打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] hpchh8813596 篇稀有飾品定理 係國內比人討論緊

如果太長 直接彈去2樓

火耳是最好的  楼主不要自欺欺人了。    不过爱耳和巧耳两个比较的话确实还是巧耳比较好。

爱里丝还是很强大的!很贵很暴力!

我上回差点抽到!!

火凤凰耳环。。。。无可取代的地位。。。。就这么简单。

巧耳取代不了ALS的。
是游侠还是选择爱耳的

游侠带ALS没什么说的

LZ别纠结了。火凤凰。。贵并且缺货。+9本身自带的属性刚才我发的图你也看到了。基本适合追求高幸运高爆击的用。巧克力基本在国内用的都是用40J的生活技能用+2的做成双属性。然后砸双9+9用。人品不好。。比如我。。砸了20多个巧克力才砸出个好属性高N的巧克力。。巧克力基本适合全职业使用。爱耳就简单了。。基本就是为了3 9去的。看属性而用的全职业产品。当然受限制于原来的属性。基本7%的幸运不是很多人追求。总结。。爱耳不会因为巧克力而贬值。只会因为数量爱耳供货多少出现浮动。除非属性垃圾透了。

你的巧克力耳环+9有多少数值?一只瓦尔哈拉星朵比你巧克力+9的幸运数值多多少了?而且你巧克力+9次次都能加成功?没有失败或者乌鸦叫声?把你巧克力说成王道了?笑死我

噢~~你是要拿生活属性做出带有幸运属性的巧克力耳环+9来比是把?随便选一个都比你+9双属性带幸运的巧克力强,你信不?凤凰耳环不可以双属性么? 王道巧克力耳环? 我们区白痴才会选巧克力+9

这样吧
对比下
巧克力+9的属性是4种属性+23
如果双9力量幸运  就当是各30
那么就是
力量 53
体力 23
幸运 53
魔法力 23
爱丽丝耳环39 力量 体力和幸运  同样算是各+30
如果是个140的游侠  就当幸运普通点  800
然后1点体力=6.7左右的HP   150的HP=22的体力
那么就是
力量 30
体力 52
幸运 86
魔法力 0

所以  
ALS还是游侠戴比较合适哦

- -3L9巧克力- -很好的
华丽猪  拜托
人家是在港F
巧克力能双9算是厉害了
回復

好簡單
最好的是 鳳凰環+9 再雙9  依個係不二之選
百寶盒都抽唔到,要係小遊戲 奪寶奇兵中獲得, 數量極之稀小

國服:
之一級後 就係 愛環4L9 幸體力,魔/hp 同  巧環+9 幸 力 體 3L9
再次一點 愛環 3L9 幸體力 同 巧環+9 幸力/體 2L9

因為國服仲有砸圖石頭 同 耐久圖 所以會比香港多一個 L9

香港. 因為砸圖道具小所以:

愛環 目標係幸體力2L9
極品是 愛環 幸體力魔/hp 3L9

巧環 目標係幸體力單L9
極品就係 幸體力 2L9

愛環同巧克力 一樣都係咩人用都得
只不過愛環 多左一個條件 就係要睇屬性
幸體魔 = 法師     幸力體 = 遊俠/暴戰  幸體魔 /盾拳 之類
百寶抽到返泥仲有睇屬性 依個就係愛環強弱決定性要素
再簡單o的講   ,好屬 好價錢    垃圾屬就沒人要了

到巧克力, 同愛環唔同,唔洗睇屬性 先決定咩人物用
單隻巧克力好平 1張高稀就換到
巧克力比愛環介勁的原因係, 巧克力取得方式比愛環易
香港服目前都唔小高稀 要做雙屬 只要搞個+2 巧克力 就可以做
難度就係到.  要合成雙屬稀有裝備 係有一定機率 唔係次次成功
就算成功 屬性都係8抽2   幸 體 力 魔 掉錢 掉寶 hp sp
抽到前者3個之中2個 當然係好事 仲有一個難關就係耐久。

要係國內 高稀係國服只係5$
但做一隻 幸力體雙L9巧克力 就係難上加難
要有絕對強大RP同運氣先做到   

經多次查問 ,最後結果得出
雙LV9 幸力巧環
係同 三9 幸力體 愛環 同價
回復 支持 反對

再簡單點
鳳凰 貴的地方      鳳凰只能夠奪寶先有 "
巧克力 貴的地方         生活技能過2關先有好環
愛環 貴的地方     只有百寶先有 抽完仲要抽屬性

當中愛環特別岩高幸運人物使用
回復 支持 反對

再簡單點
鳳凰 貴的地方      鳳凰只能夠奪寶先有 "
巧克力 貴的地方         生活技能過2關先有好環
愛環 貴的地方     只有百寶先有 抽完仲要抽屬性

當中愛環特別岩高幸運人物使用
幸運比較低/一般的 用巧克
凰岩全部人用
回復 支持 反對

講完 想要原文add我 msn
回復 支持 反對

...出多左句  刪依句 3q~~~~~~~~~

評分

參與人數 1樂點 -15 收起 理由
danny831 -15 連帖x5

查看全部評分

回復 支持 反對

有排扣分啦你
回復 支持 反對

一回就e句你都好絕a_a(搶我對白=])

請善用編輯功能~~~~

thx你d資料-3-我諗都係儲錢買愛好d--

同埋我唔明d英文--3有冇翻譯
回復 支持 反對

我呢個超級新手好唔明==
2L9是什麼
回復 支持 反對

我呢個超級新手好唔明==
2L9是什麼
``$!Ux[R]YL 發表於 15-7-2009 02:49

2項能力合上LV9拼
回復 支持 反對