打印 上一主題 下一主題
收起左側

100樂點求有心人幫助 對你地來說 這幾條問題很簡單

AMD Athlon II X3 425 (2.7GHz) $550.00
MSI 770-C45 M/B $470.00
A-DATA / Kingston / Super Talent DDR3 1333MHz 2G Ram $340.00
A-DATA / Kingston / Super Talent DDR3 1333MHz 2G Ram $340.00
Seagate 320G ST3320418AS 16M HDD $360.00 / WD 320G 3202ABYS 16M HDD $360.00
MSI 9800GT 512M GDDR3 $720.00 / Powercolor HD4850 512M GDDR3 $720.00
Corsair CX400W 80Plus (Standard) $390.00
DVD Writer 22/24X SATA $180.00
Case: $200.00
Total: $3550.00 / $3550.00

Choose Other CPU:
AMD Athlon II X2 250 (3.0GHz) $520.00
AMD Athlon II X3 435 (2.9GHz) $605.00
AMD Athlon II X4 620 (2.6GHz) $750.00
Choose Other Display:
XFX GT240 512M GDDR5 $730.00
Powercolor HD4770 512M GDDR5 $700.00
Choose Other Power Supply:
Cooler Master RS460 460W 80Plus (Bronze) $440.00
跟e條list砌
粒cpu夠吾夠打機架???我主要都系打pes09-10
同埋如果粒cpu轉做AMD Athlon II X3 435 (2.9GHz) $605.00
甘火牛系咪應該轉做Cooler Master RS460 460W 80Plus (Bronze) $440.00 會好d???
回復

粒cpu夠吾夠打機架???我主要都系打pes09-10  一定得...我9600GT都可以全開啦...
同埋如果粒cpu轉做AMD Athlon II X3 435 (2.9GHz) $605.00  你BUDGET有多可以守-_-最好直頭轉做X4 620啦
甘火牛系咪應該轉做Cooler Master RS460 460W 80Plus (Bronze) $440.00 會好d???  好D,你有錢就得...
回復

粒cpu夠吾夠打機架???我主要都系打pes09-10  一定得...我9600GT都可以全開啦...
同埋如果粒cpu轉做AMD Athlon II X3 435 (2.9GHz) $605.00  你BUDGET有多可以守-_-最好直頭轉做X4 620啦
甘火牛系咪應該轉做Cooler Ma ...
明智佐馬介 發表於 17-1-2010 15:53

如果我將一條2g ram del左佢  
會吾會有好大分別???
或者我砌完之後隔一段時間先買返條ram加落去甘樣又得吾得???
回復

如果我將一條2g ram del左佢  
會吾會有好大分別???
或者我砌完之後隔一段時間先買返條ram加落去甘樣又得吾得???
kan456 發表於 17-1-2010 20:25

少1條2g黎行唔成問題
運行會慢少少

不過遲d加亦都OK

完全正確!
回復

少1條2g黎行唔成問題
運行會慢少少

不過遲d加亦都OK

完全正確!
※暗雲之雷※ 發表於 17-1-2010 21:06

我跟amd個條list黎砌
部機會吾會話太熱???
9800gt系咪熱過hd4850???
風''線''個d又系吾系必需?
甘如果要加風線應該加幾多個同埋幾多錢左右???

原諒我的煩處  我之前實在浪費了太多金錢砌一部不似電腦的電腦出來....
回復

部機會吾會話太熱???     睇你汁線同通風而定,CPU原裝HS唔超唔會超過60度
9800gt系咪熱過hd4850???   正常係,睇返個HS點設計
風''線''個d又系吾系必需?  唔係必要,但最好機箱入面前後都有把,有對流
甘如果要加風線應 ...
明智佐馬介 發表於 17-1-2010 22:08

吾該哂!!!
回復