打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 請問幾時g1先肯做野,ser已死~

回復 3# 幻之星

同感丫..怕且我都唔知幾時心灰意冷放棄天龍
轉玩其他online game可能玩得相對無咁焀氣同開心d..
欠缺激情 更新再緊隨都無用...遊戲激情程度則取決於伺服器既人流..
好地地武俠世界game玩到好似個個已經得道成仙 閉關修煉咁..
平日online根本唔掛機都唔知有咩好做 有咩可以做
回復 支持 反對

商會唔要都冇所謂
回復 支持 反對

我要日日打大交
回復 支持 反對

睇樓主形容港服既情況真係玩完咁劑..
我半年前已經放棄左港服 轉左去國服
(因為我真係好中意天龍依隻GAME)
好老實講  係言語溝通上  係無同港人玩家咁自然
因為我要打書面語  好難攪到爤GAG 或者講笑話之類
但好多國內既朋友知我係香港人  都唔會話歧視之類  十分接納
我每日番公司就先跑商  我地SER  1千元換800金
下午就先12人 大票小票 4城 燕子等等  因為真係好易組人  
大約黃昏4-5點后就去90圖掛機  掛到收工番屋企就4絕 其他副本
因為我本身係一個中意副本既玩家   所以我覺得國服真係唔錯
係打架方面  我聽番D好戰既玩家講  真係日日打生打死  
喇叭頻基本早上9點至夜晚12點係唔停..
我隻逍遙玩左半年到  真正用錢就4個月   
其實港人玩家 並唔會玩得比大陸人差  先唔講用幾多錢
最主要係打造角色既經驗  同心得!!
我隻逍遙堅持住全4石  雖然唔可以講係勁  但係我依家個SER黎講
全4石同門 數值上勁過我既人無幾個
全個SER  有3個全6   幾隻65石
回復 支持 反對

回復 11# nichk2010
得道升仙 閉關修煉   8個字足夠形容港服情況   比個讚你
回復 支持 反對

回復 9# cth45678910

神龍大神..已經好耐唔見
回復 支持 反對

回復 10# 怪怪

我就是咁既意思...依架合...起碼睇落多返D人..就算合完..天龍逃唔過完GAME既命運...5年啦...都差唔多吧?趁有人個陣合仲好...合完一齊倒數
回復 支持 反對

回復 14# 小鬼長大了

玩左咁耐港服...點都有D感情...又唔想從頭來過...試問玩左咁耐6石人..有幾個肯去玩4石..心修從頭升過?我始終覺得唔係玩國服就可以解決問題
回復 支持 反對

回復  小鬼長大了

玩左咁耐港服...點都有D感情...又唔想從頭來過...試問玩左咁耐6石人..有幾個肯去玩 ...
幻之星 發表於 1-12-2013 10:35

重玩上石唔係問題 (可以用錢解決) , 但D心同修就算你肯俾錢帶升 , 每日都有個上限 (爆經) , 要好似依家爆心爆修起碼要2-3年 , 你叫我依家重覆返呢個動作 , 一定想死
回復 支持 反對

回復 18# 幻之星
如果你1年幾前問我  會唔會唔玩港服  我個陣實會答你  無可能放棄港服  會玩到佢執笠  因為我玩港服都有4-5年
本身係港服都有幾隻65石人仔   但睇住港服真係愈來愈走下坡  身邊既好友10個有9個都唔玩  所以我先毅然轉玩國服
港服有得抽蛋轉輪  全4石可以講係通街走   人人56石  你無一身全6 根本玩黎無隱  但國服無得抽蛋 乜野都係元寶店買
34石人先係最多  我個SER 全6得3個 一隻武當 一隻逍遙 一隻天龍  唔係大陸人無錢  係因為6石係元寶店直買 一粒48000元寶
我係國服隻4石逍遙 用既錢  其實夠我係港服玩多隻全6都得   但比你港服全6又點  無人玩  自己一個稱王有咩用?  相反 國服一隻45石人
係全部玩家中  係中上流位置  存在感實在大好多
回復 支持 反對