查看: 5548|回復: 76
打印 上一主題 下一主題
收起左側

蘋果教學﹏ 魔法師的基本技巧 (已補給完成)

關閉 [複製鏈接]
完全太膠~"~
魔c玩森林很危險= =?
魔c玩峽谷為了屈石化加火嗎...?

"但若果敵人 (3個) 同時在一條線的話
威力會增強1.5倍   原因不明"
我講比你知吧~"~
由於3個敵人一齊...雷電術是有通電的特性
當a中了電...會傳比b..
a傳了電會b...b又會反傳返電給a...
結果!?...........

黑魔1      迷感  是有用的~"~
佢係空線攻擊...被擊中既敵人會中毒
中毒時有一定機率無法攻擊(既按了z只會扣血~不會攻擊)
p.s.好似在呢個波既下方都會中的="=
回復 支持 反對

不如等我打白魔既用法吧@@"

白1   盾
主要防禦攻擊...可作定身用途...
打任必備之選@@"

白2    升天= =?
把敵人升上高空...落下時會扣血
對劍用是有利的...對任務怪無效

白3   回血
主要是幫自己隊員回血...也可作定身用途
(十分之沒用~"~)

新白1    光之箭
直線攻擊波...擊中後會有2-3秒既定身
可接摔...不錯的攻擊技

新白2    戰神之x....(唔識打~"~)
全體攻擊力好似係2陪化...定1.5陪(我不是常用=3=)
戰神之x加石化或摔可作秒殺用途....

新白3    回血盾
加快回血速度...又是垃圾技~"~用來打任吧

小弟的見識係咁多了...
如有錯請大家來插插我吧>_<"
回復 支持 反對

原帖由 吹簫王子 於 2007-4-1 08:53 發表
戰神之怒不用打= =?
怒=女心

為什麼魔打精靈場會有危險- -?
姦田也是一種技術來=_=

喔...謝謝你=3="

精場危險係因為樓主只會企係度等mp嗎~"~?
當佢係最上果度儲mp...咁岩有個劍高速咁多
所以就被姦了~"~
回復 支持 反對