打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 送!《雨果的巴黎奇幻歷險》優先場戲飛

關閉 [複製鏈接]
參加「樂古」論壇送!《雨果的巴黎奇幻歷險》正場戲飛!
【nakuz id: claotve】
原因: 獲奧斯卡11項提名喎~仲要係我最鐘意嘅奇幻片~~希望有機會睇啦!!
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《雨果的巴黎奇幻歷險》優先場戲飛!
nakuz id: weenmui
原因: 因為我中意睇哩類既電影,哩套《雨果的巴黎奇幻歷險》的故事十分吸引,劇情緊張刺激,題材也非常獨特,又是一套科幻加埋歷險既電影,感覺相當精彩。支持支持!!!
回復 支持 反對

nakuz id: kamanleung
原因:鐘意睇小說改編電影,,,,,仲要有奧斯卡11項提名,,,good=]
回復 支持 反對

nakuz id: 0009118
原因: 獲奧斯卡11項提名,套戲一定好好睇~
回復 支持 反對

【nakuz id: waters】
原因: 獲奧斯卡11項提名,真係唔睇唔舒服!
回復 支持 反對

nakuz id: 將軍抽車
原因: 又有Chloë Grace Moretz ! 上次德州棄屍就係為左睇佢!
回復 支持 反對

【nakuz id: 147augustus】
原因:有幾多提名一定好好睇~可以同女友一齊去睇
回復 支持 反對

【nakuz id: 死gm】
原因: 好似幾好睇咁 希望唔係伏啦
回復 支持 反對

nakuz id:kenny04chan
回復 支持 反對

【nakuz id: longpeter】
原因: 榮獲獲奧斯卡11項提名,我又冇睇過3D,家長日就黎了,想放鬆下心情
回復 支持 反對