打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 送!暢銷電子遊戲改篇《3D鬼魅山房2 》電影戲飛

關閉 [複製鏈接]
參加「樂古」論壇送!《3D鬼魅山房2》電影戲票!
nakuz id: zenith710
原因: 最愛看恐怖片,尼次仲要係3D,GOOD
回復 支持 反對

nakuz id:lmk
原因:game就打爆左,電影都要睇!!
回復 支持 反對

Nakuz ID:dominic0515
原因:呢套係細個第一次有印象既西方恐怖片,因為佢而訓唔著,好想再感受一下o個種感覺
回復 支持 反對

Nakuz ID:天堂@呀昆
原因:因為第一集果時已經好好睇架啦...第二集緊係要睇啦!!
回復 支持 反對

Nakuz ID:將軍抽車
原因:
曾玩過Silent Hill 遊戲系列, 對Silent Hill的世界觀極度著迷!
它把宗教狂熱, 孤獨空虛的感覺發揮之極致!
那種「世界只有自己一個」的恐怖感令我又愛又怕
看過電影第一集, 它保留了遊戲成功的完素, 相信第二集都不會令我失望!
另外我強烈推薦大家玩Silent Hill遊戲!
回復 支持 反對

nakuz id:刺客先生
原因:好耐未睇過鬼片 呢D日子睇鬼片應節
回復 支持 反對

Nakuz ID:★SκY°
原因:對恐怖片很感興趣
回復 支持 反對

Nakuz ID:FriendShip
原因:silent hill 係一套我覺得好有不安感既電影,佢d角色做型好似上一集既scary nurse咁...
不安感好強 唔係好多恐怖片做得到 同埋第一集個故事背景係以宗教黑暗為背景 使觀眾
投入後 更喘不過氣 因為舊時既宗教力量係好強 控制到好多野 . 今集有埋3D 更容易做出
場景中既懸疑同埋壓逼感 希望拎到飛啦^^
回復 支持 反對

Nakuz ID:Enter=]
原因:想同女朋友睇
回復 支持 反對

Nakuz ID:蒙羅麗莎
原因:第一次去戲院睇第一集驚左成個星期
        想睇第二集驚多次
回復 支持 反對