班高lv過晒我
作者: tommy909    時間: 21-1-2008 10:49
標題: 好奇怪= =
我係來自美國嫁.,,  我之前都可以跳版玩香港版MAPLE..
但今日再開返呢,, 係入到 去登入畫面 個陣 比佢彈=  ="

佢話:  "與登入伺服器上斷, 請稍後再試"

點算呀/口\

作者: 【疾﹏風】    時間: 21-1-2008 16:08
原帖由 tommy909 於 21-1-2008 10:49 發表
我係來自美國嫁.,,  我之前都可以跳版玩香港版MAPLE..
但今日再開返呢,, 係入到 去登入畫面 個陣 比佢彈=  ="

佢話:  "與登入伺服器上斷, 請稍後再試"

點算呀/口\

HKMS 已經封哂所以 外地入黎既ip=0=..
你要用跳板過去hkms
可能你上網吧既問題- -'
作者: 【疾﹏風】    時間: 22-1-2008 19:13
原帖由 極樂乂 於 20-1-2008 09:24 發表
請問點樣可以極速汁野。我見過有一個人,一扔野出去就可以汁番。我同佢鬥快次次都輸。唔關網路事.......係一扔出去就汁左。我用香港寬頻的。

我連貼嚕-___-''
你系邊d時斷玩..
可能關 網絡煩忙  呢個問題..
可能你下午玩,,因為多人on...
你朝早 7,8 點玩 睇下有冇呢個問題=0=?..
夜晚 12點幾 1點幾..
睇下會吾會..
一系就 你部機 ram 吾夠好=0=...
作者: akirawoo    時間: 26-1-2008 20:37
點解我解壓出黎既時候 成日都解壓唔晒架囧""
依家我無得玩了 = =+
作者: =羊=    時間: 26-1-2008 21:43
原帖由 akirawoo 於 26-1-2008 20:37 發表
點解我解壓出黎既時候 成日都解壓唔晒架囧""
依家我無得玩了 = =+

試下down多次 , 之後再裝過吧
作者: akirawoo    時間: 27-1-2008 00:28
原帖由 =羊= 於 26-1-2008 21:43 發表

試下down多次 , 之後再裝過吧

下載左幾次都唔得= ="
今次又得左囧""
作者: tom0119    時間: 27-1-2008 11:53
可唔可以幫我抩=0=?

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... ighlight=%2Btom0119
作者: =羊=    時間: 27-1-2008 13:20
原帖由 tom0119 於 27-1-2008 11:53 發表
可唔可以幫我抩=0=?

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3208172&highlight=%2Btom0119

應該是顯示卡問題吧 , 重新更新/安裝過睇下得吾得.
作者: tom0119    時間: 27-1-2008 15:26
我想問下點更新顯示卡??
作者: cKonE    時間: 27-1-2008 15:43
開楓之谷會重新開機,最近先係咁,又冇中毒
作者: 暗夜•光    時間: 27-1-2008 16:12
標題: 回復 21# 的帖子
我都係,又唔知咩事,有冇人可以幫下我
作者: =羊=    時間: 27-1-2008 22:41
原帖由 tom0119 於 27-1-2008 15:26 發表
我想問下點更新顯示卡??

對住*我的電腦*右click ,
揀內容 ,
裝置管理員 ,
有個叫顯示卡 ,
右click ,
更新驅動程式 .

錯左吾好話我 , 我系電腦白痴 .
作者: cKonE    時間: 29-1-2008 20:43
原帖由 暗夜•光 於 27-1-2008 16:12 發表
我都係,又唔知咩事,有冇人可以幫下我

我重裝左windows,好似冇事啦
作者: AAAGPS    時間: 2-2-2008 11:04
點解vista打某d字會彈game 點算-0-
作者: =羊=    時間: 2-2-2008 11:10
原帖由 AAAGPS 於 2-2-2008 11:04 發表
點解vista打某d字會彈game 點算-0-

倉頡/copy d字吧 ,
冇辦法.__.
作者: AAAGPS    時間: 2-2-2008 11:37
原帖由 =羊= 於 2-2-2008 11:10 發表

倉頡/copy d字吧 ,
冇辦法.__.

用倉頡冇事?睇尼要學下lu= =""我倉頡超廢
作者: tom0119    時間: 2-2-2008 17:52
原帖由 =羊= 於 27-1-2008 14:41 發表

對住*我的電腦*右click ,
揀內容 ,
裝置管理員 ,
有個叫顯示卡 ,
右click ,
更新驅動程式 .

錯左吾好話我 , 我系電腦白痴 .

更新左都唔得...
會唔會唔關display卡事?
作者: 迷失男孩    時間: 9-2-2008 13:34
原帖由 魂~ 於 20-1-2008 22:11 發表
我唔知點解我一開楓之谷就自動重新開機.....................

我都識過.之後我洗左機......就掂左lu
作者: 祺呀~    時間: 13-2-2008 16:40
我想問呢...
點映相架
入面set左係Scroll Lock
我映左勁多次都冇
同埋佢有幾個位比我save
我試過哂都係冇
有冇人教下我點映牙
作者: p22064173    時間: 22-3-2008 13:51
每次玩完之後~
就關機啦...........
之後再玩返
就變左咁:                                     點算???               我重裝過都係咁......

作者: =羊=    時間: 22-3-2008 15:02
你對住桌面個楓谷ICON右click 揀內容 ,
check番你個楓谷file既捷徑 , 裹面有個MapleStory.exe
之後揀番禁套用 , 試下得吾得 ?

作者: p22064173    時間: 23-3-2008 15:28
冇MapleStory.exe

我諗係每次重新開電腦,

就會冇左MapleStory.exe
其他野就仍然係度~

會唔會係我部腦問題????
作者: =羊=    時間: 23-3-2008 20:32
試下將個MapleStory.exe 改名 , 捷徑果道都改埋試下得吾得(?)
作者: p22064173    時間: 25-3-2008 12:34
感謝~得左啦~thx
作者: =文=    時間: 27-3-2008 16:49
標題: 楓谷好慢!
唔知點解無玩一排,前幾日玩番,一開楓谷,去到揀伺服器果陣就變得好慢,個mouse慢慢咁郁,入到game後都係咁...唔知係事先會咁呢??
作者: theodorekwan    時間: 31-3-2008 06:17
大大幫我解答....
我每次開完楓谷之後想再開但開吾到...一定重新開機才能玩
有什麼方法可以吾洗重新開機就再玩呢= =
重裝也不行
作者: =羊=    時間: 31-3-2008 22:45
原帖由 theodorekwan 於 2008-3-31 06:17 發表
大大幫我解答....
我每次開完楓谷之後想再開但開吾到...一定重新開機才能玩
有什麼方法可以吾洗重新開機就再玩呢= =
重裝也不行

下次玩完 , check下右下角有冇舊藍色野 , 用mouse移過去就整走到 , 如果吾得 , 試下開工作管理員 , 系處理程序果度 , del左個gmaeguard
作者: theodorekwan    時間: 1-4-2008 00:28
原帖由 =羊= 於 31-3-2008 14:45 發表

下次玩完 , check下右下角有冇舊藍色野 , 用mouse移過去就整走到 , 如果吾得 , 試下開工作管理員 , 系處理程序果度 , del左個gmaeguard

大大呀....都系吾得....刪左之後再禁楓之谷...在處理程序彈左MapleStory.exe之後一陣又吾見左= =...咁點算
作者: 啊樂o0    時間: 6-4-2008 01:40
發覺 .....影完相 d相唔見有
有冇人解答到我?
作者: a2001005    時間: 15-4-2008 20:00
我玩大陸果個ga,我一開,佢就(this client can be executed only in korean code-page) ps:我轉過語言
作者: 霜    時間: 16-4-2008 21:40
原帖由 theodorekwan 於 1-4-2008 12:28 AM 發表

大大呀....都系吾得....刪左之後再禁楓之谷...在處理程序彈左MapleStory.exe之後一陣又吾見左= =...咁點算

試下掃掃成部電腦睇下有冇病毒,
再唔係就系統還原到冇事既時候,
再唔係就洗機;]
原帖由 啊樂o0 於 6-4-2008 01:40 AM 發表
發覺 .....影完相 d相唔見有
有冇人解答到我?

係咪你轉過楓之谷儲存照片既位置?
開楓之谷既系統選項睇番SAVE左係邊先;]再搵下
P.S 影相要禁 SCROLL LOCK

原帖由 =文= 於 27-3-2008 04:49 PM 發表
唔知點解無玩一排,前幾日玩番,一開楓谷,去到揀伺服器果陣就變得好慢,個mouse慢慢咁郁,入到game後都係咁...唔知係事先會咁呢??

係咪上網公司問題?
一係試下重裝左先;]

原帖由 a2001005 於 15-4-2008 08:00 PM 發表
我玩大陸果個ga,我一開,佢就(this client can be executed only in korean code-page) ps:我轉過語言

照字面解係話你既電腦編碼只係FOR韓國用家,
你之前轉左語言係咪未轉番中文?

P.S 翔/羊,不用加我分了;]
P.S 最近辛苦了你們, 現在我會回來幫忙的了^__________^

作者: [S]@kwan@    時間: 19-4-2008 12:40
我安裝唔到...
咩功能傳送錯誤...
錯誤:存取被拒

搵人幫幫我=.=
作者: me21    時間: 21-4-2008 18:18
有咩顯示卡可以玩楓之谷(要多人or多怪or多技都唔lag),同埋要幾多$$,$500得唔得??
作者: 乂kelvin仔乂    時間: 26-4-2008 19:18
This client can be executed only in Traditonal Chinese cold-page 我玩唔楓 help![[bao_29]]
作者: 778qq    時間: 2-5-2008 19:09
我想問下係game度想快速返回桌面而又唔洗關MS既方法??

我經常要睇攻略邊做任務
作者: 鋼仔~    時間: 4-5-2008 12:12
原帖由 778qq 於 2-5-2008 19:09 發表
我想問下係game度想快速返回桌面而又唔洗關MS既方法??

我經常要睇攻略邊做任務
Alt+Tab @@
作者: FreeBY    時間: 7-5-2008 20:33
開隻game之後   佢彈左句errer code : -2005532292 ( unknown errer 0x8876017c )  點算ar...
作者: 殺你    時間: 19-5-2008 12:56
視窗果舊野無反應?
作者: kevin25681003    時間: 25-5-2008 03:17
點解我係官網download左最新既v8.0
但係開game,入埋去果陣,又無啦啦彈番出黎,
話咩玩唔到,要download最新既版本
作者: =羊=    時間: 25-5-2008 10:07
原帖由 kevin25681003 於 2008-5-25 03:17 發表
點解我係官網download左最新既v8.0
但係開game,入埋去果陣,又無啦啦彈番出黎,
話咩玩唔到,要download最新既版本

咁妳有冇dl晒10舊先裝@@?`
作者: kevin25681003    時間: 25-5-2008 14:43
原帖由 =羊= 於 25-5-2008 10:07 發表

咁妳有冇dl晒10舊先裝@@?`

梗係有啦!我好想玩牙!!
唔dl哂10舊裝到嫁咩 XD?
作者: =羊=    時間: 25-5-2008 22:26
原帖由 kevin25681003 於 2008-5-25 14:43 發表

梗係有啦!我好想玩牙!!
唔dl哂10舊裝到嫁咩 XD?

試下重裝|u`- 3 -
作者: kevin25681003    時間: 26-5-2008 01:41
原帖由 =羊= 於 25-5-2008 22:26 發表

試下重裝|u`- 3 -

玩到啦,原來要delete番台灣既maple story先玩到香港!
作者: BUBIBEBA    時間: 29-5-2008 13:27
我玩緊果陣個畫面成日閃下閃下,
有時仲會花晒

而且一去天空之城,唔洗一陣就會成個畫面停左..
禁咩都冇用,一定要boot機..

想玩都玩唔到
help pls..
thanks t^t

作者: jim94    時間: 29-5-2008 23:15
標題: 回復 55# 的帖子
Display card問題??????
MON問題??????
作者: BUBIBEBA    時間: 29-5-2008 23:33
原帖由 jim94 於 29-5-2008 23:15 發表
Display card問題??????
MON問題??????

點check係邊度有問題?
我有玩過其他3D game但咩問題都冇 ..
作者: 勇敢武士    時間: 1-6-2008 11:06
原帖由 BUBIBEBA 於 29-5-2008 13:27 發表
我玩緊果陣個畫面成日閃下閃下,
有時仲會花晒

而且一去天空之城,唔洗一陣就會成個畫面停左..
禁咩都冇用,一定要boot機..

想玩都玩唔到
help pls..
thanks t^t

我都有D,不過冇你敢嚴重
作者: 包仔乂﹏    時間: 13-6-2008 23:40
我想問台版係咪封左香港ip
我入極都入唔到..
我隻135lv冰雷呀[[bao_37]] [[bao_37]]
作者: 廣州    時間: 14-6-2008 23:18
我安裝國際版時,佢彈左( Error 1327,invalid D:\ )  之後就結束安裝
係咪因為我冇左個本機磁碟 D
之前洗機 禁錯洗走左...
如果係...我應該點做?
作者: 包仔乂﹏    時間: 16-6-2008 00:57
我想問台版係咪封左香港ip
我入極都入唔到..
作者: 天才~~~偉哥    時間: 24-6-2008 08:40
我諗住玩番台版,但係佢成日話我咩初始化失敗,要點搞,關唔關我之前裝過港版事
作者: =羊=    時間: 24-6-2008 15:13
原帖由 天才~~~偉哥 於 2008-6-24 08:40 發表
我諗住玩番台版,但係佢成日話我咩初始化失敗,要點搞,關唔關我之前裝過港版事

台灣封左IP , 所以入吾到 ..
爬爬這個 , 有教轉IP的
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3345552
作者: tsui1997    時間: 27-6-2008 23:19
標題: 台版伺服器不能登入既
我按左play之後load完個gg就話我  伺服器不能登入
作者: =羊=    時間: 28-6-2008 00:17
台版封了香港IP .. 要跳版才可以玩 ..
請參考
http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
作者: tsui1997    時間: 28-6-2008 08:59
唔係好明= = 係邊到跳
作者: yauhowai    時間: 28-6-2008 11:15
視窗化個貼:被該帖被管理員或版主屏蔽
看唔到喔zz
搞一搞唔該
作者: 天才~~~偉哥    時間: 30-6-2008 21:53
我想問下,我玩一次之後,熄左楓之谷玩其他野,但係而家想玩番楓之谷,佢話我gameguard執行緊,要重新開機,要點搞,我唔想重新開機,好煩
作者: maryskywalker    時間: 10-7-2008 02:44
標題: 如果我想用另立連線VPN2呢??
我知道可以用另外建立連線方法,即VPN2, 怎么做??
作者: 昇仔    時間: 10-7-2008 13:52
標題: 更新唔到也沒有更新檔下載?
更新唔到也沒有更新檔下載?
作者: 美國萬通    時間: 10-7-2008 14:28
標題: 而家有冇人更新到楓谷0.0?
我更新到BASE.WZ就停左係度
成2粒鐘都未郁過[[tk_38]]
作者: 我係new手    時間: 10-7-2008 15:13
標題: 回復 70#&71# 的帖子
官網上面果一欄野 ,
有個下載區 ..
自己搵啦 = ]

to #71
你試下關左佢再試過 ,
一係下載手動更新
作者: 美國萬通    時間: 10-7-2008 15:24
標題: 回復 72# 的帖子
試左好多次[[tk_16]]
試埋重安得唔得[[tk_08]]
作者: 我係new手    時間: 10-7-2008 15:40
官網唔係有個v11主程式咩 ?
不如你下載個v11 啦 , 一了百了
作者: 美國萬通    時間: 10-7-2008 16:13
標題: 回復 74# 的帖子
我load哂d分割...
開左個rar..佢話failed左[[tk_02]]
試下load埋香港寬頻先
作者: 我係new手    時間: 10-7-2008 16:29
d分割檔fail ?
你試下邊個檔fail你就下載過果個檔 .. 可能下載果陣有d錯誤=~=
作者: 遊俠翔    時間: 10-7-2008 16:50
上官網dl
http://www.gamania.com.hk/hk/downloadmain.asp
rar fail 開多幾次
作者: a2001005    時間: 14-7-2008 14:34
標題: 咩叫轉ip?
咩叫轉ip and點樣先轉到 我開果個大陸楓 叫話this client can be executed only in korean code-page 轉ip會唔會玩到  thx急問
作者: poke123321    時間: 14-7-2008 18:10
標題: vista what to play?
what to play
作者: poke123321    時間: 14-7-2008 18:36
請問楓之如何係vista玩?
作者: 雜草    時間: 15-7-2008 21:39
依個 .. 你未轉語系 ?_?

ip呢 ..冇理解錯既話 .. 即係電腦既地址 .. 分辨出你係咩區咩位置例如日版 .. 你將自己個地址轉左做日本既地址server認為你係系日本 .. 所以就比你入咁喇
轉ip呢 .. 以前係用eborder .. 而家唔知 !_!
作者: 愛乂止境    時間: 17-7-2008 00:14
台版既注意了...家陣4轉既秘咒npc冇賣了=.=要4轉自己打火龍同大鳥吧..
作者: shinn_leo    時間: 17-7-2008 16:23
標題: 回復 82# 的帖子

咁系咪要買定張=.=
冇左好難轉
1千萬4轉太平了 囧
打一次火龍同鳥都好難拉
廿個頻
一開就馬上比掃了
一定的說=_=

作者: KeLvInFisH    時間: 17-7-2008 21:10
標題: 問一下香港版跟台版問題
請問我在香港能玩台版楓之谷嗎"??
我下載下來後按Play..它說"無法登入Server.."
是台版不給香港人玩嗎-.-""?
港版沒有台版那麼好啦..
台版有海盜...比較有興趣a_a!!
謝謝大大們~!!
作者: 我係new手    時間: 17-7-2008 21:53
封了ip , 但可以偷渡進 ..
方法請自己爬一下文
作者: garycoolman    時間: 20-7-2008 11:38
點解我依幾日入game果陣 係勁lag?? (登入畫面)
打打下字game都hang埋
係load game 個start果度已經係lag
姐係疾疾下  依家入game都入唔到
點算好
作者: rockbananaa    時間: 28-7-2008 02:54
標題: 唔該幫幫手,3轉祭司點配點法呀你地?
我個僧就黎變3轉啦,我上網睇d人話+爆喚化同埋門,不過聖光唔好+,我覺得聖光係攻擊技,好似唔+唔得喎,各位可唔可以幫下我解答哩個問題呀...
作者: piyopiyo    時間: 28-7-2008 08:09
我會先點1聖光
作者: yuk22066    時間: 28-7-2008 13:36
我的情況同上面上面再上面的一樣
作者: yuk22066    時間: 28-7-2008 14:01
sor 我打錯野   我的情況係down哂d分割....係得第11個吾得 姐係解吾到壓 點算
我有好多野係hk楓谷到 幫幫我thz
作者: cla991053    時間: 28-7-2008 14:41
我諗住到到120技能會咁

聖光30 祝福30 魔抗20 dispel 20 聖龍15/16 門20 蝸牛15/16

點解聖龍唔滿?
因為聖職4轉都有得召龍
而且攻擊力大得多 , 不需要召喚石
不過前置技係3轉聖龍lv15

門一定要max
對後期升等 , 打炎 / 龍王 好有幫助

dispel一樣max
原因同上

蝸牛你點唔點都無咩所謂
不過你要留意
敵人變左蝸牛之後 , 屬性剋制唔會有任何加乘
不過蝸牛1無咩用 , 所以我會點15/16

聖光唔點
你可以收山
聖光同四轉天怒係無得比
天怒1係高攻,而且一次打15隻
不過出一下都要2.1k mp
而且delay極高 , 天怒30極難取得
因此聖光一定要max

作者: piyopiyo    時間: 28-7-2008 15:50
3轉cleric好似好爽咁
但我得53...10年後先3轉到
作者: 美國萬通    時間: 28-7-2008 18:24
標題: 回復 3# 的帖子
TMS星光有個冇加聖光的全智僧0.0
而家17x
「聽人講」佢好似有天怒30[[tk_34]]
作者: rockbananaa    時間: 28-7-2008 19:19
我都認為聖光一定要點爆,不過龍仔+到15,16夠未,遲d出4轉要變大龍喎0.0"
作者: yauhowai    時間: 28-7-2008 21:26
4轉聖龍強度唔係取決於3轉招summon dragon
招廢龍15lvl夠啦
滿左又係得5000幾
攻擊速度又慢
唔係好明你乜鬼變大龍
4轉個招係獨立技能,你以爲出完龍仔再變身做聖龍? [[tk_37]]
LOL
作者: Mr.Dennis    時間: 28-7-2008 23:27
標題: 玩台楓問題
我想問點轉ip玩台楓 !!
轉ip器邊到有,,果個有冇毒 ?
如果有埋教學就最好 !!
十萬個感謝 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: =羊=    時間: 28-7-2008 23:40
睇置頂電腦討論區牙 ..[[bao_29]]

為妳一個而整的....
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3391610
[[bao_50]]

作者: benson1993    時間: 29-7-2008 00:37
加滿初心者頭三個技能
作者: rockbananaa    時間: 29-7-2008 02:06
唔係= =咁即係跟3號帖果個差唔多啦可= =?
作者: 雞乂翼    時間: 30-7-2008 20:10
標題: 求台板主程式!
求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!求台板主程式!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2