打印 上一主題 下一主題
收起左側

貼圖區[level up,monster loot]

關閉 [複製鏈接]
85 magic [[yoyo_197]]
回復 支持 反對

80 agility~!! yeah~!!

agility 80.PNG (343.29 KB, 下載次數: 14)

agility 80.PNG
回復 支持 反對

我右無print screen啦>.<
回復 支持 反對

原帖由 Clmak814 於 5-5-2008 15:58 發表
我右無print screen啦>.

then wat r u doing[[yoyo_201]] -.-?
回復 支持 反對

final got 81 agility~!!

agility 81.PNG (360.91 KB, 下載次數: 12)

agility 81.PNG
回復 支持 反對

升得好快 [[yoyo_139]]
回復 支持 反對

amy用左17個鐘頭升左1lv-_-; 嘩 強.
果然係no lifer-_-;...
回復 支持 反對

升 agility david 教路, 帶 sup energy, 一個鐘我升到既 exp 有 35K+/-, 用左唔係好多個
鐘升之嘛, 之後都去 farming, 今晚仲升埋 92 prayer, 不過冇 print screen 放唔到上黎,
仲有 7 個 lvl 就 99 prayer..[[m420]]
回復 支持 反對

一黎升3個lvl

RS - 82ranged.JPG (41.55 KB, 下載次數: 13)

RS - 82ranged.JPG

RS - 77woodcutting.JPG (53.95 KB, 下載次數: 12)

RS - 77woodcutting.JPG

RS - 71firemaking.JPG (54.32 KB, 下載次數: 14)

RS - 71firemaking.JPG
回復 支持 反對

原帖由 cool_snow 於 6-5-2008 00:11 發表
升 agility david 教路, 帶 sup energy, 一個鐘我升到既 exp 有 35K+/-, 用左唔係好多個
鐘升之嘛, 之後都去 farming, 今晚仲升埋 92 prayer, 不過冇 print screen 放唔到上黎,
仲有 7 個 lvl 就 99 prayer..[[m42 ...

你呢7個lvl加埋仲難升過之前個92lvl =.=
回復 支持 反對