樂古Nakuz

標題: 香港天族公會"光翼之火"誠邀各界好友加入我們 [打印本頁]

作者: norntyche    時間: 22-5-2009 14:32
標題: 香港天族公會"光翼之火"誠邀各界好友加入我們

如果你想舒適 輕鬆在遊戲中生活 本會絕對是最適合你的選擇
如果你想搞笑 有趣在遊戲中生活 本會絕對是最適合你的選擇

本公會光翼之火是齊集一班志同道合的人在AION內打拼
分享遊戲中的感受感覺,使到在遊戲中不會感到單一的存在
幫助別人,分享體驗是公會裡的最大的口號和方向

我們現誠邀各位加入我們共享遊戲中的歡樂
期待各位能加入我們公會

本公會專屬論壇:http://tfobw.free bbs.hk/index.php
(請將free bbs中的空格連上)
現正廣大招募會員,快快來加入我們吧!
作者: Lingkayeung    時間: 22-5-2009 15:35
樂古不允許宣傳其他論壇。
作者: norntyche    時間: 22-5-2009 17:06
樂古不允許宣傳其他論壇。
Lingkayeung 發表於 22-5-2009 15:35

不好意思,多謝提點~~~
作者: BCOOBCBCO    時間: 24-5-2009 00:16
有咩討論就係樂古傾啦~
作者: 貝貝仔    時間: 25-5-2009 17:49
咩野叫"有咩討論就係樂古傾"??
人地公會有公會既專用論壇我覺得好正常者,你最多咪話佢係樂古宣傳其他論壇,咁人地都改左個網址囉,我覺得人地唔駛乜都同你交代下嘩??
作者: @小龍哥~~    時間: 25-5-2009 17:52
小龍<<<我可能會入=]到時可以@我=]
作者: norntyche    時間: 25-5-2009 17:58
小龍
@小龍哥~~ 發表於 25-5-2009 17:52

歡迎之至~~
不過forum近期好似有d事....
可能會另找資源的.

ps:小龍你是否luna中"星雪之戀的小龍嗎?如果不是....我認錯人- -
作者: 貝貝仔    時間: 2-7-2009 20:35
想問下會係咩野ser玩呀???
作者: godfrey02138    時間: 13-7-2009 11:28
你地玩咩ser架?
作者: 流星≡☆    時間: 13-7-2009 13:33
咩SER呀???  天族定魔族?
作者: 木頭公仔    時間: 14-7-2009 10:49
對.你應該講埋你玩咩SEVER=]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2