打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 王SER 殤雨比全SER人圍插3個鐘

我都認同天龍好多人妖
起碼我識都有兩個。。自己同呂亙

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
囧大俠 + 1 不能同意更多

查看全部評分

回復 支持 反對

其實我覺得...佢好慘
希望咁多位朋友手下留情
笨蛋。琪 發表於 6-2-2013 23:33

但有d交糸佢撩起先.... -v-   起碼我琴日都吾知點解比佢鬧-3-!!  我又吾關事既~純粹花生友0v0
回復 支持 反對

加下料先
乂云 發表於 6-2-2013 22:27

睇唔到火星2個字?我話火星留比你 以你既119lv同火星人打既話 佢地1支槍可以搞掂你
明未呀?死蠢
回復 支持 反對

但有d交糸佢撩起先.... -v-   起碼我琴日都吾知點解比佢鬧-3-!!  我又吾關事既~純粹花生友0v0 :vict ...
siuling1314 發表於 7-2-2013 08:35

風鈴 我尋日冇鬧你 我純粹係話 尋日冇時間上樂古 佢地要講咩 我冇所謂 反正 佢地自己做錯在先 就將d責任推落我度  乜野滅全ser?小東凌自己誇大講既
乜野滅天下 與世 浪子?只係同小云開玩笑而佢又當真
乜野爆人ac?商會原本屬於我既 我只係拎返d唔係我既野黎補償下
同埋小東凌將我既野以1金 10金咁賣出去 呢d係未經我同意既 佢做左 我都可以做返d野 拎返d野黎補償返我既損失 有錯嗎?
最後 有佢GAME AC唔代表叫爆AC 我根本唔知佢有冇改密碼 我只係試下入 結果入到 我咪拎返D屬於我既野囉 我本來有既野都比佢以1金 10金賣晒出去
咁我拎返D野補償返我既損失有錯嗎?咁叫爆AC?我都冇改佢密碼 佢AC入面既野我冇郁過 只拎左商會既野 IDD100商會係我既 我拎商會既野 有錯?報警囉 未驚過
最好叫GM查下個商會第1手同第2手喺咪都係我既AC囉 仲有 商會d金係屬於我既 佢del左我商權 小東凌ac改左之後 我乜都冇晒 咁我拎返d野 作補償 有錯?加上佢野加加埋埋都不直300蚊啦 佢冇比錢我喎 佢乜都冇比返我既情況下 拎返d野作補償 法官黎到我唔會理呢單案啦 做錯野既係佢 而唔係我 我豪個商會比佢算係已經仁智義盡喇 仲要將我d野1金 10金咁賣出去?唔拎佢d野我就唔姓李啦 你地話喇 我敢相信 你地絕對係又話係我既錯 百份百相信 我只會信天 商會係我既定係佢既 得我知 佢知 天知地知 其他人講既只係廢話 版主也都唔知 所以唔該唔好斷定係佢岩而我錯

而且我只係拎左佢1個高爆擊(我既) 1本高血爆(我既) 1本高瞬影(我既)1粒3lv藍寶(佢既)1粒4lv藍寶(我既)1粒5lv藍寶(佢既)3set黃紙海(我既) 1件75秦武(我既)
1set10礦(我既) 1隻冇體300金都不值既75符(佢既) 1粒變石4lv(我既) 1粒黑寶4lv(我既) 1個中級婚禮(我既) 1件82帽6星 (我既) 1隻一級外攻武魂(佢既) 1個鍊既雕紋(佢既)對我冇乜用 掉得既野
我拎晒佢既野?我拎左佢只不過係得4樣野叫拎晒佢既野?佢要咪比返佢囉 不過條件就係我要返個商會
另外 佢未經我同意就拎左我家姐d野 2支髲染 3封縹信 1個10格寶箱 1粒4lv虎眼石
最好彩既係我有7星火攻有體既符戒未比佢拎走 如果唔係 真係有排計
佢拎左我既野就叫做岩 我拎左佢既野叫做錯?呢個世界入面有冇d咁好既著數呀?

我都絛條件送左件42時裝比佢隻AnRsee  仲無條件送左個商會比佢 而家小東凌口過黎咬我一啖?
要報警就報啦 叫gm查下商品id本來屬於邊個既,id100商會係邊個開既 查下都好呀 我又冇損失既
回復 支持 反對

但有d交糸佢撩起先.... -v-   起碼我琴日都吾知點解比佢鬧-3-!!  我又吾關事既~純粹花生友0v0 :vict ...
siuling1314 發表於 7-2-2013 08:35

但有d交糸佢撩起先我完全唔認同
開玩笑既 都可以變真既 呢d係浪子既幫主 小云同埋天下既工務使小東凌先會做得出
其他我識既人都會聽完就算 我完全冇打算要滅幫就話我尚7石要滅全ser
乜天龍唔比尚7石嫁?尚7石就叫做要滅全ser?就算滅左全ser又點?
所有玩家咪又係一樣lv照升 商照跑?
你覺得我會好似而家王ser d119lv咁?霸場 外幫人士掛場就殺 唔理咩幫
霸打架場 掛升lv場 唔怪得咁多人入浪子 天下啦  唔入既話 係佢地既幫場掛lv就殺
我有冇講錯呀?
回復 支持 反對

風鈴 我尋日冇鬧你 我純粹係話 尋日冇時間上樂古 佢地要講咩 我冇所謂 反正 佢地自己做錯在先 就將d ...
hls1314520 發表於 7-2-2013 12:01

我吾知我問題定同其他人觀點吾明..
    我覺得你真係冇做錯..
    有時d打既字好似過份左小小..
    但可能喺語氣問題姐
    不過咁多人恰一個人真係有小小過份囉~
    不過都係一個GAME泥姐..
    有時吾洗大在意人地點講既.
     希望咁多位樂古既朋友..
     手下留情啦
回復 支持 反對

我吾知我問題定同其他人觀點吾明..
    我覺得你真係冇做錯..
    有時d打既字好似過份左小小..
  ...
笨蛋。琪 發表於 7-2-2013 12:39

我打字只係直腸直肚 唔鍾意用d咩符號黎代表 所以比人覺得我打字好似男仔 加上 我從來唔會同game入面既人傾電話
傾wtp 同埋skype 所以佢地就以為我係人妖  呢d都算喇 而家個小東凌狗口長不出象牙 話我爆佢ac 拎晒佢d野喎
我拎左佢4件野 佢拎左我幾多件野我都列晒出黎 其他比佢拎左既我睇唔返 所以列唔到出黎
係天龍世頻打錯字姐 有做錯?人人都會打錯字 個豬恩 個小云 都話我打錯字 自己打錯字又當自己岩 我打錯字要讀多幾年書 自己打錯字就當冇呢回事
真係好笑

我傾電話 會影響耳仔 所以真係冇咩必要既話 我係唔會同人玩電話囉 唔玩電話就係人妖?咁d冇電話既男女咪即喺人妖?嘩 你地既覺感比人覺得 浪子全幫都可能係人妖一個
回復 支持 反對

9個誇左D
    10個有6 7個差唔多啦=]
講到119戈D我諗8成啦
"聽聞"話人人妖既樓主手下都大量女Ac啦
唔 ...
natcheng1996 發表於 6-2-2013 21:50

kcc2012
第1隻女ac 叫小酒 好似104lv峨嵋  第2隻女ac 周止水 都係峨嵋 90幾lv  cHuN俊誼yEe 98lv星宿  109lv孃蝶 峨嵋派(曾經都係佢玩) 其他既要佢自己先知喇

佢第1隻即喺第1手ac叫段譽 5xlv天龍派  第2手ac天冥藏風 94lv天山派 第3手ac 狂瘋109lv天山派 第4手ac傷痛 105lv天山派
回復 支持 反對

普通人妖同呃人既人妖我覺得有分別既-v-   始終呃人都糸吾好的麻0.0 (雖然我有興趣知樓主有咩ac  ...
siuling1314 發表於 6-2-2013 22:10

都冇打算係王ser立足 我都係有lv照升 有商照跑姐 我志在賺金換元寶
不在乎立唔立足 反正佢地冇本事可以查到我真正既身份
咪得閒冇野做果陣 比佢地當下我係人妖都幾好呀 遲d我條仔都會玩
到時問下我條仔咪知我係唔係人妖囉 呵呵 堅野 唔信就罷 懶得理浪子
回復 支持 反對

見到你就覺你好鬼慘  成班人狂串人你地真糸唔無聊嫁咩
回復 支持 反對