打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 赤壁伺服器資料互通定於6月23日舉行

係呀~[[onion_57]]
回復 支持 反對

我都係好唔明[[bao_26]][[bao_26]]
唔係合ser後, 叫關雲長咩, 點解仲要係孫尚香度開新的AC [[bao_26]][[bao_26]]
咁升級為GASH+ 帳號, 仲可唔可以雙開啊!
回復 支持 反對

我都係好唔明[][]
唔係合ser後, 叫關雲長咩, 點解仲要係孫尚香度開新的AC [][]
咁升級為GASH+ 帳號, 仲可唔可以雙開啊!
赤璧老漢 發表於 20-6-2009 15:26

合ser後叫關雲長

將趙ser既資料移哂係孫ser,然後用孫ser個名改叫關雲長

我既猜測,不過應該係咁

如果2個帳號用gash+,想雙開就買多部機

一個gash,一個gash+ 就雙開到
回復 支持 反對

我就知gash+ 係唔可以雙開,  所以我3個AC, 都唔升gash+
但今次.....?  點樣 "一個gash,一個gash+" 唔係好明,
唔係要升左gash+, 先可以新開個AC嗎?
咁唔係冇咗原先ge普通gash帳號啦! [[bao_24]]
咁係孫尚香度新geAC, 角色名都係叫" 赤壁老漢" 啊!
咁係唔係由1lv開始玩起呀! [[bao_24]][[bao_26]]
咁原先D野點嗎  [[bao_26]]
回復 支持 反對

我係孫ser~我係孫ser~
回復 支持 反對

明啦! 明啦! [[bao_34]][[bao_34]]
頭先打咗電話問GM, 明白啦!
就係開咗game > 選孫尚香 >入密碼 > 進入遊戲 > 係冇角色人物 > 創建人物 (新名或舊名, 舊名會+B)
就ok啦! 到時, 趙子龍D舊角色就會新增落去, 不過舊角色滿晒, 就唔知啦!
回復 支持 反對

明啦! 明啦! [][]
頭先打咗電話問GM, 明白啦!
就係開咗game > 選孫尚香 >入密碼 > 進入遊戲 > 係冇角色人物 > 創建人物 (新名或舊名, 舊名會+B)
就ok啦! 到時, 趙子龍D舊角色就會新增落去, 不過舊角色滿晒, 就唔知啦 ...
赤璧老漢 發表於 20-6-2009 17:36

你咁講人地先睇明,好過垃圾橘子打哂一篇睇唔明既文章

不過最衰就係趙ser有機會改名,而孫ser就無
回復 支持 反對

6/3(三)伺服器數據互通,全新伺服器即將開動
6/3
各位親愛玩家您好
  為提升玩家的遊戲質素,6月中旬赤壁兩台伺服器數據將會互通,全新伺服器定名為關雲長

以下是伺服器資料互通的注意事項
1.進行資料互通的兩伺服器中,角色資料、軍團和結義資料沒有任何影響,玩家無需為重名擔心。
2. 資料互通後,帳號角色只顯示前8個。如角色被刪除後,未顯示的角色會自動顯示出來。請玩家提早作出準備轉移個人物品。
3.假如玩家在兩伺服器中都儲值有元寶,資料互通之後,玩家的元寶數將是兩伺服器的元寶之和。
4.資料互通完成後,魏、蜀、吳三國的領土佔領狀況將恢復至初始狀態,即每個國家各自擁有13塊領土。到時,所有軍團的統禦度及所屬國家等資訊不受任何影響,三個國家都將獲得在全新伺服器上重新展現實力、爭奪霸主地位的機會;
5.資料互通進行的當周,為了讓所有玩家有時間為全新的更大規模的國戰做好準備,當周的國戰將暫停;資料互通完成後的周日18:00,將會恢復領土駐守申請。

赤壁營運團隊
http://www.chibi.hk/noticedetails.aspx?guid=6314
回復 支持 反對

係孫ser開個角色??咁原本係趙ser角色, d裝會唔會無晒架????
回復 支持 反對

係孫ser開個角色??咁原本係趙ser角色, d裝會唔會無晒架????
~小鈴怡~ 發表於 21-6-2009 00:08

仲使問 =.=無哂橘子仲使繼續代理赤壁,用下腦啦

趙ser既角色所有資料,移至孫ser新角色內
回復 支持 反對