查看: 2295|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《赤壁Online》強化石轉移玩盡全新武器

《赤壁Online》強化石轉移玩盡全新武器
動漫節獨家發售至尊寶盒

《赤壁Online》於7月23日震撼改版,全新推出『星移令』,可以把武器上的強化金石轉移到其他武器上,在戰場上衝鋒陷陣可以更得心應手!新武器盾及鈎,使用後玩家尤如赤壁電影中大破曹軍騎兵的八卦陣,要守要攻,由你自已決定。
《赤壁Online》動漫節推出珍藏產品包
至尊「龍」寶盒產品包內容:
1.道具序號 x 1 (至尊頭盔附加值+3%歷練、雪鹿、秘文豪(專屬))
2.實物武器: 刀、劍、槍
3.最新遊戲程式DVD x 1

至尊「鳳」寶盒產品包內容:
1.道具序號 x 1 (至尊衣服 附加值+200血、戰熊、秘文豪(專屬))
2.實物武器: 棍、戟、扇
3.最新遊戲程式DVD x 1
集齊一套玩家即可以得到金光閃閃的至尊奪裝。只是香港玩家尊有的套裝。7月31日動漫節約定你!

想要知道更多更新資料?敬請密切留意《赤壁Online》網址: http://www.chibi.hk/
回復

星移令- -又係同嫁衣同埋無字一樣功能~~~
聽日就有更新啦^ ^
回復 支持 反對

嘩 - - """"
果 時 以 為 d 武 器 係 一 盒 過 ,,,
宜 家 係 分 開 2 盒 -.- """
回復 支持 反對

可唔可以講埋幾多錢[[onion_39]]
回復 支持 反對

[[onion_08]]我要轉盾...我要遁甲[[onion_08]]
同上..點解GM次次都唔出幾多錢呢[[onion_04]]
回復 支持 反對

橙真係識昆水
要買晒2盒
回復 支持 反對

當我今日知道左價錢..
覺得...........好貴..[[onion_44]]
回復 支持 反對

橙真係識昆水
要買晒2盒
光斬月 發表於 22-7-2009 23:52
算啦...我情願個時裝模式樣衰[[onion_16]] 最多搵個子龍衣出黎[[onion_31]]
回復 支持 反對

當我今日知道左價錢..
覺得...........好貴..[[onion_44]]
YEE` 發表於 23-7-2009 00:03
幾多錢盒?
回復 支持 反對

幾多錢盒?
光斬月 發表於 23-7-2009 00:12
你去個日帶定3百冇錯嫁啦[[onion_36]] 如果一盒一百蚊都唔洗就係爛橙轉性[[onion_09]]
回復 支持 反對