查看: 1119|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《Grand Chase》新地圖全面公開!!

《Grand Chase》新地圖全面公開!!
鬼岩火山正式登陸!

上星期剛剛推出新地圖的《Grand Chase》,在4月8日將會再推出另一新地圖!!就是「鬼岩火山」了!!!這個地圖再不是那麼容易了!必須要更高的等級才能夠進入!想要完成此地圖都一點也不易,看看那裡的怪物就知道!但只要你有勇氣和實力,相信他們也不會是您的對手吧!

而在這裡的BOSS可是有著掌管地獄之火的能力!看看這位「鬼岩鬥士」就知道它不易對付!

看看看~!!!還有召喚火龍呢~!
想了解更多可瀏覽以下網址:
http://www.gamania.com.hk/grandchase/
回復

呢d就係3週年既禮物-.-?
更新速度加快?
真係1浪接1浪
咁再下個禮拜(15號)咪出拉技能樹!?
回復 支持 反對

佢無將更新加快
只係上兩個星期唔更住
group埋一齊更新之麻
下星期應該會出新低lv任
打水龍的那個--
拉可能要4月尾
回復 支持 反對

gc你真係勁,又比我估中左,一早話一個星期出一個任,唔通驚比韓丙?????所以出快d???????人地出左拉技樹喇,神早話3月尾出啦,hk4月尾出唔出到呀,出唔到韓又出左幾百個新任了,巨鉗章個bug整好未,有音樂未,到時出個任又係有bug?????
回復 支持 反對

D技咁似萊D技X____X?
回復 支持 反對

唔通諗住連續推出3個新任--?
回復 支持 反對

唔係呀,4月1先出左,e家又出
回復 支持 反對

唔係呀,4月1先出左,e家又出
ken007 發表於 3-4-2009 20:16

唔駛唔係啦--
4月1 低lv任出左=無出
而且韓國都出左好耐啦=]
回復 支持 反對

gc你真係勁,又比我估中左,一早話一個星期出一個任,唔通驚比韓丙?????所以出快d???????人地出左拉技樹喇,神早話3月尾出啦,hk4月尾出唔出到呀,出唔到韓又出左幾百個新任了,巨鉗章個bug整好未,有音樂未,到時出個任又係 ...
hok5 發表於 3-4-2009 19:48

以我記憶
現在既GC更新速度比以前快很多了
所以請不要在發怨言吧

如果你想GC小點bug,
請加入GM的行列
GM只得一對手一個腦
每天也要應付大大小小無謂的投訴
不可能每件事也能做得盡善盡美
回復 支持 反對

以我記憶
現在既GC更新速度比以前快很多了
所以請不要在發怨言吧

如果你想GC小點bug,
請加入GM的行列
GM只得一對手一個腦
每天也要應付大大小小無謂的投訴
不可能每件事也能做得盡善盡美 ...
zero0128 發表於 4-4-2009 00:50

你估橙會請得起人??????佢要請一早就請了
gc冇比之前快左,話說除左羅卡狗裝出番,重有好多野未出,莉同真的低lv裝也沒有,重有高lv裝又未齊,d武之前果d又未修正
hk之所以要更新得快係韓果邊超快更新中,人地半個月出一次新野,以我所知韓之前係一個月出一次的,出任都好奈先一個,e+愈出愈快,台灣都跟得到又冇bug,hk就要咁爛?????台有8個gm,hk得1個,e+既然多左人玩就請多d啦
回復 支持 反對