打印 上一主題 下一主題
收起左側

[已重設]HK Nakuz RS 的 Friend List 已經爆滿 !! 多謝大家支持 !!

maybe he is not no life
but we must gratz him
ccy rank #14 in dungeon at this moment!
go go go
[H]stevencc 發表於 6-5-2010 01:02

He is not no life
I trust him as he told me in Msn
actually..
i only said he use his normal play time on dung..
and you guys make that normal play time to 22hrs..
(if he do not sleep then he can go mh with me b4 la..)
回復 支持 反對

No No Life ... ... !!!!

Pro pro... ... !!!!

從頭到尾都沒有 Add 你 - -v 消失太耐了~

未整 ...
燎原火 發表於 6-5-2010 10:45

我原本個rank系not in clan唔好誤會
你放錯左我入bronze star
回復 支持 反對

Elysian Moon-------我唔識
Sweet Life--------KNIGHT,2ND PLAYER MOD IN HK......第一個是前版主狗
Rubidi ...
因子-yanchi 發表於 7-5-2010 02:45

唔好意思-.-
我比人delete左我叫佢add番我..
應該只係笑臉而且
(可能我講not in chat誤道左..)

BTW小心身體
我見你半小時前REPLY
http://hk.news.yahoo.com/article/100505/4/huio.html
回復 支持 反對

唔該晒
雖然咩野RANK都冇
但系冇人話我細路
Elysian Moon-------我唔識
Sweet Life--------KNIGHT,2ND PLAYER MOD IN HK......第一個是前版主狗
Rubidi ...
因子-yanchi 發表於 7-5-2010 02:45

不過睇到MOZ哥講我
唔知點解
冇RANK都唔會唔開心xD
雖然
佢問我點解係LIST入面就覺得奇怪我都幾傷心下T_T
回復 支持 反對

點解果個blue sky成日開口一黎就ON(8+1)點解可以保住佢個笑臉
而Mr J人品比較好 點解佢又會係Unrank呢
我地系樂古既努力系咪白費左呢?
題外話: JC做銅星既原因可唔可以改改-.- 因為靚仔而做高階未免太.. Lol
回復 支持 反對

我打出黎個D唔係做BRONZE STAR既原因,只係介紹
因子-yanchi 發表於 9-5-2010 13:08

你係咪quote錯左?
回復 支持 反對

oic 明晒
(now whole chat smiles.. i feel i am so special -_-)
回復 支持 反對

我都唔想嫁=]

係比人誘導JA MA XD
因子-yanchi 發表於 9-5-2010 20:42

講下笑JE
就話比人誘導
我發覺我講咩野都比人針住
我都冇晒地位..(跟本冇地位)
回復 支持 反對