查看: 8165|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 請問幾時g1先肯做野,ser已死~

唉,望穿秋水,等到頸都長,始終都係唔合ser,唔出移民…雖然我都有幾間商會,但如果比我揀,我寧願無哂d商會而有得移民…無左咪再收過囉,無倉咪煩d開多幾隻分身囉,有咩問題
9月中出天龍3,到依架12月,個ser少左一半人,唉,天龍係隻好game,可惜g1…我明,唔可以怪哂g1,始終隻game都咁多年…但,天龍根本就係一隻長期game,難道你一個月就爆哂心修?玩哂天龍眾多系統?正因為天龍多系統所以先好玩,但遇著個p_代理…點解九陰真經你又可以出更新更得咁有heart呢?
出轉旦,我hi你咩,3石?抽十粒有5粒火雞?我要向你感恩嗎?既然都已經搞到d嘢平哂,不如乾脆d,抽5.6石啦…我願意比錢你賺…轉盤?fu_k,兩個月都無驚喜…連唯一既樂趣都無埋…
出重樓肩,我個ser得返幾十個人玩,有6個買左,++埋埋其他ser,g1賺都唔止幾十萬…可以做下嘢嗎?
個日見出更新:天外之戰,以為世界變,g1勤力左,點知一睇,我操,這是什麼更新?不如直接出附體染色好過啦…
當年出慕容新門派個陣,我個ser同依架天外天一樣,開頭好多人玩…感嘆依架得返可能2.30個…12人副本有7個係3個人開…
g1都係想賺錢姐,如果可以比錢移民既話,我相信唔少人都肯,1人100?1000?
唔想變死城,開移民啦{:15_784:近日個意見調查?你對屬性坐騎有何睇法?都出左啦,依架問有_用?難道你想出永久的?點解唔係問你對合ser有何睇法?
回復

請問樓主咩ser  = = 有咁靜?       仲有佢都想你移民但喺要你去重新玩個隻ac多dd囉= -  = 沒有再賤只有更賤
回復 支持 反對

回復 2# 馬拉松好手

無用山莊,人流量直線下降…
唔好提名門個幫集體放ac,失蹤
商會由9月到依架,賣得1件裝
80組,得返蘭興大神有玩,再無人升上泥,無人收嘢
90組一樣無咩人,可能得1.2個打發時間既玩家
收真元/石,基本都係要靠自己抽
回復 支持 反對

1時咁早既
回復 支持 反對

回復 4# king1998

hi.瞓唔著上來呻下,你aC唔比放
回復 支持 反對

回復 5# 幻之星

借你帖放AC我媽媽明天拿甚麼上大陸決定我放唔放AC
回復 支持 反對

唉,望穿秋水,等到頸都長,始終都係唔合ser,唔出移民…雖然我都有幾間商會,但如果比我揀,我寧願無哂d商 ...
幻之星 發表於 1-12-2013 01:22

我估G1係想合SER , 但之前出POST 問意見時 , 好似有好多有商會人士反對 , G1 費事煩最後先唔合SER
回復 支持 反對

我之前玩月影傳說 成只game各種配套系統我都好滿意 唯獨啲人開加速比武 幫戰 呢樣無人打擊 幫友有一班都喺咁離開左 跟住一直合ser 最後合哂一齊 都系繼續跌人流
天龍唔知會唔會咁啦 反正而家越玩越悶
玩左4年80組 兩隻ac第一隻已經灰飛煙滅
我系幾咁渴望有得合ser
大半年時間一個人玩80組
真系唔明點挨過黎
回復 支持 反對

新ser80組仲有隻逍遙wor
回復 支持 反對

我之前玩月影傳說 成只game各種配套系統我都好滿意 唯獨啲人開加速比武 幫戰 呢樣無人打擊 幫友有一班都喺 ...
心隨風去 發表於 1-12-2013 02:52

講真香港加埋澳門個市場又唔係大 , 仲要天龍出左咁耐 , 基本上無咩新人玩 , 依家都係靠D 舊玩家撐住 , 雖然合SER 最後結果都可能一樣 , 但起碼唔使好似依家咁冷冷清清 , D人走得仲快 , 仲要走左多數唔會返黎 , 到時等D人走得七七八八先合SER 已經太遲
回復 支持 反對