樓主: chansoloman
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 黑刃幫眾清古!清完之後重要聲大大!!

黑刃 d 人係咁架啦,有 d 咩做唔出丫
回復 支持 反對

D人持住多石好打就蠻不講理 [[onion_16]]  唯有送刀比佢
回復 支持 反對

個個幫都有會搞事既人 可能係d高手又可能係d新手
共道自在人心 樓主都唔使咁火
回復 支持 反對

天龍垃圾特別多
無論是揚名又好義天都好..都有無品玩家(南ser大部份無品人士都在這2個盟)
好像這次開小ac清古不夠人打開大ac玩追殺[[onion_13]]不知丑
白色那個黃小子ac沒人買為了發泄經常去清古...清前清後都要開喇 ...
lovekim2046 發表於 9-11-2009 01:20

我玩網上遊戲都差唔多有8年

呢d人我見唔少,持住自己實力比人強,就恰人

將佢放上網比人批評,10個有9個都話佢唔岩,仲要係好惡咁話

我鍾意,你吹咩,唔講道理.呢d人去d落後/原始社會生活就岩晒

家陣呢個世界係文明,呢d野蠻人實會比人淘汰
仲要向比自己弱既人,講:唔鋸,咪來殺返我囉[[onion_57]]

對方比自己弱就要欺負人,呢個行為已經唔係好好

因為咁,d人先自我中心,目中無人,習慣成自然

自然對身邊好多人都係咁,就咁d人開始唔妥佢,咪搵日一齊去招待

呢d咪係自己拎來[[onion_59]]
回復 支持 反對

望星空 102lv峨眉 開個82分身丐幫去清古 點知比我打到就死off左 之後開個大ac同我講追殺我?清古重要聲大大?乜而家D人錦惡既?你地黑刃唔係打快樂咩?點解又打我地呀?(本人宜丹不兒戲)清古重唔夠,重要殺人殺到追 ...
chansoloman 發表於 6-11-2009 23:36

玩得依隻可以殺人既GAME 就如左架啦

你殺我 我追殺你咁先好玩架ma
回復 支持 反對

唔止係game
呢個世界有錢有權就大哂
法律面前,人人平等?
法律面前,窮人含能嫁咋
回復 支持 反對

16# kin輝
雖然有粗口-.- 但係我都覺得你好岩

做學生既  邊到會有咁多錢去買點上石呀..

用屋企人既錢黎打機就好似扔錢落海咁

所以呢隻game整定係比D敗家或者番工既人玩晒..
回復 支持 反對

16# kin輝  
雖然有粗口-.- 但係我都覺得你好岩

做學生既  邊到會有咁多錢去買點上石呀..

用屋企人既錢黎打機就好似扔錢落海咁

所以呢隻game整定係比D敗家或者番工既人玩晒.. ...
pandaz0216 發表於 9-11-2009 11:01

呢個世界係咁~有錢有權有實力就係玩哂~唔理你岩唔岩~有無道理
檸檬頂包案判社會服務令
衛詩藏海洛英緩刑三年
普通傷人都判3個月,內地藏海洛英最高判死刑
點解佢地咁輕?黎黎去去咪一個字「錢」
所以比人殺係到怨有咩用呢~有錢你就可以威過人~殺反人~無錢就一切都係假既
回復 支持 反對

...........哈@@@@@
回復 支持 反對

不死哥 我地一齊去報仇 -__-"
回復 支持 反對