打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 成魔之路班友瘋左有病(南ser)

關閉 [複製鏈接]
天龍小tips:凌洛係一手宇文[[onion_48]]
回復 支持 反對

50# c1264117 挑~佢地而家比成ser圍咁制~開頭又話打哂成個南ser~而家比勁多幫圍又笠水~笑料
回復 支持 反對

48# v小寶v  講得好....所以我地依家已經轉左方向 請留意幫會宗旨
kin0202 發表於 10-9-2009 14:56

轉你老 母咩!殺燃完人話轉方向 我完你老 母又話轉方向得唔得呀,係WO你地班冚家剷死剩種邊有媽媽呀..開頭又話殺晒成SER,而家又話轉方向 淆底呀?gum撚勁打到尾呀!!轉方向都講得出真係想到你屎怱轉方向..
回復 支持 反對

53# 殺盡天下 兄弟會班隱世高手都仲未打埋一份~佢地就已經唔夠打~一開始仲話打全ser
回復 支持 反對

最白痴係人地雪原掘礦都打
人地搵啖飯食姐
生活玩家都搞埋真係佛都有火

P.S. 暴走家族既白無雙成日係雪原留伴生
抵佢而家掘礦都俾人打
自從佢出黎搞事俾人追殺
雪原伴生少左好多呀:lol
...
c1264117 發表於 10-9-2009 12:37

白無雙咪個個小舞兒囉
佢不嬲都冇咁無品架啦
ar蚊同ICE都係佢黎架
回復 支持 反對

55# 純惰小鴨鴨 嘜完來我個ac 係小舞兒架 @@? 我琴日先玩完毒霸ac wo 小舞兒又好似轉左手比我個fd 玩wo 嘜你咁out day@@
回復 支持 反對

54# kin輝   你都幾好笑 一開始 係你地覺得我地打全ser 依家又話我地打全ser 笑到暈 [[onion_50]]
回復 支持 反對

你地成日左手轉右手啦[[onion_73]]

依家比人打又淆啊?[[onion_65]]

個個出晒幫要返返義天,真係樣衰[[onion_40]]
回復 支持 反對

54# kin輝   你都幾好笑 一開始 係你地覺得我地打全ser 依家又話我地打全ser 笑到暈 [[onion_50]]
kin0202 發表於 10-9-2009 15:49

笑你老 母咩 係你地星期日晚爆喇叭話要打晒成個ser架 而家又唔認呀?淆底呀?真係唔比人到你屎忽轉方向唔開心 ?
回復 支持 反對

佢地成唔到魔成左仙咪淆晒囉 [[onion_41]]

個幫開得幾日就褶埋啦[[onion_50]]
回復 支持 反對