打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星期2放石之.......冇病呻吟

是咁的:
原本諗住放2500放粒5lv黃晶   點知放左好幾日都放唔出
d人都係出2000  頭先終於2200放左
世頻城頻出冇數次換來冷清的1,2個回覆 喇叭錢都蝕埋
感慨<生意難做>
剛才又睇左個貼 問南ser5石價錢
點知5lv晶石1800都收倒?

我心想:
而家d蛋同轉盤冇6石抽架bor(第一次個個轉盤d機率對比1800我覺得合理)
而家個d抽1/2萬都可以冇1粒5lv晶石
5lv藍黑黃寶, 內外防, 會心 個d唔值錢架啦 抗石都不過800-1000

所以:
有時真係唔怪得d人收ac出價咁低
雖然我都唔諗住放ac 原因就係太平又放唔出 不如由佢到天龍執笠 亦唔會入點
但照d石價同其他物價睇 而家全5超過2000蚊都覺得多
見倒交易區5石1000-1500蚊都有人放 仲要係唔差個隻
個d5石放3000蚊個d人諗緊乜 自己出1800元寶收5lv晶石
係咪預左放1年半載 最後又決定唔放自己玩
呢d係咪叫自作孽 放不出

p.s.
講完 睇韓劇^^

評分

參與人數 2樂點 +15 收起 理由
囧大俠 + 10 愛莫能助,千里送條毛比你
∼香B∼ + 5 為表同情,,賜上腸油

查看全部評分

回復

都唔知點解d人 晶石跌到同之前命閃同價都放得落既
回復 支持 反對

咁低價 留來換自己岩用的石
回復 支持 反對

是咁的:
原本諗住放2500放粒5lv黃晶   點知放左好幾日都放唔出
d人都係出2000  頭先終於2200放左
世頻城頻 ...
天龍八部3 發表於 12-3-2013 22:09

基本上依家唔好諗住抽石放石有得賺 , 講真要有錢或肯用錢收石個D人已經收夠 , 唔怕得罪講句 , 依家仲收緊個D多數都係唔會點入點甚至無咩錢玩既人 (可能仲有一D可能已經全6 , 再上7 但呢D都係前期收夠石個類) , 諗住有平石就執下升下隻人 , 要佢地高價收一定無可能 , 同埋樓主自己都講左原因 (諗住2500元 , 但無人用呢個價收 , 最後2200元放) , 你自己放石都肯低價放 , 個價仲點會有得高AR (GAMEONE不停出轉旦都係主要原因之一 , 但無人低價放邊會有人低價收AR) , 所以依家我抽左旦唔用個D石一係掉 (好似D4LV內防石 , 合黎都晒錢放又唔高價) 一係用係小AC到算 , 咁既價放黎都無咩意思
回復 支持 反對

如果一隻game 嘅人嘅平均在線人數可能都唔過500嘅(不包括掛機 & 你又肯掉幾銀落去玩呢隻game 呢?
正如樓上所講,舊玩家係咁多粒轉蛋轉盤之下都已經一早搞掂隻人
新血又唔多,咁樣對呢d 石嘅需求根本唔大
個價又點高
再加上,收石果d 就係抱住認為垃圾g1會不停出轉蛋,又有人肯抽,你唔放都仲有人放
洗乜同佢高價收野
回復 支持 反對

咁低價真係賣粒5晶去npc到會順氣過放比班夾心階層
回復 支持 反對

基本上依家唔好諗住抽石放石有得賺 , 講真要有錢或肯用錢收石個D人已經收夠 , 唔怕得罪講句 , 依家 ...
怪怪 發表於 13-3-2013 20:04

有冇得賺都係一時時啦 不過覺得有時放野賣都冇咩人回應 感覺有點冇耐所以上來發個貼
冇錯好多齊石都唔會點搞 不過有1點係 全6 或56石人買石個般反而先係出價低的
因為佢地收既量比較多 相反 全4 想升全5的願意出價高少少
例如天ser某1位全6重樓明教出1200收5lv命中
但好多45石人 1800都會收
回復 支持 反對

咁低價真係賣粒5晶去npc到會順氣過放比班夾心階層
我是個茶壺 發表於 13-3-2013 22:33

夾心階層 有時出價都高過d 港幣戰士 架
回復 支持 反對