打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 完全新手提問 , 有空幫忙一下,無言感激

關閉 [複製鏈接]
以你經驗, 你覺得直接用M幣抽機  定我應該去抽一下個幸運蛋, 換一些G幣, 再去抽普通蛋比較好?  
我見 ...
papageno 發表於 10-3-2011 17:15

買蛋幣抽幸運抽錢先,我90個中左50萬G= =
當然睇你運氣中到幾多錢,之後再用D錢去扭機
90個最少都有10萬以上,一定好過你淨買幣扭機
一個唔好彩中埋無正/SS神/00就賺了:lol
回復 支持 反對

特別勁既機實有
大把(講十部你聽算.....數唔哂.....
金天蜜娜,S重,S死,S沙,S WING,S龍,多魯基斯3,黑突,劍瘟 ...
maloninohenry 發表於 10-3-2011 17:18

遊戲內簡稱未必會明白
用原作名稱較好
回復 支持 反對

回復  ttimecrisis4

我今日有玩過,  玩完一場....可能累輸左人,  就比人踢左....
新手真係無乜生存 ...
papageno 發表於 10-3-2011 17:17

技術可以練的,玩得多對戰對技術係有好處的,累輸左隊友你更加要知道應該點樣做..例如走位意識等等,如果你樂於進步的話新手都可以變成高手
回復 支持 反對

買蛋幣抽幸運抽錢先,我90個中左50萬G= =
當然睇你運氣中到幾多錢,之後再用D錢去扭機
90個最少都有10萬以上 ...
starlikos 發表於 10-3-2011 17:18

岩岩有人講話220點數 = 1個M幣   
90個 即係90個代幣?   即係90 X 220點數?  , 嘩  禁多?!
回復 支持 反對

90個 即係90個代幣?   即係90 X 220點數?  , 嘩  禁多?! ...
papageno 發表於 10-3-2011 17:21

有優惠包放心
黃金副官+90個幣
8800M幣
回復 支持 反對

90個 即係90個代幣?   即係90 X 220點數?  , 嘩  禁多?! ...

不是,買得多有優惠的
   例如10個扭蛋幣只要1980m,30個好似要5700幾m左右,另外有D優惠包,例如90扭蛋幣+黃金副官(3日)要8800m...(詳細不多說了)
回復 支持 反對

回復  ttimecrisis4

我今日有玩過,  玩完一場....可能累輸左人,  就比人踢左....
新手真係無乜生存 ...
papageno 發表於 10-3-2011 17:17

你去玩任務都得,可以升到上士,但士官玩任務就再冇人經
回復 支持 反對

應該咁講
38$=150IGO=3500M幣(即你講既點數)
90個代幣=19800M幣
不過買得多係有優惠既
回復 支持 反對

1.代幣姐係220m,係商城買
2.有錢咪買幣抽厄運蛋,冇錢就唔好用錢(without 充電),咁儲下儲下就好快有好多
3.a機就百式(as個部),b機就馬渣
4.新手一係就s重,一係就s死
回復 支持 反對

1) 我發現抽蛋個到, 代幣( 係咪指M幣?)  可以選擇1~4,  究竟有咩分別?
一次用幾多幣去抽
可以 1個1個咁抽 都可以4個4個咁抽
根據官方..4個咁抽係會易d出b或a機
2) 當我追大家的POST的時候, 發現有些人 說一次抽好幾萬g幣,   但係打一場先得個少少錢..究竟點樣儲錢?
慢慢儲..冇捷徑..
日任才是王道..

3)我偏好射擊重視的機體, 最好有實彈, 例如火箭炮之類 , 大家覺得有咩機體比較好用?
玩實彈
一定要玩百式先

4)需唔需要禁早去入手S級以上機體?  如有需要大家又建議用邊一部?  
唔太建議..
都係要d勁既b 或c機打多d c-b死亡競賽
(唔好打太多常規...唔係會腎虧 XD
回復 支持 反對