打印 上一主題 下一主題
收起左側

一年的遺憾

其實你好應該係msn個次既機會度同佢講清楚-.-
一年都係咁''
文神爺我都幫你唔到-.-
有既,揾日打俾佢扮衰仔認錯,講話係我衰or something like that,有幾衰講幾衰
講到佢forgive你為止
不過佢肯唔肯聽就令一回事=.=
回復 支持 反對

其實sd我覺得唔夠,面對面會比較好''

樓主中意既個條女有無朋友or佢會唔會上樂古先??
停一停,想一想
如果俾佢or佢朋友發現你pt左佢張相出黎
佢會更加憎你''

真的要靠你既誠意了
回復 支持 反對

1同2係最好的﹐搞留清楚﹐等自己都有個知字先﹐其後再算‘’
咁你咪好憎我-_-不過我只懂去留住女仔既心XD
而且唔個點解好容易捉摸到佢地﹐所以都幾受女仔歡迎﹐可能星座關係吧‘’

3﹐7﹐8
呢3個都只係樓主唔想接受現實而做出既決定
如果真係中意人﹐比D勇氣出黎敢問樓主既對象OR朋友知道你是內向嗎﹖

﹐9﹐10
以上做左絕對有可能會有反效果﹐10<<<做左必死
回復 支持 反對

請問樓主有幾清楚佢份人-0-?
回復 支持 反對

那麼樓主應該試下搵機會同佢傾下計,談下心,唔洗驚食lemon
最緊要係你有嘗試''

那麼佢又係一d好靜好少出聲既女仔黎吧?
回復 支持 反對

咁樓主還是算了吧,既然知道自己同佢唔甲,而且樓主亦睇得咁開,相信你心中對佢都有所保留的吧''
不過樓主如果第日真係想識多D朋友同女仔溝通到,真係要放膽去交朋友,就好似我咁,到新學校既時間總是主動同新朋友傾計,女仔都一樣,唔好因為性別唔同就驚俾人講同怕羞''
好多人都係因為咁而錯失機會''
所以望樓主對溝通方面有所改善~[[onion_48]]
回復 支持 反對