樂古Nakuz

標題: 支持所有新老手回歸童話! [打印本頁]

作者: 火龍果仔仔    時間: 30-4-2010 22:48
標題: 支持所有新老手回歸童話!
大家還記得7年前的童話是怎樣的嗎?

童話己不知不覺陪伴大家7年,但線上遊戲愈來愈多!!
大部份吸引了不少愛3D線上遊戲的玩家!

童話給大家開心!試想想有邊隻GAME唔係為左錢?
但講到有良心!童話的GM卻是逄節日都給所有玩家雙經,活動!

因此,希望所以退出童話到其他遊戲的玩家回歸童話!!
一起尋找真真正正的童真快樂!
作者: 超級賢賢少    時間: 30-4-2010 23:43
我都想回歸=]
作者: 火龍果仔仔    時間: 1-5-2010 12:44
回歸童話吧~遲下我會免費帶升的
作者: kin輝    時間: 13-5-2010 22:41
我已經唔記得左個ac
作者: kwokho123    時間: 16-5-2010 11:39
問題係....隻隻game都有唔用錢可以生存既方法
童話既話,唔用真金白銀都好難生存...
自己打得咁辛苦唔知為咩
人地個個用真錢玩就幾日已經好高lv
依家搵唔返以前玩嗰種感覺喇
作者: anthony2005    時間: 30-5-2010 19:29
問題係....隻隻game都有唔用錢可以生存既方法
童話既話,唔用真金白銀都好難生存...
自己打得咁辛苦唔知為咩 ...
kwokho123 發表於 16-5-2010 11:39

個個轉身幾十次...你想1LV自己玩上去??冇可能

有人唔要錢帶升???冇裝!!PK死梗....

有AC送我就玩....
作者: CalosLo    時間: 12-7-2010 15:14
岩岩回歸左=]
作者: adam920101    時間: 14-7-2010 18:08
根本唔洗理人地點玩
你唔鍾意用錢玩慢慢升都一樣可以有樂趣架姐
作者: edward1906    時間: 15-7-2010 06:54
升LV都要收錢,點玩?
玩到30幾LV,想搵D差唔多既人一齊升都冇
以前既童話唔係咁架
作者: 朗卍朗    時間: 19-7-2010 14:30
唉~我比人冇啦啦爆左AC bo 有HKD 500HKD 有3e
作者: sk001026    時間: 20-8-2010 15:49
自從被人爆左唯一一隻ob暗6就無玩~_~如果玩首要收錢先~_~重想緊

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2