打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 強烈要求GM改下D使用等級下限

先恭喜樓主中橙字=) 其實等級限制隻隻game都有 唔關管理員事==
道具無lv限制邊仲有人會日掛夜掛升lv..咁遊 ...
nichk2010 發表於 23-5-2013 01:41

我聊天星級:19...8重修  星級:15...5重修
回復 支持 反對

雖然佢40lv後已經可以用真元但又唔比用橙體又真係kai左d
不過樓主都係節哀順變
回復 支持 反對

先恭喜樓主中橙字=) 其實等級限制隻隻game都有 唔關管理員事==
道具無lv限制邊仲有人會日掛夜掛升lv..咁遊 ...
nichk2010 發表於 23-5-2013 01:41

我諗無野做唔到既 以上2隻都係我自己生
小弟重有隻1951原資45級用3變熊貓
回復 支持 反對

= = 真喺冇乜興趣 40 組    50 組起跳最小     40 組限制實在太多
回復 支持 反對

我諗無野做唔到既 以上2隻都係我自己生
小弟重有隻1951原資45級用3變熊貓 ...
神噬 發表於 23-5-2013 19:37

忠誠年獸SAD
回復 支持 反對

不耍留喺40組覺得自己勁,太間簡單升高d見識下各門派既技術玩家,生活玩家不入點賺錢尚石知為,各色其色,同岐視冇關,8九十組至119組想玩得好玩得勁想凸出並唔容易,8九十至119組喺天龍最美.
回復 支持 反對

不耍留喺40組覺得自己勁,太間簡單升高d見識下各門派既技術玩家,生活玩家不入點賺錢尚石知為,各色其色,同岐 ...
leechi1983 發表於 25-5-2013 10:49

師兄,小弟不太by你覺得40組咁既想法,人地玩到40組咁勁,你估佢無大號咩?你估佢未見識過其他門派技術玩家咩?
人地玩40組為的是興趣,雖然限制多咗DD,但起碼好多人會玩得開心D先咯,對嗎?其實80組又唔見好得去邊啦,暗器/武魂第三技
都學唔到,整到只人超勁又點,咪又喺連大縹都入唔到。
回復 支持 反對