打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 你地班人都幾煩wow

我地係消費者,貨不對版就有權反映,同不滿遊戲公司
遊戲公司唔正視佢地既錯,唔通係我地消費者問題?
ng26kw13 發表於 23-8-2011 17:07

同感+1....
回復 支持 反對

that youtube link video

回復 支持 反對

回復 1# drgon123

唔G唔好嘈啦你,真係抵你比人X啊
回復 支持 反對

也是那句 : 名花入各眼~
知足的會覺得足夠
不知足的不跟上韓服進度不心息

其實玩家們都是M,剛說完GAMEONE昆錢,等一下就出去買點了。
[size=9999999999999999999999]AtroCity 發表於 23-8-2011 16:57

雖然版主對我好衰,但哩句真係好有意義......
回復 支持 反對

睇黎對你黎講轉服真係唔使成本...

我唔抱怨港服產品包呃錢,反正除左新手包之外其他都係廢,買果D包既人都傻既,幾百蚊為左1部機,真係稀有以後唔會出番都算啦,買左之後過一排會再出番,仲要好平果隻,唔好同我講咩早買早享受呀,幾百蚊就係為左短時間仲要係虛擬世界入面享受,我攞黎買幾餐飯食買幾盒模型仲好啦

我都唔抱怨佢出機出得慢(都唔算慢啦??),出得越快隻game就越唔平衡(新機玩晒??)

我只係希望佢肯出多D似樣少少既活動,活動差唔多都係有錢人受惠

同埋唔好講轉服,轉服唔使錢?港服玩得咁耐既心血對你黎講全部廢?

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
chankifung4e + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

拿,依家我講關於少少自己既意見,唔中意插少少好,唔好插得咁勁
我想講依家唔係話你地班人點,係你地唔知足
依家1個月係有g圖同m圖,只係等多幾個月既分別
你地就要嘈幾時出咩咩g圖
但係嘈個班人點?我認為大部都係改機某任刷g拎返黎
如果今個月出呢部機幸運蛋,下個月就出g圖,咁部機咪會多到通街都係
咁幸運抽到班人咪好唔爽?
仲有d人 ,人地韓服岩岩先出00R,就有人開帖嘈住要00R?
我聽過國服有人講過泰服諗住同韓服,同步更新
但係韓服駁回,但係你地想同韓服同步更新?
以前9you代理又話差,依家轉返g1又話差.代理咪真係好難做?
人地做代理都要搵錢,你唔中意既可以轉服,又話可以唔買點,甚至可以用少d
唔洗日日開帖嘈既,日日都見到呢d post
唔中意既請輕插
回復 支持 反對

咁你地唔滿意丫嘛
咁未去你地滿意概地方囉
就好似你地成日話hf好
就好似你地班人成日話外國好咁
既然係咁 ...
十人竹 發表於 23-8-2011 17:12

我發覺你既理據真係弱到冇朋友
即係有唔滿意,就去滿意既地方
咁呢d叫斬腳指避沙蟲,個問題都係會係度
你移民唔使錢,轉其他f唔使重新來過??
學你地話齋,你地出來護主又唔煩??
來來去去都係重覆轉服轉服,淨係識係度逃避問題
呢個世界係點都會有窮人囉我想講
人人努力就可以做有錢佬,咁死啦,飲食酒店一堆服務性行業就要摺埋啦
你呢d垃圾故仔呃小朋友就得,
呢個世界唔係一分付出一分收獲,係咁既呢個世界冇窮人
香港都唔使一堆生活係貧窮線底下
有d野未出世之前就已經係整定既輸家
唔好同我來呢d故仔,亦都唔係玩緊jump式漫畫,奮鬥就會贏~
回復 支持 反對

新式小學雞 撐g1=gd打手=g1員工(?)
回復 支持 反對

大佬,唔係我地要服務佢,係佢服務番我地=.=
唔通咩都要就晒G1=.=
jimmg12 發表於 23-8-2011 16:48

老實講,你玩緊人地代理既Game喎
唔就佢可以點?
回復 支持 反對

老實講,你玩緊人地代理既Game喎
唔就佢可以點?
karara691 發表於 23-8-2011 17:38

我地要嘈佢佢先肯改下架麻=.=
回復 支持 反對