打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 北ser 人的自大=)

算啦 同呢類人講野都哂口水 由佢係個井到自hi la- -
光云 發表於 20-11-2012 21:58

心仔你60組都應該贏啦...

神劍講得岩.蕭楓拎到第一呢個稱好主要係因為技術
其次先係裝石
回復 支持 反對

心仔你60組都應該贏啦...

神劍講得岩.蕭楓拎到第一呢個稱好主要係因為技術
其次先係裝石 ...
龍天嵐 發表於 20-11-2012 22:06

60組都無人- -

楓贏比武因素   :
1. 技術
2. 寵
3. 石/裝
回復 支持 反對

其實呢-.-所謂既命中公式係冇既...
傷害反而就真真確確另外...樓主命中我覺得唔係太夠...
回復 支持 反對

回復 23# 5567
我好似得兩件裝有命- -"
回復 支持 反對

回復  5567
我好似我兩件裝有命- -"
fongkapan 發表於 20-11-2012 22:23

你仲好意思講...甘仲唔上返石-.-
回復 支持 反對

回復 25# 5567
我齊左6粒命全4帶粒5- -
回復 支持 反對

回復  5567
我齊左6粒命全4帶粒5- -
fongkapan 發表於 20-11-2012 22:25

唉-.-你唔掂ga甘樣1m7真心唔高
不過命中同閃避又喺好虛既野呢...
睇返丐既會防...樓主應該會難用爆取得優勢
如果大家強控差唔多既話
星一定要有強力輸出 姐喺5石..返之丐既數值4石已經可以做到好令
贏面我偏向丐 唔可以話你冇既會既,不過係細
原因既話有空在講....

不如你搵丫鐘生整到呢位丐相近既數值在同你試下咪得
最後2句..
命中你一定要搞下
下限如果有能力最好都升下
回復 支持 反對

回復 16# fongkapan

同我甘一樣  做人謙虛點吧
回復 支持 反對

唉-.-你唔掂ga甘樣1m7真心唔高
不過命中同閃避又喺好虛既野呢...
睇返丐既會防...樓主應該會難用爆取得優 ...
5567 發表於 20-11-2012 22:33

之前鐘無豔同我打過。睇番佢張圖,除左閃比楓兄弱d之外,其他數據佢大部份都比楓兄好
回復 支持 反對

唔介意既話 我先講番樓主上一個POST
樓主用天地3連爆再會心串天SER CRYSTAL
我用自己既閃同會心計計佢既3連爆再會心有幾高機率
其實根本極難中3連爆再會心 我唔明佢點解會拎黎串CRYSTAL
之後樓主已經轉移視線落我閃避既問題 CRYSTAL隻人卻避而不談
咁好在樓主都自知身法方面冇一樣及我 所以就再轉移視線落修煉到
仲試圖用我既修煉黎代表全個北SER 當我提及北SER 小衣 小蕉 後悔 天龍楓既修煉個陣
樓主竟然質疑北SER除左後悔仲有人高修煉過佢 各位說樓主自大不?
由於樓主理虧位實在太多 我將整個流程同理虧之處係上一個POST講一次
樓主就用修煉同血量屬攻黎大我 已經將所有視線搬落我到
仲開埋呢個POST 但仍然唔敢提CRYSTAL...
最根根本本既問題 樓主從來冇回應過 只係慢慢將FOCUS放係我到
既然樓主一而再 再而三咁避而不談 我唯有將整個流程又再係到講多次...SOR

好喇 到呢個POST
樓主似乎好成功將FOCUS放係我到 NVM 我自問身法方面都見得下人
我而家仍然係全4石(包括內防 抗 會心) 1粒5石都冇 全4LV雕
5外攻 5會心 6黃寶既係我分身48LV天山= =
8個身法雕 2個體力雕 再全點身 最極端既全身法玩法
但尼路哥話2M3命 1M3閃 170會心唔係亮點 要睇血同屬攻
既然自己一直玩緊既身法被嚴重輕視 我唯有順一順尼路哥意

毒攻1429 減抗244 下限8
火攻603 減抗69 下限8

我用大洗轉全點體 仍然8個身雕 2個體雕 係其中一種體身平衡既玩法
而另外一個就係鍾無艷既玩法 5個體雕 5個身雕 點全身
兩種玩法效果好相似 當然有少少分別
但基本上同一個玩法 我仍然比鍾無艷少1M幾2M血 不過我身法會略高一點
其實我自知鍾無艷比我更似隻極限號 我都唔係太想同佢比XD
但樓主經常用鍾無艷黎大我 我唯有詳細分析一下
既然樓主咁輕視我極端身法既玩法 NVM
我轉體身平衡 都可以俾樓主睇下我玩身法而放棄幾多血
雖然比不上鍾無艷 但我體身平衡既數值 相信樓主唔可以肯定贏到我吧?
如果樓主認同唔一定打得贏我 咁係咪應該收番你D自大既態度呢?
況且我自問都唔覺你一定打得贏全身法既我~

P.s.尼路哥你幾時先肯回應番上一個POST眾多理虧之處呢....?
  唔答我所指出既野 都回應下CRYSTAL嘛
回復 支持 反對