樂古Nakuz

標題: 招人晚上刷【莫名其妙的背叛】 (睇哂先好報名) [打印本頁]

作者: 鬼神乂子龍    時間: 18-4-2013 14:56
標題: 招人晚上刷【莫名其妙的背叛】 (睇哂先好報名)

房間名稱:NK背叛房
開房分流:香港一般伺服器01>15
開房日期:晚晚 (如下)
開房時間:晚上8時-早上1時 (有中場休息一小時)
場主暱稱:鬼神趙雲
房間密碼:00

遊戲模式:殭屍大屠殺
遊戲地圖:驚駭古堡
人數限制:10

開房目的:刷得稱號--【莫名其妙的背叛】
房間規則:                                                  
1) 不可亂抓,只有被揀選為殭屍王的那一位才可以抓殺全場
2) 如有分身,當分身被揀選為殭屍王時,分身可抓殺正身(即你想獲得稱號的那一位), 再以正身抓殺全場.                       
              3) 禁止黃稱/綠稱報名 (入房前,正身必須打開稱號)
有違以下所列之任可一項一次將被警告(不論有意/無意),兩次或以上者,將被即時踢出以及列入黑名單之中,在本帖的所留名字亦會被删掉,並即時失去日後再次刷該任務的權利.
1) 落選的玩家只可以站定,絕不能對殭屍王的攻擊作出任何方式的反抗/逃避,
2) 落選的玩家在任何情況下,都不能搶殺他人應得的獵物 (又稱搶肉),
3) 任何情況下,不得對殭屍開火/揮刀,                         4) 如被揀選為殭屍王的玩家,於一分鐘內未能抓殺任何一位玩家,即被當作棄權,棄權2次將會被踢出,以及得到以上處分。其他玩家可以開始跑到終點。

其他補充:
1) 室長可按情況選出其中一位刷任者作為副室長,方面管理房內事務,
2) 室長擁有所有最終解釋權,
3) 有意請留言,包括貴ID 以及 分身數目,ID
4) 開房日期為18人報名之日,                                  5) 名單將分為正和後補,按報名先後而定.(正選名單的玩家可以要求自己作為後補)..                                             
6) 在夠18人報名之時,正選名單的玩家,要完全準備好,否則會降為侯補) 7) 未得室長同意,不得踢人                                     8) 參加的玩家,請把鬼神趙雲加進你的好友,方便聯繫,謝謝!      正選名單:
1.鬼神趙雲
2.rudekiller40 (鬼神趙雲)
3.KelvinCHM
4.結界女王 (
KelvinCHM)
5.tonyceo321 (KelvinCHM)
6.xkP小宏宏x一v一
7.AnDyTo乂Ying001 (xkP小宏宏x一v一)

8.
xl瘋兒lx
9.
KAmpFeR尤蚊
10.
星乂燎

侯補名單:
1.乂BabyCliffx希

2. heeheeha (
乂BabyCliffx希乂)
3. HY魔術獅
4. Baby夢
5.
KAmpFeR尤蚊 的分身
6.
打得唔睇得 (星乂燎)
7.
8.
9.
10.

黑名單:
1.
2.
3.
4.
5.注意: 5/28晚上正式開打第一波~
作者: kelvinchm    時間: 18-4-2013 15:08

我仲要考多4日...
22號晚來洗

主機:kelvinCHM
分機一個至兩個
作者: 鬼神乂子龍    時間: 18-4-2013 15:09
回復 2# kelvinchm

分機名字
作者: kelvinchm    時間: 18-4-2013 15:20
結界女王/tonyceo321
可能會用其他分機取代
一個系列的AC名:強魔(後加一個數字)
個日來之前兩個鐘先決定用乜分AC
作者: grt63543    時間: 18-4-2013 16:24
好多要求 挺專業
作者: lkp101126    時間: 18-4-2013 16:38
主AC : xkP小宏宏x一v一
分AC : AnDyTo乂Ying001 (有可能係逃脫牛仔的背叛)
作者: 鬼神乂子龍    時間: 18-4-2013 16:59
回復 5# grt63543

你刷不?
作者: grt63543    時間: 18-4-2013 17:02
回復  grt63543

你刷不?
鬼神乂子龍 發表於 18-4-2013 16:59

sorry我唔刷 呢個有任煩 再加D時間唔夾
作者: kelvinchm    時間: 18-4-2013 17:35
好多要求 挺專業
grt63543 發表於 18-4-2013 16:24

其實規則係要定到咁清楚先得
個人經驗係次次去3-20洗背叛最終都係壞哂房
如果好似台灣個邊房名只要求N過動的話
好多人會來挑戰底線
作者: kit2234560    時間: 18-4-2013 19:08
只有一部機可刷不?
作者: 鬼神乂子龍    時間: 18-4-2013 20:12

回復 10# kit2234560

沒問題,如果你刷請留ID
作者: kit2234560    時間: 18-4-2013 21:17
回復  kit2234560

沒問題,如果你刷請留ID
鬼神乂子龍 發表於 18-4-2013 20:12

ID:xl瘋兒lx
作者: moissorcs2    時間: 18-4-2013 23:42
我又刷我又刷~+1 +1
作者: 鬼神乂子龍    時間: 19-4-2013 13:42

回復 13# moissorcs2

請提供遊戲id 和分機數目 (參加的玩家,請把鬼神趙雲加進你的好友,方便聯繫,謝謝!)
作者: 鬼神乂子龍    時間: 19-4-2013 14:32
回復 12# kit2234560

參加的玩家,請把鬼神趙雲加進你的好友,方便聯繫,謝謝!  
作者: moissorcs2    時間: 19-4-2013 17:17
KAmpFeR尤蚊>"<
作者: kit2234560    時間: 19-4-2013 17:30
回復 15# 鬼神乂子龍

已經加左你好友 見到請接受 謝~
ANDTHEN;;

幾時開波
作者: 鬼神乂子龍    時間: 19-4-2013 17:42
回復 17# kit2234560

收到
   4) 開房日期為15人報名之日,   
作者: honghk3    時間: 19-4-2013 19:16
我報名。

CSO名稱: 星乂燎
作者: kit2234560    時間: 19-4-2013 19:43
回復 18# 鬼神乂子龍

10個正選5個後備先開波?
作者: 鬼神乂子龍    時間: 19-4-2013 20:21
回復 20# kit2234560

冇錯
作者: 鬼神乂子龍    時間: 19-4-2013 20:24
回復 19# honghk3

作者: 鬼神乂子龍    時間: 19-4-2013 20:25
回復 16# moissorcs2

作者: 鬼神乂子龍    時間: 19-4-2013 20:25
回復 6# lkp101126

作者: honghk3    時間: 20-4-2013 17:58
樓主,今晚我要出街,所以可能要11點到先到。不過我盡可能會早D返屋企,希望您見諒。
之後的日子我都得閒。

要刷呢個會有D困難呢......
1) 刷呢個稱至少要夠8個人先得,盡可能召集多D玩家加入(15位玩家或以上較為理想)。如果唔係,是但一個又話做功課好忙,果個又話要出街,咁就可能刷唔到。

2) 另外,我想問下,呢個稱係咪輪住刷? 如果係,樓主可否叫做完任務的玩家幫手留係度,
繼續幫其他玩家完成任務? (因為,有做完任務後不顧而去的玩家個案成日都有。)
作者: yy622304    時間: 21-4-2013 10:13
讚!!!!~~~~~~~~~
作者: yy622304    時間: 21-4-2013 10:14
作者: yy622304    時間: 21-4-2013 10:16
作者: 鬼神乂子龍    時間: 21-4-2013 14:43

回復 25# honghk3

請先看第一頁的藍字,清楚寫明你想知既事~ 有關你第2條問題,我覺得唔應該幫哂一個人先,因為佢有可能完任走人,到時點算? 刷法已講明,請閱~
作者: kit2234560    時間: 21-4-2013 20:55
樓主,今晚我要出街,所以可能要11點到先到。不過我盡可能會早D返屋企,希望您見諒。
之後的日子我都得閒。 ...
honghk3 發表於 20-4-2013 17:58

呢個模式唔係隨機抽屍王咩?規則講明做屍王先可以殺人(不可搶肉)
除非你有分身做先唔同,如果你分身做屍王
(分身殺正身再以正身殺哂全場)
作者: szesiulong    時間: 21-4-2013 21:33
點解要禁止黃稱
作者: 鬼神乂子龍    時間: 22-4-2013 01:26

回復 31# szesiulong

本人刷任多年,未試過同黃稱刷任有好收場。明未?    (經過再三考慮後,本人認為綠稱都不太合乎要求。所以請綠稱都不要報名, 萬分感謝!!)
作者: kit2234560    時間: 22-4-2013 12:14
夠人啦喎 係咪今日開波?
作者: yikhei1    時間: 22-4-2013 13:20
講真果句(我唔係搞事)

如果無分機就千其唔好特登洗呢個任(街場做會快d)

當場主開33rd 你都唔知有無機會做到1-2次屍

人地個個開分機 做屍機率一定比你高好多,你隨時33RD淨係企係度做人類 1次屍都做唔到

所以冇分機又想洗的話最好自己諗清楚
作者: szesiulong    時間: 22-4-2013 16:25
回復  szesiulong

本人刷任多年,未試過同黃稱刷任有好收場。明未?    (經過再三考慮後,本人認為綠稱都 ...
鬼神乂子龍 發表於 22-4-2013 01:26

咁都得
作者: 鬼神乂子龍    時間: 22-4-2013 20:35
回復 34# yikhei1

抱歉,恕我技術差,我殺不到街場D人~
作者: 鬼神乂子龍    時間: 22-4-2013 20:37
回復 33# kit2234560

冇錯,天龍中atm ,9時招人~
作者: yikhei1    時間: 22-4-2013 22:14
回復  yikhei1

抱歉,恕我技術差,我殺不到街場D人~
鬼神乂子龍 發表於 22-4-2013 20:35

你唔好誤會
我只係話無分機又想做呢個任既人唔建議佢地去背叛場特登刷,因為做屍機會好低

如果真係想拎呢個稱號又想快少少的話,街場刷係會快啲
作者: honghk3    時間: 22-4-2013 23:31
還差2人未加入...

我可以開分機,CSO名: 打得唔睇得
作者: 鬼神乂子龍    時間: 22-4-2013 23:59
回復 38# yikhei1

你咁講同叫我收檔有分別咩? 你趕哂D刷任人走lo
作者: 鬼神乂子龍    時間: 23-4-2013 00:01
回復 39# honghk3

你可以加 <鬼神趙雲>速成碼<li 6il5gb4mi 6> 入你好友嗎? 如果你不在我好友名單,不沒法搵你刷啊~~!
作者: yikhei1    時間: 23-4-2013 15:15
回復  yikhei1

你咁講同叫我收檔有分別咩? 你趕哂D刷任人走lo
鬼神乂子龍 發表於 22-4-2013 23:59

我只係講事實,無能力街場殺果啲鍾意咁洗就洗,只係話無分機又要咁樣洗係唔划算

我無叫到話無分機就一定唔可以黎你呢度洗
所以唔好誤會我的說話
作者: 鬼神乂子龍    時間: 23-4-2013 16:39

回復 42# yikhei1

至少你在疏擺~ 你要發表你既偉論,你可自己開個帖,但請不要在<約戰>專區 發表一些跟本區相違背言論~
作者: yikhei1    時間: 23-4-2013 22:09
回復  yikhei1

至少你在疏擺~ 你要發表你既偉論,你可自己開個帖,但請不要在專區 發表一些跟本區相 ...
鬼神乂子龍 發表於 23-4-2013 16:39

何以見得我唆擺他人?我無強迫佢地千其唔好黎呢度洗,我只係話比大家聽可以有選擇權刷(人類企定定唔洗追咁辛苦)or不刷(因為時間同效率的問題)

加上我有咩必要做啲損人不利己既事?

唔划算的確係我個人看法,但亦可以提供比各會員參考,不見得有甚麼問題,最終決定權還是落在會員們手中啊!~

p.s.我自己都未完任
難道樂古cso版塊有新規定禁止人提供刷任的個人看法嗎?
作者: szesiulong    時間: 24-4-2013 01:04
條友老鏈咁多限制
仲要唔比綠稱刷
個post開左成個禮拜都未齊人
作者: honghk3    時間: 24-4-2013 16:53
樓主,我見到名單夠人了,你想幾時開始?
今晚可以開始的話我無問題。
作者: kit2234560    時間: 24-4-2013 21:30
做咩變左18人先開波
作者: 鬼神乂子龍    時間: 26-4-2013 22:27
回復 45# szesiulong

廢事有咁多你呢D咁既傻仔搞亂檔者~
作者: 鬼神乂子龍    時間: 26-4-2013 22:27
回復 47# kit2234560

招過一次人1發現15人不夠
作者: 鬼神乂子龍    時間: 26-4-2013 22:28
回復 46# honghk3

開房人數已改,請閱~
作者: MAKxCF    時間: 26-4-2013 22:56
標題: RE: 招人晚上刷【莫名其妙的背叛】 (睇哂先好報名)
房間名稱:NK背叛房
開房分流:香港一般伺服器01>15
開房日期:晚晚 (如下)
開房時間:晚上8時-早上1時 (有 ...
鬼神乂子龍 發表於 18-4-2013 14:56

我個人tw 刷過  平均33rd 做2-3次屍 kill 18-27  20幾mins至30 香港就吾清楚  最少要62hrs @_@
作者: honghk3    時間: 27-4-2013 18:36
明白既,唔係個個人都得閒......

還差2位玩家,我幫手推!!!!!!
作者: w98f496d    時間: 28-4-2013 02:16
還有位嗎 怎報名
作者: honghk3    時間: 29-4-2013 22:03
還有位嗎 怎報名
w98f496d 發表於 28-4-2013 02:16

這個我不太清楚啦! 你要問樓主。

其實依家你可以報名,看名單,樓主要求有18人以上最好,但任務條件最少要夠8個人。可能驚有突發情況會發生唔夠人去解任務,所以先會叫多D人去報名。

夾埋你,還差1位玩家......

樓主,你快D出現吧,現在等你的回應。
作者: w98f496d    時間: 29-4-2013 22:10
都唔識覆人 咁你咪開post啦
作者: 鬼神乂子龍    時間: 30-4-2013 01:15

回復 55# w98f496d

其他保充
3) 有意請留言,包括貴ID 以及 分身數目,ID

看用眼睛,再問問題, 感恩~!
作者: kit2234560    時間: 6-5-2013 21:31
說好的試刷呢?
作者: 鬼神乂子龍    時間: 7-5-2013 10:24
回復 57# kit2234560

抱歉, 果日有事~ 呢排考試,我promise 5月28日打後一定刷~
作者: hopoh    時間: 7-5-2013 10:37
笑死我,乜春野試刷
hk冇人識刷就算數把拉
作者: 鬼神乂子龍    時間: 12-5-2013 16:53
推帖
作者: 乂夕陽乂    時間: 21-5-2013 19:04
2000-0100  呢個時間點食飯
睇尼都要玩街場的人士受罪

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://tw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2