查看: 1908|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 天龍交易咪on9!

即係咁天龍交易區較高D有咩意思呢?我真係唔明有型D?高級D?希望人留言多d?好心咪膠啦,好似我呢D低LV D既想收ac啦,咁呢D天龍論壇點撚知要我升一升lv末3lv唔被睇...你咁搞無意思囉玩9人咩

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
∼香B∼ -5 粗言穢語

查看全部評分

回復

問你一個問題,點解元寶交易d物品要喺錢莊擺攤,洛陽大把位啦?請回答
至於升L,點解天龍要10L先可以入門派啊,多此一舉?
同樣道理,喺曬天龍版post,咁咪會好亂lo,每日要多少個post?
設立一個交易區,都喺想方便會員收/放ac物品方便d,一入去個度就有得選擇
唔會比d唔相關的post阻住
如果閣下認為喺多此一舉,大可不用post
升到3L並不會太難吧?回覆幾個帖子,做埋d論壇任務都升到啦?
回復 支持 反對

粗口標題!!
另外天龍交易區要三級會員係因為天龍區係nakuz其中一個熱門版
唔set個限制比你地
個個都入去留comment
咁咪做x死我地啲版主
而且又可以確保nakuz增加會員

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
囧大俠 + 1 版主其實也不是呢麼容易當-=-

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 2# 囧大俠
第一點我認同丫第二點我都認同丫但係真係淨係得做幾個任務回覆幾條問題就升到?
回復 支持 反對

回復 3# 呀楊

我知你難做,粗口只係怒先咁做,姐係咁你無奶油要顧住樂古多D人就唔理下人感受要強逼人升,第一浪費時間,第二咁就代表増加多D人,大把人怕煩唔玩啦,第三有幾多人怕煩,我收ac就係想唔想升就可以享受天龍既樂趣無奶油泥呢度先要做任又唔係快升woo~第四其實有好多新手想收個ac泥玩你要明天龍有五個ser咁無理個個ser開個ac去校場睇架,第五唔一定新手就無心收既,我明你驚有人玩野丫麻...你驚麻煩到你版主丫麻...算我明白你地感受.
回復 支持 反對

其實我都回左好多post 不過點解我重喺一級會趴
我都想入去交易區放ac
回復 支持 反對

回復  呀楊

我知你難做,粗口只係怒先咁做,姐係咁你無奶油要顧住樂古多D人就唔理下人感受要強逼人升, ...
pk044055 發表於 24-6-2013 05:10

凡事都有代價,以天龍為例,你要學會技能,就要付出金錢和經驗,要升L,就要付出時間。
論壇也有論壇的規矩,升3L只不過不想交易區出現亂開post的現象
相信去到3L的會員對樂古的制度也有一定的理解,不會犯一些簡單的版規這樣交易區的質素也會相對較好
回復 支持 反對

樓主你覺得升到3LV都煩嘅,咁米直接GAME入面收AC咯     又唔洗你樂古AC升LV,又收到AC
回復 支持 反對

你有心收ac.開隻人去個ser既校場睇仲好
老實講.交易區真系吾多人睇.
我放甘多次ac.次次都系game果到先有人so
回復 支持 反對

你有心收ac.開隻人去個ser既校場睇仲好
老實講.交易區真系吾多人睇.
我放甘多次ac.次次都系game果到先有人s ...
小靈=] 發表於 24-6-2013 14:42

我都唔得閒,今個月成個月得幾日喺香港 得閒都玩lol啦天龍咁悶
回復 支持 反對