打印 上一主題 下一主題
收起左側

[約戰專區] 招人晚上刷【莫名其妙的背叛】 (睇哂先好報名)

講真果句(我唔係搞事)

如果無分機就千其唔好特登洗呢個任(街場做會快d)

當場主開33rd 你都唔知有無機會做到1-2次屍

人地個個開分機 做屍機率一定比你高好多,你隨時33RD淨係企係度做人類 1次屍都做唔到

所以冇分機又想洗的話最好自己諗清楚
回復 支持 反對

回復  yikhei1

抱歉,恕我技術差,我殺不到街場D人~
鬼神乂子龍 發表於 22-4-2013 20:35

你唔好誤會
我只係話無分機又想做呢個任既人唔建議佢地去背叛場特登刷,因為做屍機會好低

如果真係想拎呢個稱號又想快少少的話,街場刷係會快啲
回復 支持 反對

回復  yikhei1

你咁講同叫我收檔有分別咩? 你趕哂D刷任人走lo
鬼神乂子龍 發表於 22-4-2013 23:59

我只係講事實,無能力街場殺果啲鍾意咁洗就洗,只係話無分機又要咁樣洗係唔划算

我無叫到話無分機就一定唔可以黎你呢度洗
所以唔好誤會我的說話
回復 支持 反對

回復  yikhei1

至少你在疏擺~ 你要發表你既偉論,你可自己開個帖,但請不要在專區 發表一些跟本區相 ...
鬼神乂子龍 發表於 23-4-2013 16:39

何以見得我唆擺他人?我無強迫佢地千其唔好黎呢度洗,我只係話比大家聽可以有選擇權刷(人類企定定唔洗追咁辛苦)or不刷(因為時間同效率的問題)

加上我有咩必要做啲損人不利己既事?

唔划算的確係我個人看法,但亦可以提供比各會員參考,不見得有甚麼問題,最終決定權還是落在會員們手中啊!~

p.s.我自己都未完任
難道樂古cso版塊有新規定禁止人提供刷任的個人看法嗎?
回復 支持 反對