打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 【天龍三更新抱怨專區】

關閉 [複製鏈接]
轉盤易出好野你又話搞到趺價  
轉盤出垃圾你又話出左不如唔好出
你班大帝真係難服侍

講真我比較prefer 自 ...
yuncash 發表於 24-9-2013 16:21

正常人的心理
就好似你想俾錢買件產品 已經話左5折 之後突然正價
就算真正"大帝"都未必接受倒

如果完全唔出龍紋材料 我諗要刷2年都未升爆個龍紋
即使 龍紋150bo=1 綴龍石150=1 都要用超過70萬元寶先升倒
所以出少少冇壞啦
而且8星 同擴展10lv要有條件 3座城都5lv
回復 支持 反對

天龍3多左幾個新副本系幾好玩,除左要夠血攻同反應,仲要求合作,依個feel已經好耐無試過。
不過佢個世族系統搞到好似要D唔打交/唔識打交既玩家做二等公民咁,唔打交就入唔到有城既世族;入唔到要升龍紋就會難好多 (起碼要花既時間會長好多)。
明白世族打城返黎系唔易,但3個城加埋最多都只可以容納600人,3/4個SER加埋都唔止依個數。世族一般好少踢人,咁即係話其他人想入都難啦。
依個都係其次,即使唔入有城世族,肯俾錢既話其實都可以入去刷王陵。
但咁耐以黎,個個有城世族都將D 入場價SET 到500 - 2000金/場,試問邊有人會為左刷個唔一定會出既龍紋同相闗材料而俾咁多錢?
世族果班族王可唔可以考慮下將個價降低到10-20金/場? 至少其他唔係世族成員既生活玩家都負擔得起可以刷下。世族成員又有錢分,好過依家無人俾錢入去刷。
如果唔係,再咁落去,唔好話其他人,我都會走,心灰意冷。
回復 支持 反對