樂古Nakuz

標題: 《夢幻古龍》官方意見收集帖 [打印本頁]

作者: HiMsPaCe    時間: 6-1-2010 16:15
標題: 《夢幻古龍》官方意見收集帖
  香港版《夢幻古龍Online》公測至今,大受各玩家歡迎,期間推出了不少活動,當中包括古龍大俠挑戰系列活動、聖誕節活動、元旦活動、收集小說系列活動等等..... 遊戲首次大型改版將暫定2010年農曆新年登場,是次改版將以「十大方便功能,十大全新玩法」為重點推介,《夢幻古龍》讓你蝦蝦霸霸闖江湖外,更給你一個貼心好玩的武俠世界!

官方為了遊戲精益求精,現舉辦官方意見收集,歡迎各玩家在本帖內發表意見,不論好與壞官方都會考慮你的意見,如有詳細描述以及圖片更佳,謝謝!
作者: a4121305    時間: 6-1-2010 16:26
建议开放一些未知场影.比如90级以上的新地图,得做一些特别的任务杀特定的怪方能进入.适当加大怪物的能力.

并且要求开放80级强食...
作者: aR乂康    時間: 6-1-2010 16:46
希望人地擺放物品在江湖頻 可以唔轉線都睇到
作者: 炎星魂    時間: 6-1-2010 16:52
強烈要求加入極稀有寶寶,例如各系列的主角,每個都要配備獨特技能(幻想)
同時亦希望加入更多場景,例如移花宮,惡人谷等等....
最後呢個,個個玩家都想,就係調低商城物品的價格
作者: 888asd    時間: 6-1-2010 17:17
商城d寵物的價格 好高  和希望在商城到加入多d裝備
作者: tf00686543    時間: 6-1-2010 17:41
希望主線任有稀有同伴(寶寶),例:江楓,西門吹雪,小馬等!!XD
作者: eric05180    時間: 6-1-2010 18:13
強烈要求多D主線任/副本 商城加入寶寶發售 掉寶機率調高 外掛系統DEL 加入騎寵升級 講完
作者: lcp3366    時間: 6-1-2010 18:16
希望開個新server. 同咪主線任可以成隊人一齊接,.............
作者: SHY35533    時間: 6-1-2010 18:22
希望可以組隊轉線功能唔係一個一個轉
作者: 李仔    時間: 6-1-2010 18:49
強烈建議
開放自動捉寶寶系統..當見到寶寶時自動說服..
免得掛機者殺掉稀有寶寶...
作者: 鬼葬    時間: 6-1-2010 19:14
希望出更多新時裝!!!!!!!!!
不要出十里香.百里香.之類
作者: theogry    時間: 6-1-2010 19:21
首先 希望可以隱藏攤位 之後 希望可以開放新地圖 新寵物 和更多的城鎮任務 支線任務等等 另外 希望有一點技能
增加獲得稀有寵物的途徑 等等
作者: PA911    時間: 6-1-2010 19:39
1.希望加入各小說主角人物做同伴~
  難度最好跟中原一點紅差不多~再難點也無所謂...有就可以了~~
2.希望同伴技能開放獨有技能,不然隻隻寶貝都沒什麼特別...
3.強烈建議取消內掛時彈出的防外掛...跑鏢那些可以保留...但內掛時彈出來真的很煩...
  尤其是多開的時候...5開時跟本看不到全部了...出房倒杯水回來就已經被彈了一個...
  叫人怎麼掛...不取消也可以呀...至少回復一開始那樣,答對了一個小時別再出來搗亂...
  要不然..真的很叫人灰心...沒防到外掛前,就趕走了不少客了...(老實說也防不了外掛-.-")
  (自己跑去無名洞,京城南郊還不是一大堆用的~你有防外人家有破你防外的-.-)
  根本就制止不了~要嘛就抓人~要嘛就別煩到我們這些不用外掛的人...
  希望有同意的玩家支持一下~讓官方注意~
作者: gn018681442    時間: 6-1-2010 20:29
可以開多一個server....加多新手包裡面禮品...
隊長可以同隊員一起接主任....
作者: chenghoseph    時間: 6-1-2010 21:42

強烈建議開放商店販賣 60等上白裝-.-
另幫派任要求多元化(例如幫派副本,組隊任之類)
跑鏢系統不要打一場就出一次防外掛-.-<----場場出一次幾煩的= =
增加任務輔助低等玩家<---防止高低差距太大
建議高等亦出多d任務元素-.-感覺由50開始就無咩差別=.=
出d特殊任吧XD結婚結拜的人才可以做的任~增加遊戲特色-w-
平衝番各職特性,以免出現籠斷情況<---因為某些冷門職業很少人組- -
(出理高級心法當然更加好-w-)
暫時係這麼多- -如再有新idea會再修改-w-
作者: hugotwy    時間: 6-1-2010 22:30
建議江湖頻唔使錢..
同埋減少升級所需經驗值..
重有一個星期拎到7小時雙經(你改到2小時又多左升級經驗值叫人點玩呀)
作者: 雪禧    時間: 6-1-2010 23:22
為左方便~唔該新增組隊中[暫時離隊]功能...想出一出隊就要離隊..超級唔方便
希望極樂之星可以由1小時增至2小時
作者: (a!.婌.′    時間: 6-1-2010 23:24
1.建議開分級pk賽
例如:1-69,69-89-89,89-109咁樣
唔洗d人追lv追得咁辛苦。感覺只game玩唔厭。
唔識整可以參考大陸game:夢幻西遊個分級pk系統
2.建議出多d商城服飾款樣。玩家需要多方面選擇。 價錢要同之前d衫一樣
3.個game唔好出太多幾率高既點商物品。導致game唔平衡,(有錢玩曬)
4.建議開個自動丟棄垃圾物品:姐系唔要的物品可以自動丟棄。唔識整可以參考香港
game天使之戀2個自動丟棄系統
作者: kkoobb122    時間: 7-1-2010 00:18
希望唔限回合同自動與怪要無限走
商城物品要平D
作者: ★薄荷葉    時間: 7-1-2010 05:23
修正青衣樓唔可以自動用風雷7星斬同鬼域 秒3唔可以自動!  如果連呢2個職都有自動!甘樣內掛系統先可以做完美
作者: mikelui    時間: 7-1-2010 10:40
不如加入衝裝系統... +1 到 +10
加得多個人要識發光o個種
and
緣, 藍, 裝可以有分解 白鐵,緣鑼同藍鐵等等
作者: lla032395    時間: 7-1-2010 10:52
江湖,門派頻減低每句等候時間
最好5秒 d人洗唔到頻
江湖頻唔洗錢或平d
成大班人一齊用江湖頻傾計
d玩家玩都玩得開心d啦

建議改完版之後
有一星期既公測時間<最重要
睇下d功能有d咩要改
例如有咩功能唔夠好
要改一改

最緊要都係官方留意下玩家需要姐!

以下係純粹係好希望官方加(加既可能性不大-.-):
增加幾位在線gm係game到
一齊吹水
有咩問題可以即刻回答
作者: 白百合    時間: 7-1-2010 12:34

希望把中級心法書和紫鐵精英放入商城(因為我由封測到開服,開服到現在,一本中級心法書和紫鐵也打唔到,大大影响遊戲樂趣).也希望強食幻境內的王,可以多人同時打王,否則,強食幻境只會淪為高LV玩家的獨市賺錢工具吧!也希望修正青衣樓唔可以自動用風雷7星斬同鬼域 秒3唔可以自動!也希望把3級以上的寶石加入商城內!也希望把部份同伴加入商城!請把中級和高級包包也放商城..只有初級的包包,不夠用.也請加大倉的位...最少要加大3倍
作者: holie123    時間: 7-1-2010 14:06
係商城到可以買到稀寵
可自動捉寶寶
唔好有內掛
做特陣任有稀寵拎
好多人想要稀寵
作者: 白百合    時間: 7-1-2010 14:11
寶石,藥物,料理和酒可以疊放在同一格內.一粒物品用一格,真係好浪費位!
作者: sarahui    時間: 7-1-2010 14:45

1. 希望增加GM頻,有問題可以即時發問。

2. 另外希望在商城可以買到各款稀有寶寶,如陸小鳳,花滿樓等寶寶。希望那些寶寶不是30日用期(如是只有30日,就平一點),可以永久擁有(為永久就貴一點都OK,不過不要太貴=.=)。

3. 另外希望酒同藥丸那些可以重疊,不要那麼浪費位置。

4. 希望旁邊另加一項任務追蹤,給玩家知道還有多少才到要求。因為有些任務一打要打60隻或以上,如果旁邊有任務追蹤,那就不用每次都要開任務一項來看還欠多少隻才到要求。

5. 希望雙燒丸每週2次增加至4次。(20LV之後好難升=.=)

暫時是那麼多。
作者: hk19930806    時間: 7-1-2010 14:46
1.ko防外掛系統(連續2場都彈出黎係唔係膠左d)
2.無限自動撞怪和回合(1粒鐘掛機洗鬼人出到街)
3.增加掉寶/出稀有寶寶機率(n年先有1舊裝)
4.提高商店賣裝價錢(賣個裝得番果1/10錢 食錢咩)
5.增加城鎮任務(去到30級之後就無- -)
6.增加商城物品發售,如:中心心法,紫鐵...(打成個月活動都無本心法)
7.增加白/綠/藍/紫鐵的掉出機會(打10次滅青先有白/綠鐵 打幾耐先有1粒藍鐵呀)
8.開放合幫/同盟幫/敵對幫的系統=開放哂所有未開放系統(公測左成個月都未開放過d)
9.增加外觀裝的出現機會
10.將酒和藥可以重疊(食物就得 你玩哂咩- - 1次過整30個藥都唔得= =)
11.增加自動捉寶系統
12.增加幫派任務和獎賞幫派貢獻(跑1次商得幾個貢獻- -)
13.江湖頻限制秒數降至10秒內和降低江湖頻的價格(60秒有掛1次啦 1000蚊1下你比我啦)
14.設幾個常註gm係隻game到咁就可以幫玩家解決問題,又可以同玩家交流隻game既睇法(可以了解隻game有咩不足地方)
作者: 峰爺=]    時間: 7-1-2010 16:10
[[bao_41]]降低江湖發言價$,時間降至20-30秒
推出俠義值換騎寵@@
激發同伴潛能降至扣5倍壽命,

最後要求,
搞多d活動同埋更新多d好野[[bao_41]]
作者: kelvinbb    時間: 7-1-2010 17:51
希望可以繼續用公測的帳號,還有就是希望多D補好多血既藥(用銀兩買)
作者: 9713    時間: 7-1-2010 18:27
強烈希望將聖醫技能改強
作者: 曉曉!    時間: 7-1-2010 19:19
最想就係可以多d服飾可以著,,
唔好整係商成個d要用點買....
應該唔使用點..都可以得到一d外觀睇得到的服飾
例如可以打下怪..打下d大佬..解下任..就可以得到既=]哈
作者: fay1991    時間: 8-1-2010 00:23
建議可以從大地圖中點選目的地並自動移動至該地圖
建議增加自動戰鬥回合由25為50, 有時候去洗澡也得赤著身子衝出來看~ 就是迫別人坐在電腦前面吧...
作者: Ray3    時間: 8-1-2010 23:51

搞撚掂個撚樣ser先改版啦
甘lag  改黎把撚咩
作者: ben0000    時間: 8-1-2010 23:54
改良外觀既能力
整d+多d能力既外觀
作者: lau123321    時間: 8-1-2010 23:59
強烈要求修改幫頻發言後需5秒後再能發言
每次傾傾下計都要成日要等5秒..超麻煩

掛商開店系統
e家就算係擺攤區都有好多位擺唔到
同埋有時成個店名會比第2個店名遮住..想禁自己店名收店又唔得
又食左離線卡..成日都咁晒左一張離線卡
作者: lamtszki    時間: 9-1-2010 17:19
希望商城增加一樣商品 >>>>>  轉職卡  : 可以重新選擇職業和門派,,學了技能的經驗和錢全部退回,,,人物已+點數也退
作者: online002hk    時間: 10-1-2010 04:13
我只希望官方可以對外掛玩家作出強硬態度
每次走出南郊就看見一堆機械人令人覺得好嘔心
作者: 白百合    時間: 10-1-2010 11:23
請把十步一殺和誘敵鈐放商城
作者: 白百合    時間: 10-1-2010 12:51
大陸的外掛很有可能巳被帶到港版了.Gameone攪吓佢啦!聽講大陸版的没落都係同外掛有關!
作者: s07440303    時間: 10-1-2010 14:04
a)降低寶寶類同伴可使用等級至新手適用等級
    (e.g. 11~20級怪物寶寶同伴 人物2級可用,21~30級怪物寶寶同伴 人物3級可用,etc.)
b)開放拍賣所系統
c)開放銀票、銀兩兌換系統(e.g.比率約為100:1)
d)擴大技能可學習級別 (e.g.技能等級>=人物等級+30)
e)開放自動回血/回mp技能(e.g.1分鐘回x血,視符技能等級而定)
f)增加 可回復體力之物品(e.g.商城物品)
g)禁止雙開
h)增加寶石/鐵石類 銷售處(e.g. 寶石商人npc)/獲取途徑(打怪隨機掉落)
i)減低上品、極品級別寶寶類怪物出現機率
作者: 白百合    時間: 11-1-2010 00:47
請把回復同伴健康的藥物放商城.同伴健康會掉,但能回復同伴健康的藥物又稀少!這叫人如何玩下去呀~!如果不放健康藥在商城,那麼,你們不如直接取消同伴健康好了!
作者: progamekk    時間: 11-1-2010 14:36
1.保留上限5開
2.藥品,酒類可疊放
3.背包容量可適當地增大一點點, 例如: 多一排
4.請上架增加寶寶健康度的食物, 因為現時情況, 寶寶健康度掉得快, 而增加健康度飲品又實在不容易得到
   要不然,就索性把健康度刪除, 從此沒有健康度.
5. 建議衣服能如實品正確地顯示出來, 有如武器一樣, 又或者可以增加一個NPC/地方能改變人物的外觀 (永久性) 頭一次免費, 其後就收取適當的元寶以作費用.
6. 稀有寶寶機率希望可提高一點點.
7. 請把暗雷首領加上一定機率可掉落武功秘笈和銀票數量增加
8. 請提高銀票的數量, 因為目前學技能要用的銀票根本不足夠,在未來更新還會有高級心法, 試問何以足夠應付.
9. 最重要一點是打擊外掛/非法程式, 這造成對其他玩家不公平, 客源只會慢慢流失.

祝夢幻古龍繼續愈來愈多客源愈來愈多, 生意興隆.
作者: 白百合    時間: 12-1-2010 13:28
希望釀酒可以和藥物,料理合成一樣,有得選要合那一個酒.
作者: wongchiman    時間: 13-1-2010 10:41
D雙經可唔好可以一星期多D,例如一星期有7次,禁會好D.經常沒雙經用....最多得問題4次......
作者: pkpk12346    時間: 13-1-2010 11:45
設有武點去加技能等級,打完一隻怪之後獲到同EXP一樣的武點,方便一路升,一路升技能!~XD
作者: jokertaski07    時間: 14-1-2010 00:43
1# HiMsPaCe
促請調低商城價格,並加入發售各種寶寶,
取消騎寵限時,
加入各種武功,如嫁衣神功、明玉功等^^
加入更多場景如惡人谷、移花宮及各大門派,如峨嵋派、丐幫之類
加入更多角色,如鬼童子之類
加入拜NPC為師的系統,學習NPC的特技
加入更多支線任務、城鎮任務
加入組隊更換隊長系統
作者: 小恩恩    時間: 14-1-2010 01:37

o岩o岩依幾日先可以玩,不過都有幾項建議:
1. 加入人物動作系統:例如坐低咁樣,起碼成班圍埋傾起計上尼都自然d
2. 開放更多角色:男、女角色分別有4個,而且職業都有限制,希望官方可以開放投稿,畀各個玩家根據小說內容設計下d角色(或自行設計),最好就由官方提供資料啦!(其實實行性好似唔係太高XD);
3. 角色o既外型可以稍為修改一下:3D o既外型會唔會呆板左少少?既然係以可愛風格作為其中賣點,可以加上眨眼o既動作丫,同埋兼個比例怪怪地XD;
4. 門派可以普遍化,例如丐幫等等。都希望各個門派有獨門招式x)!
5. 人物(尤其NPC)對話o既字體可以「可愛」d:睇上去好似係新細明體,就顯唔出有可愛風格
6. 場景o既色彩可以豐富d,如果唔係玩上去就會好沉and悶

其實都係玩左幾日,對個遊戲唔係太熟悉,建議o既野可能遊戲入便都有,意見可能冇乜用,不過希望唔好介意!啲意見真係有認真畀,望官方唔好出爾反爾,唔理會我地玩家o既建議啦!
祝台安!
作者: z066491    時間: 14-1-2010 18:22
開!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!放!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!拍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!賣!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!所!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!系!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!統!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 辉少    時間: 15-1-2010 17:27
星期日增加大型活動~比如科舉.十大惡人.....之類!門派架一些技能調整減小MP或者傷害提高之類!
作者: '絕☆╮    時間: 15-1-2010 19:29
增加幫戰既組
開放70 80 lv發光石
開放百寶袋(可以抽藍/紫/稀有/變異/商城物品)
更改一些技能/可以買人物技能
開放3倍經
增加門派既功能
增加門派技能
作者: PA911    時間: 15-1-2010 19:55
搞好個內掛佢啦~
內掛咁唔方便!
外掛又冇人捉~
遲早D人用晒外掛!!!!!!!
睇你仲點賺錢!
防外掛又冇用,
正係阻住晒~
作者: ☆康少★    時間: 16-1-2010 05:38
「十大方便功能,十大全新玩法」為重點推介不如搞好班螞蟻先啦..
官方為了遊戲精益求精..
精鬼咩id去度二十多萬外掛友佔多數.破壞遊戲平衡,1日都唔知刷左幾多錢
咁大家仲買點換元寶泥做咩?我地出錢人地吸錢..Gameone就搵我地錢班班外掛就用game錢買元寶泥炒
投訴外掛友之後回答話一切都無問題..都唔知你隻眼有問題定我隻眼有問題!!
作者: 67554529    時間: 16-1-2010 17:32
希望能夠整好內掛 ~~~~~自動打怪25回合點夠用希望改成無限XD咁先少人用外掛
作者: kenneth5555b    時間: 16-1-2010 17:40
1.自動步行為24小時,1小時唔可以長時間up lv
2.商城增添賣寶寶
3.加多d副本up lv/供玩家選擇
作者: leung1505    時間: 16-1-2010 22:52
1.首先打擊外掛 就算不能滅掉所有外掛 起碼也要把最明顯的抓起來
(這樣也是令元寶價格一直升上很快的原因之一)

2.50級山莊強食打完應該要轉出地圖 或者限制打完當天不能再打 這樣可以有更多玩家享受任務
(強制pk的系統可以不改 這是任務的特色  已以上無限打強食的只會令一些強大的玩家更強大 小的玩家更小)

3.主線任務能夠一起接任務 這樣可以令玩家更享受夢幻古龍的隊伍回合製的團隊玩法

4.堆出更多城鎮任務/ 主線明雷戰win後有一定機率跳出和任務有關連的 任務專有希寵

5.堆出新的練工點 我意思不是說要更高的練點 而是滅青 野外 還有別的練工方式
大部分練工都只要打手 而滅青時大家都要只 銀勾的封師 唐門 聖壇封師不管在滅青 或是野外都是一種不受大家青睞的 如果可以的話可以針對 盜賊的毒 或者暗器 更或者是封印的方法出發開放新練工方式
作者: hugotwy    時間: 16-1-2010 23:08
快D增加招式啦
重有同伴應該戰鬥完自動回到滿血先岩,唔應該一單二用
可以加多條主線任,唔使剩係得一條主線做..
升技能經驗值降低或者升級經驗值降低
稀有寶寶跳出機率調高番D,唔係以為你要屈人買點先有稀有
增加自動回合數,打都打得開心D
作者: 乂Eric乂少    時間: 17-1-2010 01:21
封左d 外掛佬啦~!!  咁鬼多聖賊在度刷野 都無人理
作者: 唯愛ξ°祺    時間: 17-1-2010 18:45
1.把防外掛的那個東西移掉 (防不到外掛,卻阻到想按25次自動的玩家)
2.開放黑市商人~可以用威望換點品 坐騎
3.捉外掛啦唔該 個D無名洞呀~勁多亂碼人- -點會有可能開到咁多分身 整到成日都LAG哂機
4.江湖頻顯示寶寶,物品,全SER都可以點黎睇(成日換線望太煩)
5.整個商道出黎,唔洗成日都要掛賣太煩或者整個拍賣都可以~~唔係成日都有人洗頻- -
作者: PA911    時間: 18-1-2010 04:21
提議你加入一個掠水系統----觀戰~~
等D人可以睇D高手對戰~或者睇下佢地點打超強BOSS~
高手又感足到佢D虛榮感~
新手又有升級長玩動力~
見到高手D稀有打人幾千幾千咁去~
自然多人想要勁寵稀有~自然大把人走去衝提修~抽絕學~
增加互動唔係迫人收徒弟屈經收晚輩刷分架~
下下都要D新手去P D高手試下佢地有幾勁咩~
仲有一樣~希望加入參戰系統~唔係叫求助果隻~
而係可以係系統果到隨意揀開關~
同埋,角色斷左線就即時登出啦~HOLD係到出普攻托咩~
改改佢~一登出就離隊~咁D人就可以參戰入來~
咁先可以車輪戰D終極BOSS架~
有車戰你咪可以將D BOSS有幾勁整幾勁囉~
要打贏佢又係一個屈玩家錢的好機會~
你又搵到錢~玩家又有大目標~
所謂向難度挑戰~
你冇返d勁難的東西~
點滿足網絡英雄們的虛榮感呢~
日日升lv~你都悶啦~understand?
作者: 白百合    時間: 18-1-2010 11:46
建議出一個function,可以按一個鍵,就會例出正在城中擺攤的人的例表.在例表中,只要一click那個店名,就可以入到店內.因為太多人在擺攤,好多時,店阻店,我們click唔到想入的店.也有人因店被有心玩家阻了,而浪費了離線擺攤卷.
作者: harry19951021    時間: 18-1-2010 12:22
希望有自動升級,不用在要升級的時候按[升級]
作者: sacps041127    時間: 18-1-2010 16:05
我唔貪心
只係要 取消防外掛
作者: mopk0000    時間: 18-1-2010 17:03
希望商城出永久套裝,騎寵,得30日,唔係好捨得買
作者: 李仔    時間: 18-1-2010 18:29
伺服器的流暢度須要首先改善
作者: climbex0212    時間: 18-1-2010 20:10
希望可以整到雙開唔到啦[[onion_55]]
作者: write3    時間: 18-1-2010 23:09
希望鬼刺秒3技可以自動
作者: gn018681442    時間: 19-1-2010 04:45
開new server...
一個online game得一個server...
引人笑....
開多個....等just開始玩既人.
可能有沖級feel,,,.
作者: PA911    時間: 21-1-2010 02:36
十大全新功能?笑了~
連回個文都沒有~還說聽玩家意見?
多少叫你取消了那個沒用的防外掛,你都聽哪去了?
那不是防外那是防礙!
算了~反正看你們那客服的運作就知道說了也沒用~
繼續留著吧~今天走了我一個~看明天有多少人走~
有外掛不捉,搞個防礙內掛~
你應該感謝我~笨到為這遊戲花了20m元寶~
作者: p404400    時間: 25-1-2010 17:26
[[bao_02]]強烈反對練級傳送票要10元寶!!!!
作者: haeco    時間: 26-1-2010 11:12
最好改返滅青無限啦
作者: @o@123    時間: 5-2-2010 03:06

1.前輩/晚輩 果到 如果OFF左都有得顯示埋離線既時間同經驗/積分就好啦A_A"                                 
2.希望每本技書都唔好叫(武學秘直) 直接顯示番本書名出來 因為次次行街街果陣都要移埋去先睇到果本係咩書= =太煩了.....
作者: sillystung    時間: 10-3-2010 15:51
萬福醫生...用LV75玄武時..
攻擊時..會變左空手...BUGBUGBUG
作者: qwe213500    時間: 5-7-2010 18:52
GM 入唔到夢幻古龍啊..更新完之後 玩唔到..正係黑色 聽到歌
作者: BoB00113151    時間: 5-7-2010 19:03
忽U gm 個爛game登唔撚入到呀
作者: chi1982    時間: 5-7-2010 21:34
強烈要求有強制離婚功能.因為好多人玩玩下無玩.同佢結左婚個d人唔通等一世咩?gm大佬.整整佢好
作者: pkgm    時間: 6-7-2010 11:26
整咁耐都係 得果黑色晝面,頂你啊.你唔仆 街都唔得架啦
作者: BoB00113151    時間: 10-7-2010 01:40
同埋可以既話
唔好神日都上唔到
今日都試過兩次
唔該快少少整整佢..
作者: feyyas520    時間: 13-7-2010 19:32
1.希望增加多人坐騎,例:龍,蜈蚣..
2.千萬善人既麒麟要平D,1000M好貴,滅至500M ok^^
3.萬e要加D技能.例解封,單個目標攻撃技,加內力等等
4.商城D野平D*v*
5.加多幾個角色
希望G.M會接納我意見thx >w<
作者: 寂寞.......    時間: 16-8-2010 22:31
送稀有^^
作者: qoaopk    時間: 25-9-2010 01:23
希望管理員開返元寶商人
幫戰win,輸都有幫派資金,繁榮度獎勵
作者: icq1286    時間: 20-4-2013 23:49

作者: Ysa4AGj4    時間: 22-4-2013 16:09

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2