打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 關於人們口中所講的9Gun跟連狙問題

回復 41# BlUelXxEr乂f0k

~.~只係打個比如而已...如果話鍾意...都係愛狂牛...貪距流線型車身夠型..
btw﹏暫時買五起﹏
回復 支持 反對

回復 42# BlUelXxEr乂f0k

~.~把把野特質都5同~
我玩個時分3個距離~長中短~
貝西我多數用係d  中至短距離~因為覺得距後座力打5到長距離~
回復 支持 反對

回復 44# ken1100a

-_,-未請教.....咩叫含Bird...haha
回復 支持 反對

冇人講過打一般一定唔俾用連狙,依家街場唔係你地呢D職業人士(?)專玩,係我地所有人一齊玩既地方。(場名有寫我唔計)

其實咩係BENZ我真係唔知,不過如果好似你咁講,其實就係佢地既前代(?)為左後代就咁努力。(唔係全部)

你試下叫人1血用極速同你1000血用MP5啦。(屍場TK睇佢死唔死)
回復 支持 反對

support..
場名無禁先係問題..==
回復 支持 反對

唔比你用就通常都唔會.但係話你係垃圾既資格就一直有,唔理禁9槍與否,你始終唔係靠實力
回復 支持 反對

回復  a507845363

我知可能家長五比錢。其實做任務都可以囉g槍﹏只係少左選擇
【人地五明你玩FPS既 ...
Dicky凸 發表於 14-8-2012 02:22 PM

AK M4都係GASH槍 都有快感 我真係吾明
請盡請享受所謂用GASH槍既快感 不過可能比人唱緊都吾知 慢慢~
回復 支持 反對

平時我去一般場玩﹏一般都用極風﹏貪距夠便易用﹏錢多個時就買支wa2000玩下﹏
不幸被我槍下亡魂的﹏一句9Gu ...
Dicky凸 發表於 14-8-2012 03:30

那,樓主,如果你有玩過1.6都知係極少人會玩連狙

講真,有人係一般同我同隊用連狙我會自動踢,打我對家用連狙我殺左會logo bin c.

連狙又可以開鏡又有得連射,用d咁屈既槍你又有冇諗過對人唔公平

ak m4 awp呢幾把 gash槍係需要用技術去玩,你比呢d槍殺,姐係人地都有負出過努力去練啦

連狙有咩技術可言?你唔使練亂射都殺到人架wo,呢d咁冇品既槍用左有咩得益?

你講岩,我地有得打機係非常幸福既事,打機都係為開心姐

但你用連狙呢d對其他玩家唔公平既槍,只係你自己先會得到快樂

你用連狙同9槍之前可唔可以諗埋人地既感受呢?

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
yatsing1405 + 1 nice

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 58# 小鷹!

世界上無絕對ge公平存在﹏正如人地用p槍你用g槍﹏五通你換番p槍同人玩?
當距無錢買機槍﹏你同距一齊用手槍打?
一般場多數都2人或以上﹏5係隻秋隻﹏
你好難要全部人聽你講用同一種槍﹏
如果5係用同一種槍﹏甘一定有5公平ge存在﹏
至於你話連狙亂射都殺到人﹏呢d係運氣﹏無得否定
回復 支持 反對

回復 57# a507845363

-_,-唱人呢d真係純粹小學雞行為﹏各位5好亂學﹏
回復 支持 反對