收起左側

拳術討論區

你好牙!板主
我是玩王道的^o^但我也想請教你一些問題!!
我自從看了你的5真計劃a___a我也學了5拳技!_!
但..我野球和分根造2招飯圍技 我該到那兒升!
我既裝有5lv拳+9*56 = 100攻 16lv+4鞋*9力 11lv頭帶*50防 7lv衫+6冇追
咁樣既裝 可以打咩升
仲有點樣先可以令自己升技升快d!_!<---相信大家都想問
同埋你加點應該點加架!?
我23lv~力63  體85 心30
我壓過等..槍術同拳術都係加左11層 仲有打坐8層 護體5層
咁加法會點?_?仲有加咩比較好
咁我而家既加點正唔正確?
我冇跟到各post既人既加法 原全係跟我自己既意思黎加

我發現我所問既野 滿足唔到我-.-所以我再要追問:lol
闖少林同野球有冇分咩屬性同埋除左呢2招仲有冇技係可以暈人
用裝方面 要用咩裝好
同埋 根據我既配點 雙修咩好(本人有一招7層烏龍!_!)

[ 本帖最後由  於 2007-3-17 03:37 編輯 ]
回復 支持 反對

halo!!傑哥!
又係我呢個問題少年喇:lol
今次黎主要想問下我27LV之後既去向
本人而家25LV喇 成日聽人講咩一擊拳!一擊手!
呢D其實係咩黎 又有咩用架!?
仲有我25LV換唔換25拳套(換+攻既定係換果D咩一擊拳)
到左27LV既話 我又換咩裝好
我再高lvd既話-.-用+攻拳定係用果d一擊拳架- -
王道D人好煩
成日開紅殺人
希望墨魂唔係咁啦:lol
你仲未答我<---會唔會學左d咩屬性會比教易暈人

[ 本帖最後由  於 2007-3-18 01:19 編輯 ]
回復 支持 反對

halo!!明少:lol
我又來了^O^
經過幾日既專心修練 我又成功咁升到27LV
而家好廢 去左皇陵密X到升喇
我因為太低防 所以成日都要食藥
有陣時真係連買藥既錢都冇
所以想請教一下你 拳手27LV 冇野賣/.\可以點樣搵多D錢收裝同買藥等等
希望你教下我
回復 支持 反對

明少!!!!
做咩你講埋劍區^O^因為我而家雙修緊劍喔!
見你打埋槍術:lol
諗著問下你劍學咩技TIM
祝你日日打到寶
講埋比我聽劍學咩技喔
回復 支持 反對

明少!HALO!
我想問下你拳手學咩內功會比較好!因為有時升拳升到悶
搞到唔知做乜好 所以想問下你升咩內功好呢?
快D有真技啦><

[ 本帖最後由  於 2007-3-21 15:29 編輯 ]
回復 支持 反對

明兄!小弟今天開心萬分:lol
今天野球升上9層:lol 升了我一整天
現在的9層升10層 1次只有0.01-0.02% 真是升死人喇
現在正加油狂升 希望能夠準快有真野球!!
星期5不用上學^O^再努力升:lol
回復 支持 反對

明兄
王道D拳成日都話要學特技的金系內功會比教易暈人呢
但我之前問過你
你之前話冇分屬性
所以呢件事令我好亂
請你為我解答下
回復 支持 反對