查看: 2302|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] (台)再度為香港人默禱...台灣今日新活動...太爽...

暑假倒數計時中~考試無敵!幫你加油打氣!

活動時間:2009/6/2伺服器維修後~2009/6/9伺服器維修前
活動內容:
在遊戲內的廣場上,尋找兌換NPC「Dr.Capsule」,使用GP就能跟他兌換新奇
的膠囊商品唷!
膠囊內含道具
(因道具數量過多,以下僅列出部分道具,請直接至遊戲內參考)

月亮戰士系列(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

殘豹系列(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

月亮戰士系列武器(8色)

突襲部隊系列(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子

科幻戰士系列(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

小惡魔武器系列(8角色)

神佑系列(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

偵察者系列(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

古代遺跡系列武器(8色)

華爾奇麗系列(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

巴奈薩(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

守護武士系列武器(8色)

獵鷹勇士系列(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

傑森劍士(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

榮譽強化寶石-鎧甲、
頭盔、武器(8角色)

女王的寶石 (8角色)

正義保安官系列(8角色)

頭盔、上衣、下褲
手套、鞋子、披風

祝福強化寶石鎧甲、
頭盔、武器(8角色)

布塔洛斯珠子(8角色)
巴斯拉卡龍珠子(8角色)
勇氣強化寶石鎧甲、
頭盔、武器(8角色)

吉戈的珠子(8角色)
輪迴之神珠子(8角色)
卡米基珠子(8角色)
............................................................................................................................................
活動時間:2009/6/2伺服器維修後~2009/6/9伺服器維修前
活動內容:
阿嚕灣答、阿嚕灣答,我的愛最大~~~情侶慶祝活動又來囉!!
2009/6/9前,結為情侶天數超過(含)100天的情侶們,將可獲得可愛的
「藍寶」與「粉寶」喔!讓情侶跟小寵物們都雙雙對對、幸福絕對喲!
(附註:第二波活動時,也就是4/21前已經結滿100天的情侶,上次活動
已配發過,將不重複贈送喔!)

《100天的100分情侶獎勵》
藍寶封印卡粉寶封印卡
技能:藍寶跳跳陷阱
技能:粉寶蹦蹦愛心
獲得條件:
提出「結為情侶」
於6/9前滿100天的玩家
獲得條件:
接受「結為情侶」
於6/9前滿100天的玩家
............................................................................................................................................
活動內容:
上線即可獲得任務「考試加油打氣-取得A+吧」,完成任務即可獲得獎勵。
活動獎勵:
活動獎勵
考試滿分A+加持牌
14天
滿滿知識包
14天
活動內容:
1. 活動期間拿到週全勤時,可獲得獎勵「克拉克偽蟹迷你寵」。
2.每天出席點名將可獲得獎勵「珊瑚怪迷你寵」。
活動獎勵:
活動獎勵
克拉克偽蟹迷你寵
30天
珊瑚怪迷你寵
2天
活動內容:
1. 活動期間內免費開放貝樂梅西亞大陸中所有地圖的冠軍模式。
2. 活動期間內完成貝樂梅西亞大陸,將會掉落2個寶箱(難度越高地圖掉落機率越高)。
3. 活動期間內貝樂梅西亞大陸的寶物掉落率提升10%。
4. 活動期間內貝樂梅西亞大陸的能力值提升10%。
5. 活動期間內貝樂梅西亞大陸的寶箱中增加以下道具。
活動獎勵:
寶箱新增道具
黑十字角
20個
黑十字護臂
20個
黑十字背部用盾牌
20個
黑十字護膝
20個

45000gp有機會換到黃金遺跡武器(永久)
或者巴奈裝備一件.

以下係活動圖片

回復

=.=台版就好啦

每次就只能妒忌嘛
回復 支持 反對

不過我想講機率都好低下....
我朋友用左136w都係抽到廢野....

活動好唔一定會滿足到你既欲望....(嘆氣)
回復 支持 反對

GP終於有用了嘛..
4萬5GP1次的 大概1個帳號沒能抽多少次,,
像魔珠的出一堆垃圾就orz了
回復 支持 反對

GP終於有用了嘛..
4萬5GP1次的 大概1個帳號沒能抽多少次,,
像魔珠的出一堆垃圾就orz了
池內乂樂 發表於 3-6-2009 00:36

又唔係咁話既~~我都係咁狂抽中保安官,殘砲,傑森,51lv gp武器
抽到無哂錢或者無哂位可以放左佢再抽過~唔錯唔錯
回復 支持 反對

爽到爆, 希望HKGC會出=,= 身上有好多錢都唔知點用
回復 支持 反對

re樓主
都好過抽箱吧
最起碼機會大d
同埋平時gp無咩用
回復 支持 反對

re樓主
都好過抽箱吧
最起碼機會大d
同埋平時gp無咩用
meow喵 發表於 3-6-2009 22:45

- -唔係好覺囉~~~今日開左廿個箱有一個出巴奈小莓褲

去抽野~抽極都係啲gp武(保安,殘豹,科幻,傑森)
越抽越食錢....死人食錢怪....

我個fd就好~_~抽到兩支古代杖....sosad
回復 支持 反對

金武金武!
台灣比香港的活動好得多呢
回復 支持 反對

一直只用來買彩波的gp終於開放其他功能...
回復 支持 反對