打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《赤壁Online》【至尊寶盒】動漫節限量推出!!

《赤壁Online》【至尊寶盒】動漫節限量推出!!
7月31日約定你!

暑假《赤壁Online》有大搞作!《赤壁Online》將於暑期推出大改版,是次改版是萬眾期待的【百團大戰】!各玩家要好好準備,迎接大改版喔!重磅內容即將全線開啟!全新武器、全新戰場、全新陣營系統、全新玩法、全新時裝等等重磅內容,為玩家帶來今夏的重磅驚喜!

09動漫節約定你!
7月31日至8月4日,動漫界一年一度的超大盛事——「動漫節」!屆時《赤壁Online》會給大家帶來一個超級的限量包!取其名為【赤壁至尊龍寶盒】和【赤壁至尊鳳寶盒】!寶盒細緻精美,寶盒內的超珍貴勁稀有道具、武器首版真是超級珍貴!寶盒是限量發售的!先到先得!

奇兵奪寶圓滿結束
奇兵奪寶活動經已圓滿落幕,一路以來有大家的支持,天天一起消滅屍王!《赤壁Online》GM也在活動中跟玩家加深了認識和吸取意見,往後,《赤壁Online》將會做得更好,回饋各方好友!看看以下奇兵奪寶活動的精彩畫面吧!

想要知道更多更新資料?敬請密切留意《赤壁Online》網址: http://www.chibi.hk/
回復

幾錢???[[onion_17]]
回復 支持 反對

一定好貴la

賣到咁

仲有個打尸王個活動contiune搞la

冇左5金.......
回復 支持 反對

動漫節......赤壁係邊度呀[[onion_43]]我第一次去咋[[onion_47]]
回復 支持 反對

今年死都要搶到...[[onion_52]]
回復 支持 反對

ME TOO!!![[onion_04]][[onion_05]]
回復 支持 反對

以前去過,不過因為太擠迫,展覽太多,所以以後都唔再去

p.s  琴日紅金寶係舌戰期間透露會係動漫節前改版,係咪真我就唔係好確定
回復 支持 反對

上年我都有去動漫@@ 都有見到 橙...但有得比人試玩 f
回復 支持 反對

我對隻雪鹿有興趣d @_@
唔知呢個包包要幾多錢呢
回復 支持 反對

唔知幾錢呢?幾時會公報?
回復 支持 反對