打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 如果有時間,,入泥睇睇

我只糸一個小小既北SER 玩家
哩個SER,到你110 LV開始,
你會發現 你得3條路,,,
第一,入天下,日日打交,爆粗,亂殺人,最後先可以得到小小地方升LV..
第二,入極惡,同天下敵對,日日打交,爆粗,洗頻,冇場升,日日要搶..
第三,和平幫,比人殺,日日比人搶場,和平幫搶和平幫...

現實就放在眼前,,只可以刷下野,活動升LV..
其他都唔洗諗,
每晚都有人嘈泥嘈去..
講真 如果合SER,我希望有人個大幫企出泥,兩邊都打,  拎反個平衡
回復

搵梁生泊啦~
回復 支持 反對

平衡真係好咩?太和平只會搞到個個掛機,無交打,指定比呢幾個場你....日日只係刷垃圾副本同掛機,周街都係119,睇住d人1個1個咁離開隻game。難得見到你地個ser仲有大交打,起碼仲有人玩,好過周街都無人
回復 支持 反對

梁山伯, 你有聖地啦 求神拜佛你合到北ser
回復 支持 反對

平衡真係好咩?太和平只會搞到個個掛機,無交打,指定比呢幾個場你....日日只係刷垃圾副本同掛機,周街都係119, ...
oo00 發表於 23-6-2013 15:26

你係咪覺得冇新手會玩?
回復 支持 反對

回復 5# gunseed1997

新手....我相信都有,但我更信太規律的遊戲無人想玩。
新手角度:我相信有玩過天龍的人都試過同人打交,無論係比人打,定係人地搶你地又或者為了幫朋友。但係(和平ser)入面,個個都避免重滔打交幫覆轍,又想打交,但又有藉口比人打,所以只要有人打交,他們就會搵機會出手。對1個新人泥講,只要殺了老玩家的小號,他就可以換game了 有時候連新手任都解唔到。想刷野,叫頻叫成個鐘先組到人,想玩都無心機啦。

係老玩家角度:因為大幫分左個場比你,你就只可以係果到掛,個個都係到掛機,無人吹水,副本唔吸引又無咩人刷野,又無交打,唯一可以做就係掛機.....睇住d幫友1個個變灰名(超過30日無上線),唔單只1個幫,當日幾咁大ge5級幫會...超過1半有職位都係灰名....就知仲有幾多個人玩緊,有時覺得有點可惜,全67石玩家1個個離開。就連好有心機玩落去果d人升到119之後都慢慢消失...幫會列表中好多大幫因為不敵玩家流失而失去幫城....睇住可申請幫派城市數目日日增加,仲有心機玩?個個幫都係得果小貓幾隻,仲要幾開扮有人

無野刷,無野玩,如果仲無交打,連唯一玩家互動都無埋,咁真係好咩
回復 支持 反對

搵個大幫出泥比兩邊一齊打@@?
回復 支持 反對

每個 ser 都有1個大盟!如果合完5對敵好似冇咩意思
回復 支持 反對