查看: 3199|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《赤壁Online》春節活動大送金元寶 活動內容詳細看

《赤壁Online》春節活動大送金元寶 活動內容詳細看
即將舉行的春節專屬活動,將會送出巨額獎勵,玩家只需要緊貼《赤壁Online》即有機會得獎!
天降寶箱
活動一:每天上線送「戰魂玉」
活動時間:2月8日至2月22日
獎勵:每顆「戰魂玉」開啟後,除了可以立即獲得豐厚歷練值獎勵,更可獲得參與每週日晚「天降寶箱」活動的「金箱鑰匙」。

戰魂玉

獲取戰魂玉的方式有:
1、每天上線即得(伺服器所有線路)
2月8日至2月22日期間整天,玩家上線即可在長安城未央宮前的【天降寶箱活動使者】(139,213)處領取「戰魂玉」一枚(每天限領一次)。
2、傾國舞魂處獲得(伺服器所有線路)
2月8日至2月22日每晚19:30至20:00,玩家可在長安城未央宮內,自動獲得「歌樓舞榭賞翩翩」的狀態,每隔數分鐘即可自動領取「戰魂玉」。
3、戰魂竊賊處獲得(3線、6線、9線)
2月8日至2月22日每晚20:30至21:30,玩家可在伺服器3線、6線、9線的長安城中,遭遇BOSS「戰魂竊賊」,多名玩家合力擊殺「戰魂竊賊」後,開啟BOSS掉落的「縛魂袋」,即可獲得「戰魂玉」。
活動二:周日上線 開寶箱獲大獎
獎勵:黃金套裝憑證、金元寶4000、金元寶2000、秘文.狂(專屬)、秘文.閃(專屬)、秘文.鬥(專屬)、黃金套裝、大閘蟹、歷練值、勳值、傳情泡泡、各式煙花等
活動具體時間:
2月14日20:00至20:30
2月21日20:00至20:30
活動線路:
每個伺服器11線、12線、13線、14線、15線
活動方式:
活動期間每個周日20:00起(2月14日、2月21日),長安城中將出大量「戰魂寶箱」,玩家使用「金箱鑰匙」開啟寶箱即可百分百獲取獎勵。

金箱鑰匙

注意事項:
「周日上線開寶箱獲大獎」為系統隨機開出獎勵
香港遊戲橘子保留相關活動規則的修改權與解釋權
想要知道更多更新資料?敬請密切留意《赤壁Online》網址: http://www.chibi.hk/
回復

[[onion_60]][[onion_23]]秘文狂丫
回復 支持 反對

有秘文斗,閃,狂@@
回復 支持 反對

你真係搞呢個活動,我第一個唔玩,相信赤壁有1半人都唔會玩落去囉...我地沖狂幾千幾萬咁送比你,你宜加搞到幾張點隨時有狂,搵鬼玩呀?GM你真係好想玩死赤壁??扭蛋走1半人,送閃走1半人,宜加送埋狂,又走1半人...
回復 支持 反對

你真係搞呢個活動,我第一個唔玩,相信赤壁有1半人都唔會玩落去囉...我地沖狂幾千幾萬咁送比你,你宜加搞到幾張點隨時有狂,搵鬼玩呀?GM你真係好想玩死赤壁??扭蛋走1半人,送閃走1半人,宜加送埋狂,又走1半人... ...
ericcheungxx 發表於 2010-2-4 22:23

無錢,唔想哂多d錢既就唔好嘈

玩Game哂錢係求開心,橘子送野算唔錯,起碼省番一筆錢
回復 支持 反對

5# 問題一個 嗯,我無錢玩到4狂!!我地玩狂玩幾千幾萬,宜加送一送狂,咁我地比錢佢做咩?
回復 支持 反對

條KEY點先有@@?
回復 支持 反對

覺得好5公平lo,有d人運氣好,有d人運氣5好,一中獎就有d咁正ge野,我覺得勁5公平lo,咁對抽5中果d人5公平
回復 支持 反對

玩 曬 啦 gm ,,,
又 送 狂 ,,, 唔 通 gm 你 仲 未 知 道 送 閃 果 件 事 ??
仲 要 打 boss ,,, 係 野 外 既 話 ,,, 唔 俾 人 殺 死 都 lag 死 啦 ,,,
gm ,,, 可 唔 可 以 諗 下 先 做 野 呀 你 ,,,
宜 家 隻 game 都 唔 平 衡 ,,, 再 送 狂 ,,, e 隻 game 根 本 冇 人 會 再 肯 用 錢 話 落 去
雖 然 我 冇 狂 ,,, 但 係 我 都 知 有 d 人 真 係 用 幾 千 蚊 黎 買 粒 狂 或 者 買 幾 十 張 點 再 買 太 一 100% 沖
gm 你 宜 家 開 個 活 動 出 黎 ,,, 一 開 就 有 狂 ,,,
gm 你 可 唔 可 以 反 省 下 呀 !? 你 淨 係 幫 d 有 錢 人 ,,,
有 冇 諗 過 隻 game 都 有 d 窮 人 架 !?
唔 通 宜 家 只 有 有 錢 人 玩 得 !? 我 地 玩 得 online game 係 想 開 心 ,,, 如 果 我 地 唔 會 想 玩 得 開 心 ,,,
我 地 玩 得 單 機 game 啦 ,,, 洗 鬼 玩 你 d 食 錢 game 咩 !?
回復 支持 反對

[[onion_18]]送又嘈 5送又嘈
回復 支持 反對