打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 家陣呢個鐘數想搵個場玩都冇ZZZ

4間
無名小卒=] 發表於 4-3-2013 15:51

真係訓得覺=.=

G1需要改善..應該叫做改革先岩

但人流方面都應該諗諗佢,點樣搞反起

請D 香港五毛去各大論壇度吹下SD,貼多D圖也好呢

但是先搞好SER 次次一多少少人就LAG到PK

即係樓下店   韓式料理大減價吸引人流.
間店爆晒人,但廚師只有一位, 佢仲要負責送埋外賣

排隊排到傻,坐低等飯食要等幾小時,激走唔少人.

不過都好,仲有幾圍客係度食緊野,仲叫左幾支紅酒飲

之後D客投訴野未煮熟,佢話多謝你的意見,會同原廠反映

有人上網買左現金券,但俾完$張券用唔到,

佢叫你自己打999報警,再有問題佢會同原廠反映

之後坐得食緊野啦, 旁邊食客係度唔理禁煙令食煙爆粗仲要飲大左,聊交打

你同店主反映,佢話多謝你的意見,會同原廠反映

好了,到時你就明你係同一個ON X仔溝通緊

字海,XDXD

評分

參與人數 1Bravo! +2 收起 理由
akqq123 + 2 好了,到時你就明你係同一個ON X仔溝通緊 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

#11的內容都暗示緊近來SD 的一部分問題

至於係乜野自己估估XD

廢事又有人話我成日故意攻擊G1, 唱衰G1 >.<
回復 支持 反對

真係訓得覺=.=

G1需要改善..應該叫做改革先岩

但人流方面都應該諗諗佢,點樣搞反起

請D 香港五 ...
雷臣 發表於 4-3-2013 16:53

佢家陣都算有D進步喇
回復 支持 反對

小學雞未放學;
mk仔仲遊蕩緊;
番工人士未放工.
少人係正常的
回復 支持 反對

乜倒米哥除左掛機都識去街場嫁?
回復 支持 反對

依D日子人地要返學,多人on就奇la
回復 支持 反對

佢家陣都算有D進步喇
無名小卒=] 發表於 4-3-2013 19:02

好左係幾好的, 但以事論事,唔係話貪唔貪心

好多根本方面係本身隻GAME或者係G1仲未做到

最基本的都講左好多次了

1: SER 要勁, 容納到多人同時上線, 唔可以LAG (試問隻GAME超正但只能俾幾百個人同時玩, 再好也是沒用)

2: 遊戲模式的吸引及耐玩性, 平衡等各方面 (韓方係做得唔好, 至於後來的取消3屬仍在觀察中,不予評價)

3: 消費模式, G/M 是否平衡,價錢是否合理? 特別是使用真金消費時,有沒有保障等 (呢樣野,G1改善中, 但我給予分數係不及格,單單看儲蓄系統已經衰晒)
回復 支持 反對

乜倒米哥除左掛機都識去街場嫁?
ckchowhk1 發表於 4-3-2013 19:36

以一個版主來講,佢都算叫做幾敢講出事實

所以你們叫佢做倒米哥嗎=.=?
回復 支持 反對

以一個版主來講,佢都算叫做幾敢講出事實

所以你們叫佢做倒米哥嗎=.=? ...
雷臣 發表於 4-3-2013 20:11

佢D錢多到好似倒米咁+上佢SD叫倒米壽星所以我先咁叫佢姐...
再加上我同佢都算係現實既朋友年紀又大過我所以味咁叫(雖然初初識佢都係SD入面,後來一齊出街玩)
回復 支持 反對

點睇家陣搵唔到場玩ZZZ
望晒成個頻都係得幾丁友,開左場都無人入ZZZ
無名小卒=] 發表於 4-3-2013 15:25

家下少左新秘力量, 再加上新人玩得好無奈, 打怪打正面加倒地, 開左場都打到天光都未完到場

打幾粒鐘打到嘔電都係得果幾千G, 加上個無圖的新任, 見到就火

有時有老手拉我入去刷G我都唔想刷, 真係每日打完日任後就唔想再玩
回復 支持 反對