打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有冇國服人士幫幫手 天外一問

假設有A 同 B 2個世族並已結盟 , 如A已有城 , B無城 , 即是A 要協助 B 守住個30分鐘 , 如成功 , A  ...
怪怪 發表於 15-9-2013 13:39

首先前提係你既城要分配均勻 你假設天外三城係幫城 佢地同樣要升級之類 如果三個盟 形同三個幫會 除守城外各自管理 呢個係最好結果 但如果必要兩個盟管三個城 一定會好吃力 不管七彩玄晶分配之類都極度不平衡 至於你提到既佔城方面 盟與盟係有義務責任為對方攻/守城 只係升級同建設城市屬於各自責任 你提到既今個城由一盟佔 如果你想二盟共享三城 一係就整第三盟分配人手 一係就大細超 二城主盟 一城細盟 但係必須要提醒你既盟友定時上交七彩玄晶 如果你有心搞第三盟 我建議你今星期先放棄其他兩城既升級 先升自己主盟城 唔好理其他城  等下星期再分配兩個城比分盟 因為如果城被佔 所有升級建設會重置
回復 支持 反對

首先前提係你既城要分配均勻 你假設天外三城係幫城 佢地同樣要升級之類 如果三個盟 形同三個幫會 除 ...
luckz 發表於 15-9-2013 13:59

唔好意思 , 想問下"七彩玄晶"係咩黎 THX
回復 支持 反對

唔好意思 , 想問下"七彩玄晶"係咩黎 THX
怪怪 發表於 15-9-2013 14:39

升城 開放城副本必不可少既道具 得到方法請入遊戲內每日活動中既"天荒奇石"查
回復 支持 反對

如果合得盟都冇福利,比我就入對家打返佢, 你不仁,我不義
回復 支持 反對

首先前提係你既城要分配均勻 你假設天外三城係幫城 佢地同樣要升級之類 如果三個盟 形同三個幫會 除 ...
luckz 發表於 15-9-2013 13:59

如果3個盟分別佔領3個城市 , 只要3個城都同時間分別升到某個LV 就可以升龍紋星級 (唔記得5=>6 OR 6=>7 要佔領3個城)
THX
回復 支持 反對

如果3個盟分別佔領3個城市 , 只要3個城都同時間分別升到某個LV 就可以升龍紋星級 (唔記得5=>6 OR 6= ...
怪怪 發表於 15-9-2013 19:18

可以咁講
回復 支持 反對

可以咁講
luckz 發表於 15-9-2013 20:13

THX
回復 支持 反對