查看: 2933|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] LAG都有LAG的樂趣?

如題.其實係米真系習慣左了,就以經對呢隻GAME痳木.
我吾明點解咁LAG都有人堅持住玩,剛剛玩了幾場,都係完任就即走.
講真,你地吾反應比GM聽.佢地(真係)可以若無其事咁照搞活動,錢照收,SER照LAG.
回復

你地吾反應比GM聽
nelsonel 發表於 29-3-2013 23:23

SURE?
回復 支持 反對

我己經頂唔順喇
回復 支持 反對

有場數活動,或者上線攞獎勵既話都會玩,其他免談.
淨係今次個乜叉新人類活動已經想講粗口,
琴日明明話咗幾十場死亡都係得1分.
已經完全無mood玩.

雖然唔知關唔關事,但係唔知係咪因為係hkf成日lag,
搞到成日反sp都失敗,之後習慣咗hkf既速度,
去到tf到要反人sp完全無難度z_Z
回復 支持 反對

如題.其實係米真系習慣左了,就以經對呢隻GAME痳木.
我吾明點解咁LAG都有人堅持住玩,剛剛玩了幾場,都係完任 ...
nelsonel 發表於 29-3-2013 23:23

你要明白,gameone要做野係睇市場需求,

人走左,換個廢啲嘅ser好正常。人多番,換

個勁ser又有咩所謂?近來GM都多左搞活動,

而且可以見到份量十足,難度就唔可以退一步

去容忍一下?

容人之心不可冇,但當然,有問題一定要改,

但方法可以更和諧。常少少上NAKUZ的話其

實可以見到官方人員常左出現解決問題,如此

難道唔係一種進步??
回復 支持 反對

有場數活動,或者上線攞獎勵既話都會玩,其他免談.
淨係今次個乜叉新人類活動已經想講粗口,
琴日明明話咗幾十場死亡都係得1分.
已經完全無mood玩.

雖然唔知關唔關事,但係唔知係咪因為係hkf成日lag,
搞到成日反sp都失敗,之後習慣咗hkf既速度,
去到tf到要反人sp完全無難度z_Z
菠蘿君 發表於 2013-3-30 12:13 AM

有笑點,做黎做去都係死亡,得一分唔出奇
活動規則:
1.玩家必須於1天內上線進行指定的有效對戰,才能於第二天中午12時獲得當日場數的積分。
2.是次活動積分可累積,但請各位玩家於4月30日前使用完畢,否則將重置所有積分
3.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果將不作承認,一經發現將嚴格處罰。
4.每項對戰模式每日只能完成一次,總可獲得總數為5分。
5.官方保留本活動的最終決策權!   
回復 支持 反對

你要明白,gameone要做野係睇市場需求,

人走左,換個廢啲嘅ser好正常。人多番,換

個勁ser又有咩所謂? ...
藤星 發表於 30-3-2013 00:26

問題係lag既情況係極度過份

已經去到唔可以正常咁進行遊戲

人小 你搵個處理能力差D既我唔反對 問題係唔好影響到遊戲最低既可玩程度
回復 支持 反對

按左r要5秒先r到,又係咁卡sp,死左仲可以打到我,新任圖又未整好,都係果句,一年比一年差
回復 支持 反對

問題係lag既情況係極度過份

已經去到唔可以正常咁進行遊戲

人小 你搵個處理能力差D既我唔反對 問題係 ...
紅系乂楓葉 發表於 30-3-2013 00:34

因為活動同更新,人流會多左,

而估計官方就係想睇大力搞活動

人流可以去到邊,月中又會有幾

多人,有數字之後就決定改善與

否。當然,以上都係推斷,始終

作為一間公司,做決定冇可能係

幾日就落實到。
回復 支持 反對

回復 6# exw76

原來睇錯規則,sosad
回復 支持 反對