查看: 11557|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

收KOF徒弟=.="94-02

關閉 [複製鏈接]
94-02只可能教連技[[bao_36]] 散打要靠自己領悟[[bao_35]] 有需要請+QQ 224252534 (本人荃灣區) [[bao_28]] 沒QQ去申請 ... 加我時請說明拳皇
[[bao_34]]
回復

方法只有不斷玩玩玩~不厭其煩玩...
或者我地可以做個朋友...你有心學習我有有心教...
我最喜歡交玩拳皇D朋友...
回復 支持 反對

KIM五下腳 ??? 乜黎架 ??? 02 ???
5下腳係邊招=.=" 唔係好明白...
去呢個網申請個QQ先 http://freereg.qq.com/  ...
我覺得按CD反擊同前C或前D抓人&浮空都唔係正派招數...
而且學呢D衰野浪費時間...
正當比賽沒人會用呢D...大陸&日本D比賽用呢D招唔犯規...不過會俾其他觀戰對手睇死...
唔信去其他論壇問人...
回復 支持 反對

俾人打埋邊應該學習下正當招數反擊...
絕招...普通升龍拳都OK啊...
新手不防學下D高手點玩...再嘗試玩3個隨機學習所有人物基本技...
當所有基本野學會先去學連招...
當連招有翻甘上下就係時候學D破招散打&一D假動作...
只係連招配合唔到香港呢D拳皇 -,-"
全因我發覺香港拳皇正常時間60秒就等同大陸40秒左右...
或者技術差D耗時間都係一種技術...
回復 支持 反對

新手應該努力挑戰自我先係...
不厭其煩甘對電腦挑戰都係一種磨練...
最好屋企有個街機控干...然后挑戰8級電腦...
過中你會學到唔少散打...連招就要靠自己領悟或者去DL D MV睇...
如果你手機支持3GP格式最好啦~我最近先上傳少少MV上去
手機睇會清楚好多...http://ishare.iask.sina.com.cn/
去到搜索打拳皇2個字就大把...
見到上傳人叫貓貓就係我[[bao_36]]
回復 支持 反對

或者掛~又或者你沒比賽過唔知道掛=.="唔係話踩你...
事實上10個有翻甘上下都唔玩呢D招 =.="
除非對手用呢D招...只好以其人之道還置其人之身[[bao_31]]
回復 支持 反對

招位高于我之上的玩家研究ANGLE的目押...
對ANGLE目押18下以上B的請回
回復 支持 反對

=.="................................
回復 支持 反對

你想想3個豬豬...18下B在爆豬豬追加超必就唔係呢回事啦...

不過18下唔係容易...

我最多8下B追加超必...都半條了...
回復 支持 反對

大陸有人創造出大門既無視防御=.="97 98 02 都得...

反魔向前+假動作可以中地震...或暗必...假動作用得沒浪費半點時間就企起身果下100%中...

係沒得防御果只...八神/莉安娜/老坑都可以地震到死...[[bao_29]]

大家支持下呢位為拳皇創造高手...
回復 支持 反對